- 2 Şubat 2023
- 979
- 2.370
- 43
- 34
Lazer tedavisi var en son çare. Sen şimdilik bebeğe odaklan. İnsan üzülüyor evet ama çatlayacağı varsa çatlıyor.Selam herkeseDoğum yapanlar olmuş, az kalanlar var, Allah yardımcınız olsun inşallah. Sağlıkla doğup büyüsünler . Bunların yanında sormaya çekiniyorum basit bir şey ama kafama çok takıyorum belki çözümünü bilen vardır. Benim karnım baya çatladı maalesef
bioderma yağ kullandım vs. Hem nemlendirdim başka kremlede ama çatladı baya
13 kg aldım aşırı fazla da değil neden böyle oldu bilmiyorum. Ama eşimin yanında üstümü değişemiyorum aynaya bakamıyorum. Ki doğumdan sonra karın küçülünce daha kötü gözükecek biliyorum . İnternette çözümü yok olan çatlağın diyor. Hiç doğumdan sonra geçiren en azından azaltan tanıdığınız falan oldu mu arkadaşlar
![]()
İlk gebelikte durdu durdu son ay çatladım 7 8 tüp lierac kullandım pahalı çatlak kremi, kakao yağı bebek yağı sürdüm bir sürü. Yine çatladı.
Bu bebekte de çatladım yeni yerler gördüm. Yani çatlama biraz genetik. Rengi ileriki aylar beyazlıyor. Çok estetik kaygın varsa lazer yapıyorlar biraz acılı bi işlem ama. Benim de gözüme çok batarsa yaptırırım. Benim kasıklar çok fena durumda