2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar benim dün duştan çıktıktan sonra sağ göğüsümden süt sızdı. Şimdi de yan yatınca göğüsüm sıkışınca çok az da olsa geliyor. Ne demek oluyor bu başına gelen var mıı

Ben de duşa girerken fark ettim. Ucunda parlıyodu. Hafif sıkınca çıktı. Süt öncesi hormonlardanmış süt değilmişte. Daha şeffaf sütten zaten

Ayyyy bunu sormak için girmiştimmm. Bende sağ göğsümün ucunda ıslaklık fark ettim. Korktum elleyemedimde

Kızlar biz 3 günlük olduk sürekli emziriyorum saat başı bazen daha erken ama yüzünde sarılık başladı anlamadım ki bez değişimi de yapıyorum cisli ve kakali bol yani. sütüm mu fayda etmedi acaba diye düşünüp duruyorum lohusa psikolojisi kendimi kötü hissediyorum ☹

Canım doktora gittin mi ? O mama da önerebilir ? Ben Prematüre doğurduğum için mecbur zaten mama veriyorum. Mama+meme karışık. Sarılık azaldı. Doktora git ölçüm yaparlar hem emin olursun.

Ben safı gördüm hafif annemlere diyorum yok diyor normal felan doktora gittik kandan baktılar değeri 11 çıktı normal dedi. 15 üstü değer olunca kötüymüş. Sonra 5 gün sonra tekrar çağırdı gittik 8.5 a düşmüştü. Ama anne hissediyor anlıyor görüyor. Sadece mememde yeter ama mama da vermemizi istiyorlar bizimkisi için küçük doğduğundan.

Yani sütüm yeterliyse mama vermek istemiyorum aslında çünkü değiştiğim bez sayısı iyi kakalı ve çişli ama işte anlayamadım yetersiz mi psikolojisine kapildim

Yani sütüm yeterliyse mama vermek istemiyorum aslında çünkü değiştiğim bez sayısı iyi kakalı ve çişli ama işte anlayamadım yetersiz mi psikolojisine kapildim
Bu onunla ilgili bir durum değil ama sen bilirsin. Çis ve kaka Bizdede yeterli sayıda. İki çeşit sarılık var biri yenidoğan sarılığı bit diğerde uzun sarılık. 3 ay sürebiliyormuş. Bir arkadaşımda sadece meme ile devam ediyordu geçmedi mama verildi. Yani kimse zaten bile isteye mama vermek istemiyor. heleki ben şu an sadece aptamil Prematüre verebiliyorum. Ki apmatil alacağım mama asla olamazdı. sağlık ocağına bir sor bakalım onlar seni yönlendirir gerek görürlerse.

Doğru öyle bakalım sorucam inşallah bir sıkıntı yoktur

Kızlar mama markası olarak ne kullanacksnz?Küçük bir paket alıp yanımda hastnye gotrym dyorm ne olur ne olmz.

Kızlar mama markası olarak ne kullanacksnz?Küçük bir paket alıp yanımda hastnye gotrym dyorm ne olur ne olmz.
Ben doktora sorduğumda hipp önerildi birde golden goat. Kilo aldırma işini bitirince sadece memeye döneceğim ama lazım olursa diye bunlar aklımda. Biz şu anlık Prematüre olduğumuz için mecburi aptamil devam ediyoruz.

Ama bence acele etme o zamanda ayarlayabilirsin. Belki hemen sütün gelir. Benim ilk gün sezeryan gıdım gıdım gelmişti. Akşamına daha fazla gelmişti. Ben süt sağımı yapıyordum küvez için ama emmiyordu direkt.

İlki norml dogmdu bnm 2.gun sütüm geldi sıcak duş alınca.2.bebegim de daha tecrubelendm bu sfer hazirlikli gdicm,cantama havlu alicm sıcak suyla goguslerme masaj icn, süt sagma makinesini de birde göğüs ucu kremi inşallah direk sütüm gelir.Gelmzse yaknlrdn bi eczaneden alirm o zmn mama ama hangi marka bilemedm.Aptamil almstm kzmda onunda şeker oranı yuksekms başka mama almk istyrm gerk olursa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…