Üf ver elini öpeyim beAltınla geliyolarsa başımın üstüne djdjjsjs yok bizim aile bana teklif dahi edemiyor patlamaya hazır bomba gibiyimhalan gelebilir belki sorun olmaz dimi jokercim diye ağız arıyolar
İnsalllah canim ama iste son raddelerdeki sanciya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural dusunuyorum ama onun icin gec kalmam insallahYa bu cok iyi maşallah sen normal doğurursunaz bi suni verilsede açılmayı ilerletir diye düşünüyorum
Misafir çok umrumda değil aslında ama yine de bikaç bişey attım ben. Daha çok kendime pratik çıkarıp pişirmelik şeyler attım.Kizlar dogum olunca gelen giden olur, bebe ziyareti vs. Birseyler ikram etmemiz gerekir ama bu sefer de yogunluktan hazirlik yapamayiz diye aklim kurcalaniyor. Buzluga biraz borek yaptim. Baska neler yapilir kurabiye falan dusundum , buzlugum da cok kucuk gercisizler birsey yaptiniz mi?
Valla normal numaramda bir terlik siparis ettim ama insallah olur su an bir emin olamadim. Ben plastik terlik aldim ilk dogumumda cok dusa girmistim islanabilecek bir sey daha iyi olur diye dusundumKızlar terlik olarak çantaya ne koydunuz ya. Benim minnoş 37 olan ayaklarım utanmasalar 40 oldular ajsjsjsjsjjs hadi 38 olmuştur diye aldığım ve parmak sokamadığım terlikleri ağlayarak iade ettim. Önerilerinize açığım
Masallah masallah tu tu tu… ben evi zor temizliyorum su an buzluga falan hiiic zamanim enerjim yok.Misafir çok umrumda değil aslında ama yine de bikaç bişey attım ben. Daha çok kendime pratik çıkarıp pişirmelik şeyler attım.
Misket köfte yuvarladım azcık, Yemeklik köfte yaptım çıkarıp fırına atarım pişer pratik diye.
Karnıyarık doldurup paketledim. Börek sardım peynirli sigara böreği ve normal patatesli börek. Tavuk haşlayıp dit lazım karton bardaklara, pilavla karıştırıp çıkarırım diye. Bunlar yaptıklarım.
Buzluk kurabiyesi dilimlemeye hazır hamur yaparım belki. Mozaik pasta servise hazır yine belki bişey yaparım.
Bide enerji olsun diye bardaklara Kemik suyu kaynatıp atarım doğum sonrası iyi gelir bebeğe sütle geçer diye
Aynı düşüncedeyim ben de yapmayacağım dediğin gibi gelen de çayının yanına bir lokma bir şey getirsin bir zahmetValla ben 0 hazırlık. Yapmayı da düşünmüyorumgelen getirsin ya zaten insan çıkarmışım içimden bide hizmet mi edicem yakın aile dışında kimseyi kabul etmeyi de düşünmüyorum zaten. (HERKES GELDİ)
İnşallah çok kolay geçerİnsalllah canim ama iste son raddelerdeki sanciya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural dusunuyorum ama onun icin gec kalmam insallah
Ben bir numara büyük terlik aldım diechmandanKızlar terlik olarak çantaya ne koydunuz ya. Benim minnoş 37 olan ayaklarım utanmasalar 40 oldular ajsjsjsjsjjs hadi 38 olmuştur diye aldığım ve parmak sokamadığım terlikleri ağlayarak iade ettim. Önerilerinize açığım
Yaa benimde kasımda sınavım var ara ara ders çalışmaya çalışıyorum. Bidegelen giden olursa hem bebe hem misafir hem ev nasıl çalışcam derdi aldı benide. Bu sınavı geçemezsem bidahaki 3 sene sonra. Geçmem lazım. Ama akrabalar gece gündüz bende oşcak gibi hissediyorum. En yakınlar gelsin gerisi kasımdannsonra gelsin dicem. Kayınvalideme göre herkes en yakınAhhajasjaja bende kimseyi kabul etmem dedim annem salak salak konuşma insanlar aylardır doğurmanı bekliyor dediçevre baskısına elendim ben
33. Haftada yaptım çoğunu o zaman bu kadar kağnı değildimMasallah masallah tu tu tu… ben evi zor temizliyorum su an buzluga falan hiiic zamanim enerjim yok.
Off bende anca evi temiz tutmaya çabalıyorum her gün robot süpürüyo ben bi gün toz bi gün vileda yapıyorum. Böyle böyle temiz kalsın diye uğraşıyom kesin üşendiğim ve yapmadığım bi gün doğurcam ama hadi hayırlısıMasallah masallah tu tu tu… ben evi zor temizliyorum su an buzluga falan hiiic zamanim enerjim yok.
Ben ayakkabılarımı giyemiyordum 38 ayakkabı almıştım.... Crocs tarzı almıştım ama ı ıh çok küçük geldiValla normal numaramda bir terlik siparis ettim ama insallah olur su an bir emin olamadim. Ben plastik terlik aldim ilk dogumumda cok dusa girmistim islanabilecek bir sey daha iyi olur diye dusundum
Ay çok mantıklı. Bir sürü yere baktım asssslaaa terlik kalmamış bi orası kalmıştı oraya da bakayımmmBen bir numara büyük terlik aldım diechmandanbirkenstock tarzında sonrada giyebilmek için
Mevlüdü erken yapıp herkesi aradan çıkartmak müüük fikirmiş latteciğim. Anneme ateş püskürüyordum bit kadar bebem varken mevlüt çıkartma başıma diye ama bi aydınlandım şuanAynı düşüncedeyim ben de yapmayacağım dediğin gibi gelen de çayının yanına bir lokma bir şey getirsin bir zahmetmevlüdü hemen yapabilirsek inşallah gelen giden derdinden de kurtuluruz
Bana bugun bi enerji geldi duramiyorum butun evi sil supur, haftalik temizlik, yemekler dolap duzenlrmeler, biton camasir isleri. En son da buzluk. Normalde zor kahvalti yapiyorum butun gun kalkamiyorum yerinden, nolduysa bugun bi enerji geldi. Yoksa dogum once nesting denilen sey mi oluyor bana hahhhaaaBen bişey yapmadım ne yazıkki bu sıcakta da yapabilecek enerjiyi bulamıcam galibakek poğaca filan olurmuki
Biyerden sonra adını deliye dötünü çalıya demişlerYaa benimde kasımda sınavım var ara ara ders çalışmaya çalışıyorum. Bidegelen giden olursa hem bebe hem misafir hem ev nasıl çalışcam derdi aldı benide. Bu sınavı geçemezsem bidahaki 3 sene sonra. Geçmem lazım. Ama akrabalar gece gündüz bende oşcak gibi hissediyorum. En yakınlar gelsin gerisi kasımdannsonra gelsin dicem. Kayınvalideme göre herkes en yakınAy inşallah lohusa halimle bu karmaşada kafam iyice gitmez
Wooww sarma iyimis ama o kadar da ugrasir miyim bilemedim hahhhaa. Sigara boregi vardi, normal borek yapmistim gecen hafta, az once de bitin tereyagimi harcayip kurabiye hamuru koycam. Çeyrek getirmezlerse cok sinirlenirim hee :))Canım ben sigara böreği sardım bide sarma sardım. Onları minik kitli poşetlere ayırdım. Anama da mozaik pasta yap 2 3 rulo dedim. Gelene gidene ya da kendimize artık kimin nasibiyse. Benimde buzluğum dolu, gelene de onlar olmazsa bi kek ne bileyim hazır börek falan idare ederiz napayım gelen birşeyler yapıp gelsin
Kız margarin yeterdi tereyağı çok pahalı ajajjsjsjs sakın sarma sarma çok yorucuWooww sarma iyimis ama o kadar da ugrasir miyim bilemedim hahhhaa. Sigara boregi vardi, normal borek yapmistim gecen hafta, az once de bitin tereyagimi harcayip kurabiye hamuru koycam. Çeyrek getirmezlerse cok sinirlenirim hee :))
Baya iyimis senin, etkilendim. Yemek isi ozellikle senin cok kolayina gelecek, o kadar vaktim kalmadi 2 gun sonra dogum ama zaten kucucuk buzlugum , keske buyuk olsaydi da ben de doldursaydim boyle. Cok buyuk rahatlik insan yorgunkenMisafir çok umrumda değil aslında ama yine de bikaç bişey attım ben. Daha çok kendime pratik çıkarıp pişirmelik şeyler attım.
Misket köfte yuvarladım azcık, Yemeklik köfte yaptım çıkarıp fırına atarım pişer pratik diye.
Karnıyarık doldurup paketledim. Börek sardım peynirli sigara böreği ve normal patatesli börek. Tavuk haşlayıp dittim lazım olur karton bardaklara, pilavla karıştırıp çıkarırım diye. Bunlar yaptıklarım.
Buzluk kurabiyesi dilimlemeye hazır hamur yaparım belki. Mozaik pasta servise hazır yine belki bişey yaparım.
Bide enerji olsun diye bardaklara Kemik suyu kaynatıp atarım doğum sonrası iyi gelir bebeğe sütle geçer diye
Margarin yoktu evde, yillardir yok, gittim has hakiki 300 gram tereyagimi erittim ya cok moralim bozuk suanKız margarin yeterdi tereyağı çok pahalı ajajjsjsjs sakın sarma sarma çok yorucukimse buna değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?