Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kizlar bugun cok yoruldum. Aksam bebis de bir seyler yapmaya basladi karnim gerildi
Asagi asiri bastirdi kasiklarim belim agriyor ama garibi o bastirdikca afedersiniz anus girisi zonkluyor. Gorseniz oradan cikmaya calisiyor sanki nasil bir
Aci. Bir kac kere bir yerleri tirmalayip inledim acidan. Kafasi asagidaydi ne yapiyor anlamadim ama bu ne yasayan var mi hayatimda ne yasadim
Ne duydum

Kizlar bugun cok yoruldum. Aksam bebis de bir seyler yapmaya basladi karnim gerildi
Asagi asiri bastirdi kasiklarim belim agriyor ama garibi o bastirdikca afedersiniz anus girisi zonkluyor. Gorseniz oradan cikmaya calisiyor sanki nasil bir
Aci. Bir kac kere bir yerleri tirmalayip inledim acidan. Kafasi asagidaydi ne yapiyor anlamadim ama bu ne yasayan var mi hayatimda ne yasadim
Ne duydum
Allah Allah kanala iyice kafası baskı yapıyorsa ister istemez makatta zorlanıyordurrr. Başka bir şey var mı değişik akıntı vs

Ne duydum
Ikınma duygusu varmı bebiş baskı yapsa ikinma hisside verir bence bende öyle olmuştu en azından 🙄

Ne duydum
Bende aynısını yazmaya gelmiştim. Bugün yoruldum biraz bebek çok sert hareketler yapıyor. Her hareket ettiğinde kasığıma ağrı giriyor ve sürekli hareket halinde🤔

Her agrim oldugunda panik oluyorum. Su an kasiklarimda ve belimde agri var sanci gibi degil ama panik oldum iste. Ne ben ne evim ne cantam ne bebek hazir degiliz🤣 haftaici ustalar banyoya gelcek su kaciriyor evde dolabim bile yok haftasonuna o gelecek. Hem bunaldim diyorum hem dur cocugum daha hazir degiliz diyorum. Kesin ben hazir olamadan dogucak bu cocuk 😩
Hep işler beklenmedik ilerler ama ins işlerin hafifledikten sonra gelsin yoksa hangi birini dusunecen telaşına dusecen 🥴
Kesinlikle ya. Eskiden bir serbet bir tatli konur, misafir 1 saat hal hatir sorar gidermis. Simdi davet yapar gibi yeni anneye bir ton is cikiyor. Hani isin aslindan cok uzaklasildi. Zaten lohusasin bebeginle vakit geciremiyorsun. Kimse de bir cesit yapip gelmiyor artik. Eskisi gibi olmayacaksa gelmesin kimse ya is yukunden baska bir sey olmuyor. Sohbet de edemiyosun ki sana da hayri olmuyor. Beben kenarda agliyor sen cay koymaya calisiyosun falan

Ben mevlüt için kafe gibi bir yer kiralayıp poğça kek mek verilip duayı bitirip hoççakalın diyip kaçmayı planlıyorummm. Evime bi ton insan alamam hem hijyen hem 2+1 küçücük evde hem biz hem 2 kedi var nüfus zaten çok 😂😂😂

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama gelende eni konu bekliyor çok sinir bozucu
Bence gelenler kendi bogazini değil doğum yapmış yediği yemegi agzinami burnunami yedigini anlamayan lohussaya hizmet ederek hayır işlemeli 😁biri bebisi alsa öbürü yemeğini hazirlasa kadincagiz şöyle dilediği gibi dinlenebilse belki bir duşa girebilse en büyük sevabı alacaklarının farkına varsalar.. ama yok hem gelip yük olacaklar üstüne ceneleriyle moralde bozacaklar 🙄Allah'tan 4. Doğumum millet dogurmamdan yoruldu öyle çok gelip gidenim olmaz diye düşünüyorum 🤣

Allah Allah kanala iyice kafası baskı yapıyorsa ister istemez makatta zorlanıyordurrr. Başka bir şey var mı değişik akıntı vs
Yok valla corap giydim kasiklarimi usuttum mu acaba diye bi uyuyakalmisim ama cok sert hareketleri uyandirdi yine. Acaba asagi falan mi indi noldu
Ikınma duygusu varmı bebiş baskı yapsa ikinma hisside verir bence bende öyle olmuştu en azından 🙄
Yok canim ikinma sadece bebek hareket ediyor oyle bastiriyor ki arka tarafta yogun basinc ve agri olusuyor sonra duruyor bir dakika sonra yine. 1-2 saat once 5-6 kere yapti sonra 3-4 kere daha yapti anlamadim
Bende aynısını yazmaya gelmiştim. Bugün yoruldum biraz bebek çok sert hareketler yapıyor. Her hareket ettiğinde kasığıma ağrı giriyor ve sürekli hareket halinde🤔
Asiri sert ya her hareketinde kasiklarim karnim arkam bile agriyor
Hep işler beklenmedik ilerler ama ins işlerin hafifledikten sonra gelsin yoksa hangi birini dusunecen telaşına dusecen 🥴

Bence gelenler kendi bogazini değil doğum yapmış yediği yemegi agzinami burnunami yedigini anlamayan lohussaya hizmet ederek hayır işlemeli 😁biri bebisi alsa öbürü yemeğini hazirlasa kadincagiz şöyle dilediği gibi dinlenebilse belki bir duşa girebilse en büyük sevabı alacaklarının farkına varsalar.. ama yok hem gelip yük olacaklar üstüne ceneleriyle moralde bozacaklar 🙄Allah'tan 4. Doğumum millet dogurmamdan yoruldu öyle çok gelip gidenim olmaz diye düşünüyorum 🤣
Amiiin insallah ya. Bazen cok yorgun
Hissediyorum mental
Olarak da aman ne olacaksa olsun artik diyorum sonra azicik bir sancim
Oluyor ay dur daha hazir degilim diyorum. Aslinda olmasi gereken anlattigin ama bizde misafir hizmet bekliyor. Eskiden insanlar yardim da ederdi simdi kimse kalkmiyor da yerinden.

Yok valla corap giydim kasiklarimi usuttum mu acaba diye bi uyuyakalmisim ama cok sert hareketleri uyandirdi yine. Acaba asagi falan mi indi noldu

Yok canim ikinma sadece bebek hareket ediyor oyle bastiriyor ki arka tarafta yogun basinc ve agri olusuyor sonra duruyor bir dakika sonra yine. 1-2 saat once 5-6 kere yapti sonra 3-4 kere daha yapti anlamadim

Asiri sert ya her hareketinde kasiklarim karnim arkam bile agriyor

Amiiin insallah ya. Bazen cok yorgun
Hissediyorum mental
Olarak da aman ne olacaksa olsun artik diyorum sonra azicik bir sancim
Oluyor ay dur daha hazir degilim diyorum. Aslinda olmasi gereken anlattigin ama bizde misafir hizmet bekliyor. Eskiden insanlar yardim da ederdi simdi kimse kalkmiyor da yerinden.
Enerji patlaması yaşayacağı bir şeyler mi yedin içtin ki 🤔🤔🤔

kızlar benden bugün yoğun (yumurta akı gibi) içinde çok hafif pembelik olan şeffaf akıntı geldi. Ama bu aşırı miktarda değildi. Nişan olabilir mi

Kızlar midem çok fena yanıyor :( gün içinde de sürekli aynı şey oldu, 2 kere gaviskon içtim. O biraz rahatlatıyor ama sonra tekrar başlıyor. Sizce 3. Kere içsem bi zararı olur mu? Habire içmek de istemiyorum ,ama mahvoldum ya :( uykular haramm oldu 🥹

Kızlar midem çok fena yanıyor :( gün içinde de sürekli aynı şey oldu, 2 kere gaviskon içtim. O biraz rahatlatıyor ama sonra tekrar başlıyor. Sizce 3. Kere içsem bi zararı olur mu? Habire içmek de istemiyorum ,ama mahvoldum ya :( uykular haramm oldu 🥹
Ben artık içmeyi geç kafama dikiyorum 😂😂 evin farklı odalarında var elime geleni içiyorum 😂

Ben artık içmeyi geç kafama dikiyorum 😂😂 evin farklı odalarında var elime geleni içiyorum 😂
Kuzum bu neydi böyle , içiceeem dayanamıyorum

Bir de benim oğlan karnımda danalar gibi bi o yana bi bu yana dönüyor iki dakika durmadı, aynı anda midemden boğazıma doğru yanıyorum resmen 🤣🤣🤣 survivordayım sanki , sıcak bi yandan. Allahım ilk aylar ne kadar konforluymuş her şey yaa

Ben soğuk süt içiyorum yandıkça. Laktozsuz. Biraz iyi geliyor

Ya ben bugün yine kontroldeydim. Doktor ultrasonla falan baktı dedi ki gelişim geriliği falan diyemeyiz artık kilosu 2700 geçmiş bu normal bebe. Haftaya kadar düşün taşın çatı yapcaz normal mi doğuracaksın sezercik mi 😂😂😂😂 e hani sezercik daha iyiydi dediğimde o bebeğin küçükkendi şuan normal boyutta dedi 🥲🥲🥲 bi normal denesem mi düşüncesi geldi ben terazi burcuyum 😂😂😂
Aa kilosun2700 ü geçince gelişim geriliği durumumuz ortadan kalkıyor mu
Çarşamba günü karın çevresi 34+1di ama kilosu 2604tü cağnım Dr um bana da öyle dese keşkem

Aşkım küvözü düşünme. Ben nstdeyken bi bebeyi sevk ediyorlardı küvöz için başka hastaneye. Ebelere sordum küçük mü diye. Hayır 4 kilo üzeri solunum sıkıntılı dediler. Bu tamamen şans işi ben bunu anladım. 2500ü geçtiyse korkmalık bişi yok bugün druma sorduğumda o da öyle söyledi. Yanılma payı var kiloda ama 2500 eşiği geçildiği sürece sıkıntılı diyemeyiz dedi
Evet pozisyonuna göre de kiloda yanılma +/- gramı değişebiliyor hatta eski usg fotolarına bakın benim kimin de 200 küsur gram kimin de 300 küsur gram yanılma payı diye yazıyor .
Ama 4 kilo doğan cocuğun solunum sıkıntısını okuyunca nasip bazı şeyler diyo insan. Sağlıcakla ailesine kavuşsun inşallah

Kızlar terlik olarak çantaya ne koydunuz ya. Benim minnoş 37 olan ayaklarım utanmasalar 40 oldular ajsjsjsjsjjs hadi 38 olmuştur diye aldığım ve parmak sokamadığım terlikleri ağlayarak iade ettim. Önerilerinize açığım 😂😂😂😂
Ayyy bugün bime bi sürü terlik gelmiş ben sabah gidip bakıcam. İlk doğumda süslü püslü terlik taç yaptırmıştım lavaboda bacaklarımdan kan süzülüvermişti terliklerimi çöpe attım jsjdjdjjdjd 2. Ye ne kadar özenliyim bakın yarın sabah bimden alıp gelicem hshsjjsjsjsjsj

Ne duydum
Kanala baskı yaptığı için anüs çevresindeki sinirler de hassaslaşırmış hatta büyük abdestin var gibi hissediyormuşsun komple alt tarafa ağırlık verdiği için. Bence kendini yerleştirmeye kendini doğuma hazırlamaya çalışıyo kanama su gelmesi yoksa korkma

Yok ben pes ediyorum. Herrşeyi yaptım. Egzersiz, yer silme, zıplama pilates topunda, ahududu yaprağı çayı, hurma, kocayla münasebet, sıcak duş. Gelmiyor. 4 kilo olmuştur bile. Zeynep kamil normale zorlayacak zaten. Umudum tükendi. Bakalım başıma ne gelecek, saldım artık akıştayım. 40. Hafta sancı bekle dicekler heralde 5 kiloyla doğuramadan beni sancı çektirip son dakika sezeryana mı alacaklar. Bıraktım bu işleri. İsterse 43 44. Hafta bile gelebilir benim güzel şüşko kızım. Tertemiz delirdim sanırım. Allah selamet versin hepimize 🥲

Back
X