Anladm canım sagolsnBen doktora sorduğumda hipp önerildi birde golden goat. Kilo aldırma işini bitirince sadece memeye döneceğim ama lazım olursa diye bunlar aklımda. Biz şu anlık Prematüre olduğumuz için mecburi aptamil devam ediyoruz.
Kuzu temmuz annelerinde de çoğu kişi sarılıkla uğraştı. İçinde bir şüphe varsa muayene ettir en garantisi o olur. Varsa da bir sarılık durumu erkenden yakalanırsa en azından daha kolay çözülürKızlar biz 3 günlük olduk sürekli emziriyorum saat başı bazen daha erken ama yüzünde sarılık başladı anlamadım kibez değişimi de yapıyorum cisli ve kakali bol yani. sütüm mu fayda etmedi acaba diye düşünüp duruyorum lohusa psikolojisi kendimi kötü hissediyorum ☹
Ya sizin bebişlerinizi yerimCanım doktora gittin mi ? O mama da önerebilir ? Ben Prematüre doğurduğum için mecbur zaten mama veriyorum. Mama+meme karışık. Sarılık azaldı. Doktora git ölçüm yaparlar hem emin olursun.
Lazer tedavisi var en son çare. Sen şimdilik bebeğe odaklan. İnsan üzülüyor evet ama çatlayacağı varsa çatlıyor.
İlk gebelikte durdu durdu son ay çatladım 7 8 tüp lierac kullandım pahalı çatlak kremi, kakao yağı bebek yağı sürdüm bir sürü. Yine çatladı.
Bu bebekte de çatladım yeni yerler gördüm. Yani çatlama biraz genetik. Rengi ileriki aylar beyazlıyor. Çok estetik kaygın varsa lazer yapıyorlar biraz acılı bi işlem ama. Benim de gözüme çok batarsa yaptırırım. Benim kasıklar çok fena durumda
Kızlar biz 3 günlük olduk sürekli emziriyorum saat başı bazen daha erken ama yüzünde sarılık başladı anlamadım kibez değişimi de yapıyorum cisli ve kakali bol yani. sütüm mu fayda etmedi acaba diye düşünüp duruyorum lohusa psikolojisi kendimi kötü hissediyorum ☹
Hayırlısıyla yarın sabah 8 de yatışım yapılıyor hastaneye benimGünaydın. Kimse doğurmuyor mu ?Temmuz sonuna geldik
Pazartesi hafta basindan acilisi yapiyorsun yani pesine gun gun dogumlar baslar hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimiziHayırlısıyla yarın sabah 8 de yatışım yapılıyor hastaneye benimdün kuaföre gitmiştim akşamdan beri kalçam ayaklarım kasıklarım çok ağrıyor
Amin canım inşallahPazartesi hafta basindan acilisi yapiyorsun yani pesine gun gun dogumlar baslar hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimiziEvlerimizde bu mutlulugu yasayalim artk hepimiz sicaktan mahvolduk agrilarimiz sancilarimiz bunaldik pazartesi yine rekor sicaklikla hava isincakmis hadi hayirlisi
İkisinide koydum benKızlar aklınızda bulunsun hastane çantasına göğüs ucu kremi mutlaka koyun bebek memeden qyrilmyo göğüs uçları resmen yaniyo acımaya başlıyor.Birde göğüs kalkanı alın ki kremi surduktan sonra onu takın göğüs uclarnz hava alsn kotulesmesn.
Yarın başlıyoruz sıraylaGünaydın. Kimse doğurmuyor mu ?Temmuz sonuna geldik
Benim ilkinden kalan kıyafetlerde vardı yeni de aldım ama iyice var ya ortalık savaş alanına döndü o valizi kapatasıya kadar. Hepsini yıkadım ütüledim takımları bir araya topla et derken ev temizliğinden daha cok yordu vallahi Allah kolaylık versin şimdiden onları toparladın mı ortalık rahatlıyoOhh valiz kapandiysa tamam ben onu bir yapsam… hala
Eksikler var kapatamiyorum bir evin eksikleri bir bebegin derken karisti ortalik
Gelmez o dayanırAmin canım inşallah
Bi yandan iyi ki yarın diyorum dediğin gibi o sıcakta klimalı hastanede olacağım
Ama gerçekten dün akşamdan beri ağrılar sıklaştı benim yatıp kalkarken etlerim acıyor ve adet sancım vargelmesin bugün dayansın oğlum
Canım latteciğimmGelmez o dayanır
Seninle gün sayıyorum çok heyecanlıyım
Ah gezmesende derlerCanım latteciğimm
BUfün de gezeyim de ağrılarımı az hissedeyim arkamdan da bak bak 9ay hep gezdi maşallah dedirteyim akrabalara eşe dosta
Benim salı günü yüksek ihtimal ama bir tırstım 2 gün daha beklemeye karar verdim doktorum salı günü olacakmış gibi gel suyuna şekerine bakıp ona göre senin keyfine göre hareket ederiz dedi.Günaydın. Kimse doğurmuyor mu ?Temmuz sonuna geldik
Bende dün yaptım yaş sokak ortasında ne yapiyon diyo bana.dedim sünnet oldum degmesin diye öle yuruyom.Allahim yarabbimÖrdek yürüyüşü yapmıştım. Baldırlarım iptal. Eşim dalga geçiyor biz askerdeyken fit halimizle dağılıyoduk senin neyine ördek diyerektenzaten yürütürken bile ıs tıs yapa yapa zor yürüdüm insan duygusal destek olur
Üzülünce de pamuğum tırtılım rerörö. Küstüm zaten doğuramıyom dert içindeyim. Çok sıcak içim şişti ay
Bugün kan sulandırıcı kullanmayacağım o kadar garip bimduygu ki Aralık ayından beri adeta yapışık ikizim gibi olduAh gezmesende derlergez gezki evde durup stres olma bencede
Ben 2. Çocukta o gafı yaptım annem dedi bekle beni 1gun sonraya ertele hemen geleyim dedim 2. Cocugum zaten hastanede hemşireler bakar zaten modunda idim ama doğumdan ciktigim gibi annem aradı annemin sesini duymamla birlikte ziril ziril ağladımBenim salı günü yüksek ihtimal ama bir tırstım 2 gün daha beklemeye karar verdim doktorum salı günü olacakmış gibi gel suyuna şekerine bakıp ona göre senin keyfine göre hareket ederiz dedi.Annem Perşembe günü tatilden geliyor o yüzden Cumaya aldırmaya çalışıyorum.annemin bana dokunmasına ihtiyacım var.kac yaşında olursam olayım onu istiyorum yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?