Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar günaydın dün sabah 8.10da kızım dünyaya geldi çok şükür sezaryenle. Kilosu son ultrasonda 2700-2800 ölçülmüştü. 2820 doğdu. Karın çevresi 3 hafta geriden geliyordu. Suyu kalmamıştı dopplerinde direnç artışı vardı vs. Çok şükür sağlıklı doğdu, direk yanıma verildi. Her şeyi çok iyi fakat sezaryen gerçekten zor bir ameliyatmış. Bacaklarımın uyuşukluğu geçince ağrım beni çok zorladı. Ağrı kesicilerle idare ettim. Bebeğim kucağıma verildi hep, altını değiştiremedim, üstünü giydiremedim vs. Spinal anestezi oldu. Öncesinde lokal anestezi yaptılar o yüzden ben devamını o kalın iğnenin girişini hiç hissetmedim. Yaptıktan sonra bi sıcaklık geldi mi bacaklarına dediler geldi ne kadar bekleyeceğiz dedim. Beklemeyeceğiz dediler ve bacaklarımı kucaklayıp sedyeye koydular. O ana kadar hala hissettiğimi zannediyordum. Anestezi doktoru sağolsun hep iyi misin diye kontrol etti. Ameliyat esnasında mide bulantım oldu söyledim ilaç enjekte ettiler 5-10 saniye içinde geçti. Bebeğim yanımda kontrol edildi çocuk doktoru tarafından. Sonra onu alıp götürdüler doktorum da hafif sedasyon verin kapatıyorum dedi. Ara ara bilgi verdi bana sağolsun. Tek dert ameliyathane ışığının alüminyum/ayna kısmına karnım yansıyordu. Yani yanlışlıkla karnım açıkken ve kat kat dikilirken gördüm.

Yine de her şey güzeldi şimdi emzirmekle derdini gidermekle uğraşıyoruz. İki şırınga mama verdiler kan şekeri 65 çıktığı için. İlk doğduğunda tutuyordu ama hemen yoruluyordu ememiyordu. Şuan daha iyiyiz çok şükür. Hatta sinirleniyor daha fazla gelmediği için ağlıyor maalesef
Canım gözünüz aydın, çok geçmiş olsun. Umarım bi an önce kolaylıkla toparlarsın, ağrıların ne durumda şimdi? Biraz zorlu bi doğum olmuş ama sonu güzel olmuş 🧿

Kızlar şimdi geldim doktordan soracağım herşeyi unuttum benim heyecanlı oğlum yüzünden dogurt annemi diye diye kafam duman oldu.29 temmuz salı günü sabah başlatıyoruz doğumu Allah'ın izniyle dedi .Çarşamba gunu doktorum yarım gün çalışacağı için. Dualarınıza talibim
Ben de doktora gittiğimde soracaklarımı unutuyorum hep, sonra liste yapayım da bi sonraki sefer böyle olmasın diyorum onu da yapmayı unutuyorum 🫠 Yalnız değilsin. Çok az kalmış bak, üç gün içinde kavuşuyosunuz 🥹

Selam herkese🌸 Doğum yapanlar olmuş, az kalanlar var, Allah yardımcınız olsun inşallah. Sağlıkla doğup büyüsünler . Bunların yanında sormaya çekiniyorum basit bir şey ama kafama çok takıyorum belki çözümünü bilen vardır. Benim karnım baya çatladı maalesef :( bioderma yağ kullandım vs. Hem nemlendirdim başka kremlede ama çatladı baya:( 13 kg aldım aşırı fazla da değil neden böyle oldu bilmiyorum. Ama eşimin yanında üstümü değişemiyorum aynaya bakamıyorum. Ki doğumdan sonra karın küçülünce daha kötü gözükecek biliyorum . İnternette çözümü yok olan çatlağın diyor. Hiç doğumdan sonra geçiren en azından azaltan tanıdığınız falan oldu mu arkadaşlar 🙏🏻

Ben de doktora gittiğimde soracaklarımı unutuyorum hep, sonra liste yapayım da bi sonraki sefer böyle olmasın diyorum onu da yapmayı unutuyorum 🫠 Yalnız değilsin. Çok az kalmış bak, üç gün içinde kavuşuyosunuz 🥹
Ay canım wallahi acaba iki gundaha beklesem mi diyorum şimdi tekrar görüştüm doktorla kanala bile girmemiş bebek🤔çok uzun sürer mi bide suni sancı offff

Benimki de öyle 1 aydan fazladır bu pozisyonda. Sırtını sola verince bebek kendini rahatça itip çıkıyormuş yüzü alt tarafa bakarak çıkıyormuş. Sağa verdiyse yüzü yukarı bakıyormuş o şekilde tam itemiyor dedi. Bir de doğum sırasında dönmeye çalışıyolar ama çoğu başarısız oluyor doğum uzuyor ve zorlaşıyor dedi. Sen de bir sor bakalım ne diyecek 🙏🏼

İnşallah canım haber ver mutlaka senin durumunu da takip ediyorum 🙏🏼🌸
Canım wallahi kafamda sorular kayboldu sadece gün aldım çıktım.bugunku ölçümleri daha iyi çıktı 3040 Gr dedi dünyalar benim oldu.sadece kanala girmemis ona moralim bozuk biraz acaba iki gün daha beklesem mi diye düşünüyorum suan

Kızlar şimdi geldim doktordan soracağım herşeyi unuttum benim heyecanlı oğlum yüzünden dogurt annemi diye diye kafam duman oldu.29 temmuz salı günü sabah başlatıyoruz doğumu Allah'ın izniyle dedi .Çarşamba gunu doktorum yarım gün çalışacağı için. Dualarınıza talibim
Hadi saglikla
Al kucagina insallah
Ben de 🤣 aklima
Gelenleri notlara yaziyorum heyecandan bakmayi unutup
Cikiyorum hep
Selam herkese🌸 Doğum yapanlar olmuş, az kalanlar var, Allah yardımcınız olsun inşallah. Sağlıkla doğup büyüsünler . Bunların yanında sormaya çekiniyorum basit bir şey ama kafama çok takıyorum belki çözümünü bilen vardır. Benim karnım baya çatladı maalesef :( bioderma yağ kullandım vs. Hem nemlendirdim başka kremlede ama çatladı baya:( 13 kg aldım aşırı fazla da değil neden böyle oldu bilmiyorum. Ama eşimin yanında üstümü değişemiyorum aynaya bakamıyorum. Ki doğumdan sonra karın küçülünce daha kötü gözükecek biliyorum . İnternette çözümü yok olan çatlağın diyor. Hiç doğumdan sonra geçiren en azından azaltan tanıdığınız falan oldu mu arkadaşlar 🙏🏻
Benim ilk gebeligimde cok catladi. Evet gobek ilk gittiginde kotu duruyor ama sonra toparlandikca goruntusu duzeliyor. Benim goguslerim de cok
Catlamisti
İlk dogumda. Bunda henuz yeni catlak yok eskiler var ama bakalim bir anda olusabilir

Bende çatladım bayağı.. yapılacak bişey yok ne yazık ki lazer tedavisi var ama ne kadar çare olur

Canım wallahi kafamda sorular kayboldu sadece gün aldım çıktım.bugunku ölçümleri daha iyi çıktı 3040 Gr dedi dünyalar benim oldu.sadece kanala girmemis ona moralim bozuk biraz acaba iki gün daha beklesem mi diye düşünüyorum suan
Ama bir sorun görse doktorun söylerdi demek ki o tarihi uygun görmüş o da 🙏🏼 Bebeği doğum kanalına yönlendirmek için hareketler var youtube instagramda onlar belki yeterli olur 🤗

Ama bir sorun görse doktorun söylerdi demek ki o tarihi uygun görmüş o da 🙏🏼 Bebeği doğum kanalına yönlendirmek için hareketler var youtube instagramda onlar belki yeterli olur 🤗
Ay yapıyorum da onları ama nefesim kesiliyor yarıda bırakıyorum bu akşam hem ilişki hem hareket bakalım 😂

Bizim ağustos bebişleri şaka maka ağustosu bekliyor🙈 2-3 aceleci dışında temmuzda doğan olmadı😂
Temmuz anneleri grubunda temmuza kalan bebiş olmamıştı😂
Ahahaja öyle oldu valla bizim grubun birkaç bebişi hariç diğerleri beklemekte ısrarcı 😅 Benimki de çok aceleci çıktı, 25 temmuza gün aldıktan 2 gün sonra pat diye geliverdi 5 temmuzda 😅

Bide kuzumum olcumleri bı sefer daha iyi çıktı ya ne bilim belki biraz daha alır 2 gün 2 gündür diye düşünüyorum.3040 Gr olmus
Kuzucum kilosu gayet iyi haftası da öyle 2 günde çok bir şey değişmez artık ama gönlünden öyle geçiyorsa 2 gün daha bekle kafandan çıksın 🫶🏻

Back
X