2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kan uyuşmazlığı veya enzim eksikliği olabilir, ilk çocuğumda kilo alımı çok fazla olmasına rağmen uzun süre sarılık devam etti, çocuk doktoruyla konuşun bence , değer çok yükselmezse ve uzun sürmezse anne sütü sarılığı da olabililiyor, onda son gaz emzirmeye devam ediliyor zaten

Yok kuzum ben baktım hepsi normal görünüyor.

Anladım teşekkür ederim 1 haftalığında sorucam bir sıkıntı teşkil etmez inşallah

Kızlar mama markası olarak ne kullanacksnz?Küçük bir paket alıp yanımda hastnye gotrym dyorm ne olur ne olmz.
Nen hipp aldım canım mamayı ne olur ne olmaz dursun aranmayalım diye. Hipp in 5 tahıllı unlarını oğlumda kullandım ek gıda döneminde alerji gibi sorunlar da yaşamadım memnundum açıkçası şimdi bu arkadaşa da mama olarak hipp aldım

Off hem de nasil. Ben son battaniyeleri unutmus kardesim onlari topladim bugun yikayim yarin utuleyim. Dolaplar takilmadan elim kolum
Bagli yikayip hurclara koyuyorum. Haftaya pazartesi takilcak evde hic dolap yok su an. Cocuguma ben sana 8 aylikken neler yasadim diye anlatacagim cok sey var en az iki hafta daha dur yavrum bir yerleselim

Ah bacım sen ne uğraştınn ne uğraştınnnn ben kurulu düzende döt yayarken sen böyle uğraşınca üzülüyorum sana içim rahat etmiyor. İstiyorum ki tüm Ağustos tayfayı alayım kocaman bi deniz kenarında rehabilitasyon merkezi ne bileyim tatil köyü gibi bir yere yerleştireyim hepimiz elimizde soğuk kofi yayılıp yatalım soğuk olsun ama havadar olsun denize falan girelim ama ağrılar olmasın sonra pıtır pıtır doğururuz orda rahatı mahatı görünce . Bu arada da kendi evlerimizi bebeye bize hazırlamış olsunlar temizlik yalaşık bulaşık hiçbişi kalmamış olsun prensesler gibi bebelerimize bakalım erken doğuran bacılarımda bebeleriyle gelsinler onlarla da antreman yapmış oluruz analarda dinlenir bu da böyle bi hayalimdir Meryem ana doğum köyü

Yaaa İlk doğumumda yanımdaydı duası sırtımı sıvazlamasi herşey dün gibi aklımda.kendimi çok yalnız hissederim.ben evladımı getirirken oda evladına dua ediyor.ay aglicam şimdi koca kadin oldum

Ahahha ne cektim miremsux sorma yaaa stresten dogurucam sandim her gun. Neyse napalim boyleymis evi falan saldim valla gunluk rutin halimize gelsin kizim anan bu kadar yetti cocugum diyecegim. Offf soyle pufur pufur bir yer mukemmel olurdu bol meyveli dondurmali

Oh oh maşallah
Benim de enfeksiyon var kanda ve idrarda ama bol su iç ilaç gerekmez dedi doktorum.
Bi ünite kan bağışı da yapıldı Kızılay'a Allah'tan kanım tavuk kanı da kolay oldu
Benimde kanda crp 9 çıktı referans dışı ama zaten antibiyotik içiyorum kan bağışı niye ya

Oh oh maşallah
Benim de enfeksiyon var kanda ve idrarda ama bol su iç ilaç gerekmez dedi doktorum.
Bi ünite kan bağışı da yapıldı Kızılay'a Allah'tan kanım tavuk kanı da kolay oldu
Canim bisey sorucam kan sulandirici kullaniyoruz ya kan sayiminda benim plt dusuk cikmis kanim fazla suluymus senin kac cikti merak ettim oksaparida birakamam hemen napcam bilmiyorm

Ayyy ne güzel bi hayal

Ben hastaydım 1 haftadır soğuk algınlığı biraz öksürük kalmıstı geçmedi doğuma kadar rahatlatsın dedi doktorum genel anestezi olacak birde.
Ay insallah gecer öksürüğün genel anesteziden sonra cikinca bogazda giciklanma falan oluyor insani cok zorluyor kan sulandirici kullaniyormuydun

Günaydın. Kimse doğurmuyor mu ? Temmuz sonuna geldik
Dedi ununu eleyip elegini asan
Ben hastaydım 1 haftadır soğuk algınlığı biraz öksürük kalmıstı geçmedi doğuma kadar rahatlatsın dedi doktorum genel anestezi olacak birde.
Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi alırız
Benim de genel anestezi olacak inş.
Tabi oksuruk&astimdan dogurmazsam o vakte kadar tüm hamislik oksurukle geçti..
Ark. Dediği gibi ben her genl anesteziden sonra boğaz enfeksiyonu oluyordum.. majezik ya da tantum verde sprey kullaniyordum ama bebisle ne verirler bilmiyorum. Yudum yudum meyve suyu demisti bi dr bogaz icin. Sudan iyi geliyor..flnlar filanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…