- 2 Eylül 2023
- 814
- 997
- 23
- 28
OyyyyMargarin yoktu evde, yillardir yok, gittim has hakiki 300 gram tereyagimi erittim ya cok moralim bozuk suan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OyyyyMargarin yoktu evde, yillardir yok, gittim has hakiki 300 gram tereyagimi erittim ya cok moralim bozuk suan
Evet cok mantıklı banada öyle dediler cünküMevlüdü erken yapıp herkesi aradan çıkartmak müüük fikirmiş latteciğim. Anneme ateş püskürüyordum bit kadar bebem varken mevlüt çıkartma başıma diye ama bi aydınlandım şuan![]()
Ay evet yuva yapma şeysi buBana bugun bi enerji geldi duramiyorum butun evi sil supur, haftalik temizlik, yemekler dolap duzenlrmeler, biton camasir isleri. En son da buzluk. Normalde zor kahvalti yapiyorum butun gun kalkamiyorum yerinden, nolduysa bugun bi enerji geldi. Yoksa dogum once nesting denilen sey mi oluyor bana hahhhaaa
O da sehir disinda bugun, ben de markete gitmeye useniyorum , pahaliya patladi ah ahhOyyyyelveda 500 lira
hiç acıma yolla evin beyini. Kolay mı babalık be. Hem taşıyoruz, hem hazırlık yapıyoruz. I ıh adaletsiz
Bu ne zaman başlayıp ne zaman bitecek yaAy evet yuva yapma şeysi bu![]()
Lezzetli olur bacım olsun eline sağlıkO da sehir disinda bugun, ben de markete gitmeye useniyorum , pahaliya patladi ah ahh
Doğurunca bitiyodur benceBu ne zaman başlayıp ne zaman bitecek yadoğurunca bitecek mi bi zaman tayin edilse keşke
Lezzetli olur bacım olsun eline sağlık![]()
Aynen olmadı psikopata bağlayycaam artıkBiyerden sonra adını deliye dötünü çalıya demişlerdepresyon ayağına insanları püskürt
![]()
Bugün flodan 2 terlik aldım bir alana bir bedava varBen ayakkabılarımı giyemiyordum 38 ayakkabı almıştım.... Crocs tarzı almıştım ama ı ıh çok küçük geldi
Ay çok mantıklı. Bir sürü yere baktım asssslaaa terlik kalmamış bi orası kalmıştı oraya da bakayımmm![]()
Benim geçen sabah 4 de ağrım oldu o gün de terslik değil mi çamaşırları koltuğa yigmistim öbür gün yaparım diye evide supurmemistimOff bende anca evi temiz tutmaya çabalıyorum her gün robot süpürüyo ben bi gün toz bi gün vileda yapıyorum. Böyle böyle temiz kalsın diye uğraşıyom kesin üşendiğim ve yapmadığım bi gün doğurcam ama hadi hayırlısı![]()
Ben ilk dogumumda ilk başta kendi sancimi açılma olmadığı için siddetlenirse açılma olur düşüncesii ile ardından suni sancı ama belli bir vakitten sonra epidural aldim ama acilmam olmadığı içinde sezeryan oldum.. hiç birisini birbirine denk tutamam yada su zor diyemem hepsinin zorluğu farklı ama Allah unutma hastalığı vermiş hepsi unutuluyor.. kimisi alttan dikisli olunca sezeryandan farkı yok diyor bence vücudunuzun ne istediğine bırakın olmazsa zaten sezeryan olacak ama bir şekilde o çocuk çıkacakKızlar sizce suni sancı ile normal doğum mu yoksa sezaryen doğum mu
Kadın doğum stajı gibi maşallahBen ilk dogumumda ilk başta kendi sancimi açılma olmadığı için siddetlenirse açılma olur düşüncesii ile ardından suni sancı ama belli bir vakitten sonra epidural aldim ama acilmam olmadığı içinde sezeryan oldum.. hiç birisini birbirine denk tutamam yada su zor diyemem hepsinin zorluğu farklı ama Allah unutma hastalığı vermiş hepsi unutuluyor.. kimisi alttan dikisli olunca sezeryandan farkı yok diyor bence vücudunuzun ne istediğine bırakın olmazsa zaten sezeryan olacak ama bir şekilde o çocuk çıkacak![]()
Ağrı sana motivasyon olmuş iş yapmak içinBenim geçen sabah 4 de ağrım oldu o gün de terslik değil mi çamaşırları koltuğa yigmistim öbür gün yaparım diye evide supurmemistimbeni o sabah ağrıyla birlikte telaş aldı ne bavulum hazır bavulu bırak çocuğun kiyafetlerinide utulememistim hangisini yapacam diye yandım tutustum illaki kirli camasirim olacak 5 kişilik aileyiz o kirli sepetindekiler bile dert olmustu
o ağrınin doğum ağrısı olmadığını bildiğim halde panik oldum
çamaşırları katladim ortalığı toparladım.. bugün çocuğun utulerini yaptım bu hafta sonu bavulumu hazirlayacam
![]()
Vallahi ilk dogumumda çok.yorulmustum hem.oncesi hem sonrası sıkıntı olduğu için lohusa sendromuna da bu yüzden girdigimi düşünüyorum çok yıkıcı olmuştu benim için tüm şartları zorlayacam normal doguracam diye kendime yazık etmistimKadın doğum stajı gibi maşallahkolaylıkla olsun inşallah
Ay ben asla organizasyon insani degilim ya kizimda da yapmamistim. Onda da gunlerce kosturuyorsun. Yemegi susu kiyafeti o gun karsila vs. Hiiiic benlik degil. Mevlude gelemeyenler sonra yine geliyor 3 de birini bir de oyle agirliyosun. Dinlene dinlene misafir agirlama taraftariyim gerekirse hazir alirimMevlüdü erken yapıp herkesi aradan çıkartmak müüük fikirmiş latteciğim. Anneme ateş püskürüyordum bit kadar bebem varken mevlüt çıkartma başıma diye ama bi aydınlandım şuan![]()
Ay bence gelecekler beklenti içinde olmamalı hatta gelenler ben malz getirecegim çay demle yeter demeli sen yeni bebekle daha yeni adapte olurken hayata birde gelenlerin boğazlarını düşünmek bana absürt geliyor doğrusuAy ben asla organizasyon insani degilim ya kizimda da yapmamistim. Onda da gunlerce kosturuyorsun. Yemegi susu kiyafeti o gun karsila vs. Hiiiic benlik degil. Mevlude gelemeyenler sonra yine geliyor 3 de birini bir de oyle agirliyosun. Dinlene dinlene misafir agirlama taraftariyim gerekirse hazir alirim
Dedimikisi de cok buyuyo gozumde. Bir de lohusa halinden de anlamayabiliyor insanlar. Kizimda gorumcemin kayinvaldesigil gelecekti hazirlanmaya calisiyorum ne gorumcem ne kayinvaldem arayip yardim teklif etmemisti bebek de durmuyor asla. ben de kadini aradim iptal ettim. Onlar da kadindan duydular o kadar sinirlenmistim. Dogum yaptigim gun hastaneye de gelmislerdi zaten. Kadin hala bana tripli
bir de boyle olaylar cikiyor
Her agrim oldugunda panik oluyorum. Su an kasiklarimda ve belimde agri var sanci gibi degil ama panik oldum iste. Ne ben ne evim ne cantam ne bebek hazir degilizBenim geçen sabah 4 de ağrım oldu o gün de terslik değil mi çamaşırları koltuğa yigmistim öbür gün yaparım diye evide supurmemistimbeni o sabah ağrıyla birlikte telaş aldı ne bavulum hazır bavulu bırak çocuğun kiyafetlerinide utulememistim hangisini yapacam diye yandım tutustum illaki kirli camasirim olacak 5 kişilik aileyiz o kirli sepetindekiler bile dert olmustu
o ağrınin doğum ağrısı olmadığını bildiğim halde panik oldum
çamaşırları katladim ortalığı toparladım.. bugün çocuğun utulerini yaptım bu hafta sonu bavulumu hazirlayacam
![]()
Kesinlikle ya. Eskiden bir serbet bir tatli konur, misafir 1 saat hal hatir sorar gidermis. Simdi davet yapar gibi yeni anneye bir ton is cikiyor. Hani isin aslindan cok uzaklasildi. Zaten lohusasin bebeginle vakit geciremiyorsun. Kimse de bir cesit yapip gelmiyor artik. Eskisi gibi olmayacaksa gelmesin kimse ya is yukunden baska bir sey olmuyor. Sohbet de edemiyosun ki sana da hayri olmuyor. Beben kenarda agliyor sen cay koymaya calisiyosun falanAy bence gelecekler beklenti içinde olmamalı hatta gelenler ben malz getirecegim çay demle yeter demeli sen yeni bebekle daha yeni adapte olurken hayata birde gelenlerin boğazlarını düşünmek bana absürt geliyor doğrusu![]()
Allah hepimizi korusun birde diğer çocuğu arkada bırakmakta zoruma gidiyorAynı gün doğurcaz Allahımm çok heycan
O konuya girme bende çok korkuyorum bişey olursa falan saçma sapan düşünceler![]()
Ben mevlüt için kafe gibi bir yer kiralayıp poğça kek mek verilip duayı bitirip hoççakalın diyip kaçmayı planlıyorummm. Evime bi ton insan alamam hem hijyen hem 2+1 küçücük evde hem biz hem 2 kedi var nüfus zaten çokAy ben asla organizasyon insani degilim ya kizimda da yapmamistim. Onda da gunlerce kosturuyorsun. Yemegi susu kiyafeti o gun karsila vs. Hiiiic benlik degil. Mevlude gelemeyenler sonra yine geliyor 3 de birini bir de oyle agirliyosun. Dinlene dinlene misafir agirlama taraftariyim gerekirse hazir alirim
Dedimikisi de cok buyuyo gozumde. Bir de lohusa halinden de anlamayabiliyor insanlar. Kizimda gorumcemin kayinvaldesigil gelecekti hazirlanmaya calisiyorum ne gorumcem ne kayinvaldem arayip yardim teklif etmemisti bebek de durmuyor asla. ben de kadini aradim iptal ettim. Onlar da kadindan duydular o kadar sinirlenmistim. Dogum yaptigim gun hastaneye de gelmislerdi zaten. Kadin hala bana tripli
bir de boyle olaylar cikiyor
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama gelende eni konu bekliyor çok sinir bozucuAy bence gelecekler beklenti içinde olmamalı hatta gelenler ben malz getirecegim çay demle yeter demeli sen yeni bebekle daha yeni adapte olurken hayata birde gelenlerin boğazlarını düşünmek bana absürt geliyor doğrusu![]()