Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Selam herkese🌸 Doğum yapanlar olmuş, az kalanlar var, Allah yardımcınız olsun inşallah. Sağlıkla doğup büyüsünler . Bunların yanında sormaya çekiniyorum basit bir şey ama kafama çok takıyorum belki çözümünü bilen vardır. Benim karnım baya çatladı maalesef :( bioderma yağ kullandım vs. Hem nemlendirdim başka kremlede ama çatladı baya:( 13 kg aldım aşırı fazla da değil neden böyle oldu bilmiyorum. Ama eşimin yanında üstümü değişemiyorum aynaya bakamıyorum. Ki doğumdan sonra karın küçülünce daha kötü gözükecek biliyorum . İnternette çözümü yok olan çatlağın diyor. Hiç doğumdan sonra geçiren en azından azaltan tanıdığınız falan oldu mu arkadaşlar 🙏🏻
Lazer tedavisi var en son çare. Sen şimdilik bebeğe odaklan. İnsan üzülüyor evet ama çatlayacağı varsa çatlıyor.
İlk gebelikte durdu durdu son ay çatladım 7 8 tüp lierac kullandım pahalı çatlak kremi, kakao yağı bebek yağı sürdüm bir sürü. Yine çatladı.
Bu bebekte de çatladım yeni yerler gördüm. Yani çatlama biraz genetik. Rengi ileriki aylar beyazlıyor. Çok estetik kaygın varsa lazer yapıyorlar biraz acılı bi işlem ama. Benim de gözüme çok batarsa yaptırırım. Benim kasıklar çok fena durumda

Aşkım ben perinatolog+kadın doğum ilerlemek zorunda kaldığım için son 2.5 aydır perinatolog intrauterin gelişim geriliği var dedi hatta hala onu savunuyordu, kendi drum iugg olsa şu zamana kadar plasenta dolaşımı bozulurdu doppler sıkıntılı olurdu sga olabilirdi belki ama 10 persantilin altında değil 2700 ölçüyorum kilosunu dedi. Ve dedi ki bazı arkadaşlar otomatik ölçtüğü için sınırları küçük çıkıyo ister istemez sizi panikletiyo 🥲🥲🥲🥲 kilosu 2700 olmuş ve sadece karın çevresi geri dediğimiz bi bebeğe de bu kadar hafta sonra sga demek haksızlık olur haftalardır 200-300 gram ala ala büyyo minyon diyebiliriz dedi. Haftalardır boşuna kalıp kalıp kaşar yemişim gibi bir his 🥲🥲 evet maalesef 4.5 kilo doğan bebiş nakledildi 2.5 olan başka bir bebişte annesinin yanında kalmıştı. Nst doğumhane içinde olunca hep sordum Doğan bebişlerin kilolarını kaç doğmuş,şimdi ne oldu diye. Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun, kucağımızda bebemizle çıkalım hastaneden 😍😍😍😍
Bnmde boyu kafası önden gdyo bir karın çevresi geriden geliyo😔suyu plesantasi kan akışı herseyi iyi bebegimn,çok şükür. Doktorum protein ağırlıklı beslen ve bolbol uzan harket etme dedi.10gndr dediklerini yaptm bklm pazartesi farkedecek mi karın çevresi.

Canım gözünüz aydın, çok geçmiş olsun. Umarım bi an önce kolaylıkla toparlarsın, ağrıların ne durumda şimdi? Biraz zorlu bi doğum olmuş ama sonu güzel olmuş 🧿

Maalesef hala devam ediyor 36 saate yakın olacak belimde ve göbeğimde, dikiş yerinde bide sıcaktan su geçirmez bantların kullanıldığı yer pişik olmuş o daha beter acıyor. Çok iyi hissetmiyorum ama geçecek ne yapalım

Bnmde boyu kafası önden gdyo bir karın çevresi geriden geliyo😔suyu plesantasi kan akışı herseyi iyi bebegimn,çok şükür. Doktorum protein ağırlıklı beslen ve bolbol uzan harket etme dedi.10gndr dediklerini yaptm bklm pazartesi farkedecek mi karın çevresi.
Üzme kendiniiiiiii bir şey olmaaaaaz 🧡🧡🧡🧡

Lazer tedavisi var en son çare. Sen şimdilik bebeğe odaklan. İnsan üzülüyor evet ama çatlayacağı varsa çatlıyor.
İlk gebelikte durdu durdu son ay çatladım 7 8 tüp lierac kullandım pahalı çatlak kremi, kakao yağı bebek yağı sürdüm bir sürü. Yine çatladı.
Bu bebekte de çatladım yeni yerler gördüm. Yani çatlama biraz genetik. Rengi ileriki aylar beyazlıyor. Çok estetik kaygın varsa lazer yapıyorlar biraz acılı bi işlem ama. Benim de gözüme çok batarsa yaptırırım. Benim kasıklar çok fena durumda
Ay benimde lieracım bitti son ay 😭😭 şuan piyasadakilere sahte diyolar eczanelerde yok çünkü trendyol falan satıyor güvenemiyorum. Shea butter ve kakao yağından devam inş çatlamam

Ay benimde lieracım bitti son ay 😭😭 şuan piyasadakilere sahte diyolar eczanelerde yok çünkü trendyol falan satıyor güvenemiyorum. Shea butter ve kakao yağından devam inş çatlamam
Ben lierac ve bio oil ilerledim şu zamana kadar. Hatta daha çok bio oil kullandım desem yeri var 2 şişe bio oil bitirdim. Daha çatlamadım inşallah şak diye çatlamam 😂😂 ama ben çatlamanın genetik olduğuna inanıyorum benim annemde iki hamileliğinde çatlamamış 🤭

Ben lierac ve bio oil ilerledim şu zamana kadar. Hatta daha çok bio oil kullandım desem yeri var 2 şişe bio oil bitirdim. Daha çatlamadım inşallah şak diye çatlamam 😂😂 ama ben çatlamanın genetik olduğuna inanıyorum benim annemde iki hamileliğinde çatlamamış 🤭
Bende henüz çatlamadım ki çok düzenli kullanmadım😂 ama bizim bebişler küçük belki ondan karnımız normale göre küçüktür 😂

Kızlar bende bu gebelikte catlamadim oğlumdan yadigarlar var.ogluma göre tabi karnım daha küçük.sadece göğsumde birtane olmuş.oda arada görünmüyor😂😂😂

Evet evet ilkinde toplu tasimada yer bile veren olmuyordu hic belli olmuyordu. Bunda 6 aylik karnim onda 9 aylikti. Hic bu kadar rahatsiz hissettigimi de hatirlamiyorum. Yasa bagliyordum bu durumu. Bunda cok zorlandim. İlk 6-7 ay mide bulantisi sonra agirlastim direk🤷🏻‍♀️ gunu de belli olunca insanin eli ayagina dolasir haklisin. Ama ne kadar yapsak da yapilacak yeni seyler buluyoruz
Kendini cok hirpalama. Bir haftada ev eski haline donuyor. Yapilan yemekler bitiyor. Yoruldugumuz yanimiza kaliyor. Saglikla kucagina al insallah

Yaa ilk defa duydum bir aydir benimkinin de kafa asagida ama bana yan duruyo gibi geliyordu doktorum hic boyle bir sey demiyor bi sorayim gidince
Ahhh ahhh hiç sorma evim zemin üstü 1. Kat halıları verdim yıkamaya maşallah sabah akşam süpürüp sildiriyo yerler kendini. Artık valizlerimi kapattım. Kurbanlık koyun gibi hazırım pazartesiye

Ahhh ahhh hiç sorma evim zemin üstü 1. Kat halıları verdim yıkamaya maşallah sabah akşam süpürüp sildiriyo yerler kendini. Artık valizlerimi kapattım. Kurbanlık koyun gibi hazırım pazartesiye
Ohh valiz kapandiysa tamam ben onu bir yapsam… hala
Eksikler var kapatamiyorum bir evin eksikleri bir bebegin derken karisti ortalik

Güzel haberlerle gel🌸

yoğun bir akıntı olmadıgı için dr önemsemedi. rahim açılıyor olabilir artık dedi. perşembeye kadar beklicem doğum başlasın diye. perşembeye kadar başlamazsa uyarıcak herhalde. başlasın bitsin artık valla usandım sıcaklarda

Back
X