- 13 Aralık 2024
- 574
- 589
- 18
Kan uyuşmazlığı veya enzim eksikliği olabilir, ilk çocuğumda kilo alımı çok fazla olmasına rağmen uzun süre sarılık devam etti, çocuk doktoruyla konuşun bence , değer çok yükselmezse ve uzun sürmezse anne sütü sarılığı da olabililiyor, onda son gaz emzirmeye devam ediliyor zatenKızlar biz 3 günlük olduk sürekli emziriyorum saat başı bazen daha erken ama yüzünde sarılık başladı anlamadım kibez değişimi de yapıyorum cisli ve kakali bol yani. sütüm mu fayda etmedi acaba diye düşünüp duruyorum lohusa psikolojisi kendimi kötü hissediyorum ☹
Yok kuzum ben baktım hepsi normal görünüyor.Bugün kan sulandırıcı kullanmayacağım o kadar garip bimduygu ki Aralık ayından beri adeta yapışık ikizim gibi oldu
Lattee senin anestezi sonuçları nasıl bi sıkıntı yok dimi. Benim bi kaç değer sınır altı-üstü ama sıkıntı olsa ararız demişlerdi aramadılar
Kolaylıkla sağlıkla geçsin inşallahHayırlısıyla yarın sabah 8 de yatışım yapılıyor hastaneye benimdün kuaföre gitmiştim akşamdan beri kalçam ayaklarım kasıklarım çok ağrıyor
Anladım teşekkür ederim 1 haftalığında sorucam bir sıkıntı teşkil etmez inşallahKan uyuşmazlığı veya enzim eksikliği olabilir, ilk çocuğumda kilo alımı çok fazla olmasına rağmen uzun süre sarılık devam etti, çocuk doktoruyla konuşun bence , değer çok yükselmezse ve uzun sürmezse anne sütü sarılığı da olabililiyor, onda son gaz emzirmeye devam ediliyor zaten
Nen hipp aldım canım mamayı ne olur ne olmaz dursun aranmayalım diye. Hipp in 5 tahıllı unlarını oğlumda kullandım ek gıda döneminde alerji gibi sorunlar da yaşamadım memnundum açıkçası şimdi bu arkadaşa da mama olarak hipp aldımKızlar mama markası olarak ne kullanacksnz?Küçük bir paket alıp yanımda hastnye gotrym dyorm ne olur ne olmz.
Off hem de nasil. Ben son battaniyeleri unutmus kardesim onlari topladim bugun yikayim yarin utuleyim. Dolaplar takilmadan elim kolumBenim ilkinden kalan kıyafetlerde vardı yeni de aldım ama iyice var ya ortalık savaş alanına döndü o valizi kapatasıya kadar. Hepsini yıkadım ütüledim takımları bir araya topla et derken ev temizliğinden daha cok yordu vallahi Allah kolaylık versin şimdiden onları toparladın mı ortalık rahatlıyo
Amiin canım Allah razı olsunKolaylıkla sağlıkla geçsin inşallah
Ah bacım sen ne uğraştınn ne uğraştınnnn ben kurulu düzende döt yayarken sen böyle uğraşınca üzülüyorum sana içim rahat etmiyor. İstiyorum ki tüm Ağustos tayfayı alayım kocaman bi deniz kenarında rehabilitasyon merkezi ne bileyim tatil köyü gibi bir yere yerleştireyim hepimiz elimizde soğuk kofi yayılıp yatalım soğuk olsun ama havadar olsunOff hem de nasil. Ben son battaniyeleri unutmus kardesim onlari topladim bugun yikayim yarin utuleyim. Dolaplar takilmadan elim kolum
Bagli yikayip hurclara koyuyorum. Haftaya pazartesi takilcak evde hic dolap yok su an. Cocuguma ben sana 8 aylikken neler yasadim diye anlatacagim cok sey varen az iki hafta daha dur yavrum bir yerleselim
Oh oh maşallahYok kuzum ben baktım hepsi normal görünüyor.
Yaaa İlk doğumumda yanımdaydı duası sırtımı sıvazlamasi herşey dün gibi aklımda.kendimi çok yalnız hissederim.ben evladımı getirirken oda evladına dua ediyor.ay aglicam şimdi koca kadin oldumBen 2. Çocukta o gafı yaptım annem dedi bekle beni 1gun sonraya ertele hemen geleyim dedim 2. Cocugum zaten hastanede hemşireler bakar zaten modunda idim ama doğumdan ciktigim gibi annem aradı annemin sesini duymamla birlikte ziril ziril ağladım
Ahahha ne cektim miremsux sorma yaaaAh bacım sen ne uğraştınn ne uğraştınnnn ben kurulu düzende döt yayarken sen böyle uğraşınca üzülüyorum sana içim rahat etmiyor. İstiyorum ki tüm Ağustos tayfayı alayım kocaman bi deniz kenarında rehabilitasyon merkezi ne bileyim tatil köyü gibi bir yere yerleştireyim hepimiz elimizde soğuk kofi yayılıp yatalım soğuk olsun ama havadar olsundenize falan girelim ama ağrılar olmasın sonra pıtır pıtır doğururuz orda rahatı mahatı görünce . Bu arada da kendi evlerimizi bebeye bize hazırlamış olsunlar temizlik yalaşık bulaşık hiçbişi kalmamış olsun prensesler gibi bebelerimize bakalım erken doğuran bacılarımda bebeleriyle gelsinler onlarla da antreman yapmış oluruz analarda dinlenir bu da böyle bi hayalimdir Meryem ana doğum köyü
Benimde kanda crp 9 çıktı referans dışı ama zaten antibiyotik içiyorumOh oh maşallah
Benim de enfeksiyon var kanda ve idrarda ama bol su iç ilaç gerekmez dedi doktorum.
Bi ünite kan bağışı da yapıldı Kızılay'a Allah'tan kanım tavuk kanı da kolay oldu
Canim bisey sorucam kan sulandirici kullaniyoruz ya kan sayiminda benim plt dusuk cikmis kanim fazla suluymus senin kac cikti merak ettim oksaparida birakamam hemen napcam bilmiyormOh oh maşallah
Benim de enfeksiyon var kanda ve idrarda ama bol su iç ilaç gerekmez dedi doktorum.
Bi ünite kan bağışı da yapıldı Kızılay'a Allah'tan kanım tavuk kanı da kolay oldu
Antibiotik neden verilmisti benimde 30 cikti ishal sonrasi testte bisey vermedilerBenimde kanda crp 9 çıktı referans dışı ama zaten antibiyotik içiyorumkan bağışı niye ya
Ayyy ne güzel bi hayalAh bacım sen ne uğraştınn ne uğraştınnnn ben kurulu düzende döt yayarken sen böyle uğraşınca üzülüyorum sana içim rahat etmiyor. İstiyorum ki tüm Ağustos tayfayı alayım kocaman bi deniz kenarında rehabilitasyon merkezi ne bileyim tatil köyü gibi bir yere yerleştireyim hepimiz elimizde soğuk kofi yayılıp yatalım soğuk olsun ama havadar olsundenize falan girelim ama ağrılar olmasın sonra pıtır pıtır doğururuz orda rahatı mahatı görünce . Bu arada da kendi evlerimizi bebeye bize hazırlamış olsunlar temizlik yalaşık bulaşık hiçbişi kalmamış olsun prensesler gibi bebelerimize bakalım erken doğuran bacılarımda bebeleriyle gelsinler onlarla da antreman yapmış oluruz analarda dinlenir bu da böyle bi hayalimdir Meryem ana doğum köyü
Ben hastaydım 1 haftadır soğuk algınlığı biraz öksürük kalmıstı geçmedi doğuma kadar rahatlatsın dedi doktorum genel anestezi olacak birde.Antibiotik neden verilmisti benimde 30 cikti ishal sonrasi testte bisey vermediler
Ay insallah gecer öksürüğün genel anesteziden sonra cikinca bogazda giciklanma falan oluyor insani cok zorluyor kan sulandirici kullaniyormuydunBen hastaydım 1 haftadır soğuk algınlığı biraz öksürük kalmıstı geçmedi doğuma kadar rahatlatsın dedi doktorum genel anestezi olacak birde.
Geçti sayılır canım gecti gibi yani.Ay insallah gecer öksürüğün genel anesteziden sonra cikinca bogazda giciklanma falan oluyor insani cok zorluyor kan sulandirici kullaniyormuydun
Dedi ununu eleyip elegini asanGünaydın. Kimse doğurmuyor mu ?Temmuz sonuna geldik
Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi alırızBen hastaydım 1 haftadır soğuk algınlığı biraz öksürük kalmıstı geçmedi doğuma kadar rahatlatsın dedi doktorum genel anestezi olacak birde.
Benim 4 ağustos olacak inşallahAmiin canım Allah razı olsun
Peşimden gelin siz de ağustosa bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?