Allah Allah kanala iyice kafası baskı yapıyorsa ister istemez makatta zorlanıyordurrr. Başka bir şey var mı değişik akıntı vsKizlar bugun cok yoruldum. Aksam bebis de bir seyler yapmaya basladi karnim gerildi
Asagi asiri bastirdi kasiklarim belim agriyor ama garibi o bastirdikca afedersiniz anus girisi zonkluyor. Gorseniz oradan cikmaya calisiyor sanki nasil bir
Aci. Bir kac kere bir yerleri tirmalayip inledim acidan. Kafasi asagidaydi ne yapiyor anlamadim ama bu ne yasayan var mi hayatimda ne yasadim
Ne duydum
Ikınma duygusu varmı bebiş baskı yapsa ikinma hisside verir bence bende öyle olmuştu en azındanKizlar bugun cok yoruldum. Aksam bebis de bir seyler yapmaya basladi karnim gerildi
Asagi asiri bastirdi kasiklarim belim agriyor ama garibi o bastirdikca afedersiniz anus girisi zonkluyor. Gorseniz oradan cikmaya calisiyor sanki nasil bir
Aci. Bir kac kere bir yerleri tirmalayip inledim acidan. Kafasi asagidaydi ne yapiyor anlamadim ama bu ne yasayan var mi hayatimda ne yasadim
Ne duydum
Bende aynısını yazmaya gelmiştim. Bugün yoruldum biraz bebek çok sert hareketler yapıyor. Her hareket ettiğinde kasığıma ağrı giriyor ve sürekli hareket halindeKizlar bugun cok yoruldum. Aksam bebis de bir seyler yapmaya basladi karnim gerildi
Ne duydum
Hep işler beklenmedik ilerler ama ins işlerin hafifledikten sonra gelsin yoksa hangi birini dusunecen telaşına dusecenHer agrim oldugunda panik oluyorum. Su an kasiklarimda ve belimde agri var sanci gibi degil ama panik oldum iste. Ne ben ne evim ne cantam ne bebek hazir degilizhaftaici ustalar banyoya gelcek su kaciriyor evde dolabim bile yok haftasonuna o gelecek. Hem bunaldim diyorum hem dur cocugum daha hazir degiliz diyorum. Kesin ben hazir olamadan dogucak bu cocuk
Kesinlikle ya. Eskiden bir serbet bir tatli konur, misafir 1 saat hal hatir sorar gidermis. Simdi davet yapar gibi yeni anneye bir ton is cikiyor. Hani isin aslindan cok uzaklasildi. Zaten lohusasin bebeginle vakit geciremiyorsun. Kimse de bir cesit yapip gelmiyor artik. Eskisi gibi olmayacaksa gelmesin kimse ya is yukunden baska bir sey olmuyor. Sohbet de edemiyosun ki sana da hayri olmuyor. Beben kenarda agliyor sen cay koymaya calisiyosun falan
Bence gelenler kendi bogazini değil doğum yapmış yediği yemegi agzinami burnunami yedigini anlamayan lohussaya hizmet ederek hayır işlemeliBen mevlüt için kafe gibi bir yer kiralayıp poğça kek mek verilip duayı bitirip hoççakalın diyip kaçmayı planlıyorummm. Evime bi ton insan alamam hem hijyen hem 2+1 küçücük evde hem biz hem 2 kedi var nüfus zaten çok
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama gelende eni konu bekliyor çok sinir bozucu
Yok valla corap giydim kasiklarimi usuttum mu acaba diye bi uyuyakalmisim ama cok sert hareketleri uyandirdi yine. Acaba asagi falan mi indi nolduAllah Allah kanala iyice kafası baskı yapıyorsa ister istemez makatta zorlanıyordurrr. Başka bir şey var mı değişik akıntı vs
Yok canim ikinma sadece bebek hareket ediyor oyle bastiriyor ki arka tarafta yogun basinc ve agri olusuyor sonra duruyor bir dakika sonra yine. 1-2 saat once 5-6 kere yapti sonra 3-4 kere daha yapti anlamadimIkınma duygusu varmı bebiş baskı yapsa ikinma hisside verir bence bende öyle olmuştu en azından
Asiri sert ya her hareketinde kasiklarim karnim arkam bile agriyorBende aynısını yazmaya gelmiştim. Bugün yoruldum biraz bebek çok sert hareketler yapıyor. Her hareket ettiğinde kasığıma ağrı giriyor ve sürekli hareket halinde
Amiiin insallah ya. Bazen cok yorgunHep işler beklenmedik ilerler ama ins işlerin hafifledikten sonra gelsin yoksa hangi birini dusunecen telaşına dusecen
Bence gelenler kendi bogazini değil doğum yapmış yediği yemegi agzinami burnunami yedigini anlamayan lohussaya hizmet ederek hayır işlemelibiri bebisi alsa öbürü yemeğini hazirlasa kadincagiz şöyle dilediği gibi dinlenebilse belki bir duşa girebilse en büyük sevabı alacaklarının farkına varsalar.. ama yok hem gelip yük olacaklar üstüne ceneleriyle moralde bozacaklar Allah'tan 4. Doğumum millet dogurmamdan yoruldu öyle çok gelip gidenim olmaz diye düşünüyorum
Enerji patlaması yaşayacağı bir şeyler mi yedin içtin kiYok valla corap giydim kasiklarimi usuttum mu acaba diye bi uyuyakalmisim ama cok sert hareketleri uyandirdi yine. Acaba asagi falan mi indi noldu
Yok canim ikinma sadece bebek hareket ediyor oyle bastiriyor ki arka tarafta yogun basinc ve agri olusuyor sonra duruyor bir dakika sonra yine. 1-2 saat once 5-6 kere yapti sonra 3-4 kere daha yapti anlamadim
Asiri sert ya her hareketinde kasiklarim karnim arkam bile agriyor
Amiiin insallah ya. Bazen cok yorgun
Hissediyorum mental
Olarak da aman ne olacaksa olsun artik diyorum sonra azicik bir sancim
Oluyor ay dur daha hazir degilim diyorum. Aslinda olmasi gereken anlattigin ama bizde misafir hizmet bekliyor. Eskiden insanlar yardim da ederdi simdi kimse kalkmiyor da yerinden.
Ben artık içmeyi geç kafama dikiyorumKızlar midem çok fena yanıyorgün içinde de sürekli aynı şey oldu, 2 kere gaviskon içtim. O biraz rahatlatıyor ama sonra tekrar başlıyor. Sizce 3. Kere içsem bi zararı olur mu? Habire içmek de istemiyorum ,ama mahvoldum ya uykular haramm oldu
Kuzum bu neydi böyle , içiceeem dayanamıyorumBen artık içmeyi geç kafama dikiyorumevin farklı odalarında var elime geleni içiyorum
Ben soğuk süt içiyorum yandıkça. Laktozsuz. Biraz iyi geliyorKızlar midem çok fena yanıyorgün içinde de sürekli aynı şey oldu, 2 kere gaviskon içtim. O biraz rahatlatıyor ama sonra tekrar başlıyor. Sizce 3. Kere içsem bi zararı olur mu? Habire içmek de istemiyorum ,ama mahvoldum ya uykular haramm oldu
Deneyeyim sağ olasınBen soğuk süt içiyorum yandıkça. Laktozsuz. Biraz iyi geliyor
Aa kilosun2700 ü geçince gelişim geriliği durumumuz ortadan kalkıyor muYa ben bugün yine kontroldeydim. Doktor ultrasonla falan baktı dedi ki gelişim geriliği falan diyemeyiz artık kilosu 2700 geçmiş bu normal bebe. Haftaya kadar düşün taşın çatı yapcaz normal mi doğuracaksın sezercik mie hani sezercik daha iyiydi dediğimde o bebeğin küçükkendi şuan normal boyutta dedi bi normal denesem mi düşüncesi geldi ben terazi burcuyum
Evet pozisyonuna göre de kiloda yanılma +/- gramı değişebiliyor hatta eski usg fotolarına bakın benim kimin de 200 küsur gram kimin de 300 küsur gram yanılma payı diye yazıyor .Aşkım küvözü düşünme. Ben nstdeyken bi bebeyi sevk ediyorlardı küvöz için başka hastaneye. Ebelere sordum küçük mü diye. Hayır 4 kilo üzeri solunum sıkıntılı dediler. Bu tamamen şans işi ben bunu anladım. 2500ü geçtiyse korkmalık bişi yok bugün druma sorduğumda o da öyle söyledi. Yanılma payı var kiloda ama 2500 eşiği geçildiği sürece sıkıntılı diyemeyiz dedi
Ayyy bugün bime bi sürü terlik gelmiş ben sabah gidip bakıcam. İlk doğumda süslü püslü terlik taç yaptırmıştım lavaboda bacaklarımdan kan süzülüvermişti terliklerimi çöpe attım jsjdjdjjdjd 2. Ye ne kadar özenliyim bakın yarın sabah bimden alıp gelicem hshsjjsjsjsjsjKızlar terlik olarak çantaya ne koydunuz ya. Benim minnoş 37 olan ayaklarım utanmasalar 40 oldular ajsjsjsjsjjs hadi 38 olmuştur diye aldığım ve parmak sokamadığım terlikleri ağlayarak iade ettim. Önerilerinize açığım
Kanala baskı yaptığı için anüs çevresindeki sinirler de hassaslaşırmış hatta büyük abdestin var gibi hissediyormuşsun komple alt tarafa ağırlık verdiği için. Bence kendini yerleştirmeye kendini doğuma hazırlamaya çalışıyo kanama su gelmesi yoksa korkmaKizlar bugun cok yoruldum. Aksam bebis de bir seyler yapmaya basladi karnim gerildi
Ne duydum
Bunu takip et canım gün içinde gelcek mi.kızlar benden bugün yoğun (yumurta akı gibi) içinde çok hafif pembelik olan şeffaf akıntı geldi. Ama bu aşırı miktarda değildi. Nişan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?