2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar aklınızda bulunsun hastane çantasına göğüs ucu kremi mutlaka koyun bebek memeden qyrilmyo göğüs uçları resmen yaniyo acımaya başlıyor.Birde göğüs kalkanı alın ki kremi surduktan sonra onu takın göğüs uclarnz hava alsn kotulesmesn.

Kuzu temmuz annelerinde de çoğu kişi sarılıkla uğraştı. İçinde bir şüphe varsa muayene ettir en garantisi o olur. Varsa da bir sarılık durumu erkenden yakalanırsa en azından daha kolay çözülür
Canım doktora gittin mi ? O mama da önerebilir ? Ben Prematüre doğurduğum için mecbur zaten mama veriyorum. Mama+meme karışık. Sarılık azaldı. Doktora git ölçüm yaparlar hem emin olursun.
Ya sizin bebişlerinizi yerim

Anladım lazeri bilmiyordum araştıracağım. Takıntılı değilim vücut konusunda ama duygusallıktan herhalde beğenilmeyecek gibi hissettiğim için biraz üzülmüştüm,kucağıma alayımda hayırlısı o zaman düşüneceğim

Merhaba biz de ilk doğduğu gün 6-7 kakalı-çişli bez değiştirmiştik fakat gece boyu durmamıştı. Ertesi gün taburcu olurken emzirme hemşiresi tek derdi açlık olabilir dedi. Şırıngayla mama verdik memedeyken. Taburcu olurken de ilk bir hafta mutlaka bir öğün memeyse diğer öğün meme+mama olmalı dediler. Böyle böyle ilk bir haftayı atlatırsak sarılık olma ihtimali de düşükmüş inşallah. Şimdi bir kere emziriyorum sonra sağım yapıyorum diğer öğüne yine memeyi tutarken şırıngayla/sondayla hem sağdığımı hem mamayı veriyorum. Memeyi yine tutuyor ama ben yıpranmıyorum hiç değilse sıkıp süt getireceğim diye. Mamaya hiç başlamak istemiyordum ama her şey onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapacağız

Hayırlısıyla yarın sabah 8 de yatışım yapılıyor hastaneye benim dün kuaföre gitmiştim akşamdan beri kalçam ayaklarım kasıklarım çok ağrıyor
Pazartesi hafta basindan acilisi yapiyorsun yani pesine gun gun dogumlar baslar hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi Evlerimizde bu mutlulugu yasayalim artk hepimiz sicaktan mahvolduk agrilarimiz sancilarimiz bunaldik pazartesi yine rekor sicaklikla hava isincakmis hadi hayirlisi

Amin canım inşallah
Bi yandan iyi ki yarın diyorum dediğin gibi o sıcakta klimalı hastanede olacağım
Ama gerçekten dün akşamdan beri ağrılar sıklaştı benim yatıp kalkarken etlerim acıyor ve adet sancım var gelmesin bugün dayansın oğlum

Ohh valiz kapandiysa tamam ben onu bir yapsam… hala
Eksikler var kapatamiyorum bir evin eksikleri bir bebegin derken karisti ortalik
Benim ilkinden kalan kıyafetlerde vardı yeni de aldım ama iyice var ya ortalık savaş alanına döndü o valizi kapatasıya kadar. Hepsini yıkadım ütüledim takımları bir araya topla et derken ev temizliğinden daha cok yordu vallahi Allah kolaylık versin şimdiden onları toparladın mı ortalık rahatlıyo

Gelmez o dayanır
Seninle gün sayıyorum çok heyecanlıyım

Ördek yürüyüşü yapmıştım. Baldırlarım iptal. Eşim dalga geçiyor biz askerdeyken fit halimizle dağılıyoduk senin neyine ördek diyerekten zaten yürütürken bile ıs tıs yapa yapa zor yürüdüm insan duygusal destek olur
Üzülünce de pamuğum tırtılım rerörö. Küstüm zaten doğuramıyom dert içindeyim. Çok sıcak içim şişti ay

Günaydın. Kimse doğurmuyor mu ? Temmuz sonuna geldik
Benim salı günü yüksek ihtimal ama bir tırstım 2 gün daha beklemeye karar verdim doktorum salı günü olacakmış gibi gel suyuna şekerine bakıp ona göre senin keyfine göre hareket ederiz dedi.Annem Perşembe günü tatilden geliyor o yüzden Cumaya aldırmaya çalışıyorum.annemin bana dokunmasına ihtiyacım var.kac yaşında olursam olayım onu istiyorum yanımda

Bende dün yaptım yaş sokak ortasında ne yapiyon diyo bana.dedim sünnet oldum degmesin diye öle yuruyom.Allahim yarabbim

Ah gezmesende derler gez gezki evde durup stres olma bencede
Bugün kan sulandırıcı kullanmayacağım o kadar garip bimduygu ki Aralık ayından beri adeta yapışık ikizim gibi oldu
Lattee senin anestezi sonuçları nasıl bi sıkıntı yok dimi. Benim bi kaç değer sınır altı-üstü ama sıkıntı olsa ararız demişlerdi aramadılar

Ben 2. Çocukta o gafı yaptım annem dedi bekle beni 1gun sonraya ertele hemen geleyim dedim 2. Cocugum zaten hastanede hemşireler bakar zaten modunda idim ama doğumdan ciktigim gibi annem aradı annemin sesini duymamla birlikte ziril ziril ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…