2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Altınla geliyolarsa başımın üstüne djdjjsjs yok bizim aile bana teklif dahi edemiyor patlamaya hazır bomba gibiyim halan gelebilir belki sorun olmaz dimi jokercim diye ağız arıyolar
Üf ver elini öpeyim be üstad ben halayı dayıyı geçtim anamın iş arkadaşlarına falan sıra gelmiş bile olabilir

Kızlar terlik olarak çantaya ne koydunuz ya. Benim minnoş 37 olan ayaklarım utanmasalar 40 oldular ajsjsjsjsjjs hadi 38 olmuştur diye aldığım ve parmak sokamadığım terlikleri ağlayarak iade ettim. Önerilerinize açığım

Misafir çok umrumda değil aslında ama yine de bikaç bişey attım ben. Daha çok kendime pratik çıkarıp pişirmelik şeyler attım.

Misket köfte yuvarladım azcık, Yemeklik köfte yaptım çıkarıp fırına atarım pişer pratik diye.
Karnıyarık doldurup paketledim. Börek sardım peynirli sigara böreği ve normal patatesli börek. Tavuk haşlayıp dittim lazım olur karton bardaklara, pilavla karıştırıp çıkarırım diye. Bunlar yaptıklarım.

Buzluk kurabiyesi dilimlemeye hazır hamur yaparım belki. Mozaik pasta servise hazır yine belki bişey yaparım.

Bide enerji olsun diye bardaklara Kemik suyu kaynatıp atarım doğum sonrası iyi gelir bebeğe sütle geçer diye

Valla normal numaramda bir terlik siparis ettim ama insallah olur su an bir emin olamadim. Ben plastik terlik aldim ilk dogumumda cok dusa girmistim islanabilecek bir sey daha iyi olur diye dusundum

Masallah masallah tu tu tu… ben evi zor temizliyorum su an buzluga falan hiiic zamanim enerjim yok.

Aynı düşüncedeyim ben de yapmayacağım dediğin gibi gelen de çayının yanına bir lokma bir şey getirsin bir zahmet mevlüdü hemen yapabilirsek inşallah gelen giden derdinden de kurtuluruz

Ben bir numara büyük terlik aldım diechmandan birkenstock tarzında sonrada giyebilmek için

Ahhajasjaja bende kimseyi kabul etmem dedim annem salak salak konuşma insanlar aylardır doğurmanı bekliyor dedi çevre baskısına elendim ben
Yaa benimde kasımda sınavım var ara ara ders çalışmaya çalışıyorum. Bidegelen giden olursa hem bebe hem misafir hem ev nasıl çalışcam derdi aldı benide. Bu sınavı geçemezsem bidahaki 3 sene sonra. Geçmem lazım. Ama akrabalar gece gündüz bende oşcak gibi hissediyorum. En yakınlar gelsin gerisi kasımdannsonra gelsin dicem. Kayınvalideme göre herkes en yakın Ay inşallah lohusa halimle bu karmaşada kafam iyice gitmez

Masallah masallah tu tu tu… ben evi zor temizliyorum su an buzluga falan hiiic zamanim enerjim yok.
Off bende anca evi temiz tutmaya çabalıyorum her gün robot süpürüyo ben bi gün toz bi gün vileda yapıyorum. Böyle böyle temiz kalsın diye uğraşıyom kesin üşendiğim ve yapmadığım bi gün doğurcam ama hadi hayırlısı

Valla normal numaramda bir terlik siparis ettim ama insallah olur su an bir emin olamadim. Ben plastik terlik aldim ilk dogumumda cok dusa girmistim islanabilecek bir sey daha iyi olur diye dusundum
Ben ayakkabılarımı giyemiyordum 38 ayakkabı almıştım.... Crocs tarzı almıştım ama ı ıh çok küçük geldi
Ben bir numara büyük terlik aldım diechmandan birkenstock tarzında sonrada giyebilmek için
Ay çok mantıklı. Bir sürü yere baktım asssslaaa terlik kalmamış bi orası kalmıştı oraya da bakayımmm

Aynı düşüncedeyim ben de yapmayacağım dediğin gibi gelen de çayının yanına bir lokma bir şey getirsin bir zahmet mevlüdü hemen yapabilirsek inşallah gelen giden derdinden de kurtuluruz
Mevlüdü erken yapıp herkesi aradan çıkartmak müüük fikirmiş latteciğim. Anneme ateş püskürüyordum bit kadar bebem varken mevlüt çıkartma başıma diye ama bi aydınlandım şuan

Ben bişey yapmadım ne yazıkki bu sıcakta da yapabilecek enerjiyi bulamıcam galiba kek poğaca filan olurmuki
Bana bugun bi enerji geldi duramiyorum butun evi sil supur, haftalik temizlik, yemekler dolap duzenlrmeler, biton camasir isleri. En son da buzluk. Normalde zor kahvalti yapiyorum butun gun kalkamiyorum yerinden, nolduysa bugun bi enerji geldi. Yoksa dogum once nesting denilen sey mi oluyor bana hahhhaaa

Biyerden sonra adını deliye dötünü çalıya demişler depresyon ayağına insanları püskürt

Wooww sarma iyimis ama o kadar da ugrasir miyim bilemedim hahhhaa. Sigara boregi vardi, normal borek yapmistim gecen hafta, az once de bitin tereyagimi harcayip kurabiye hamuru koycam. Çeyrek getirmezlerse cok sinirlenirim hee :))

Wooww sarma iyimis ama o kadar da ugrasir miyim bilemedim hahhhaa. Sigara boregi vardi, normal borek yapmistim gecen hafta, az once de bitin tereyagimi harcayip kurabiye hamuru koycam. Çeyrek getirmezlerse cok sinirlenirim hee :))
Kız margarin yeterdi tereyağı çok pahalı ajajjsjsjs sakın sarma sarma çok yorucu kimse buna değmez

Baya iyimis senin, etkilendim. Yemek isi ozellikle senin cok kolayina gelecek, o kadar vaktim kalmadi 2 gun sonra dogum ama zaten kucucuk buzlugum , keske buyuk olsaydi da ben de doldursaydim boyle. Cok buyuk rahatlik insan yorgunken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…