2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canim bisey sorucam kan sulandirici kullaniyoruz ya kan sayiminda benim plt dusuk cikmis kanim fazla suluymus senin kac cikti merak ettim oksaparida birakamam hemen napcam bilmiyorm
140-440 değer aralığı benim 172 çıkmış canım. Ben yarın sezeryan olacspım ya hem doktorum hem anestezi uzmanı Pazar günü vurulma iğne dedi. Senin ne zaman belli mi canı ya da normal doğum muu

Benim 4 ağustos olacak inşallah bana kalssa ben şimdi derdim de baygınlık geçircem sıcaktan ama doktorum pazarlığı 4 ağustostan başlattı
Öne çek öne pazarlık sünnettir vala çok sıcak. Mesela afedersiniz ishal oldum acaba doğum yaklaştı vücut alarm mı veriyor yoksa bu sıcakta vantilatör mü çarpıyor anlayamıyorum bile

Ama birşey söyleyeyim mi bak çarşamba akşamından beri alev aldım koşuşturmaktan bugün bebeği daha altlarda hissediyorum. Eşime dedim hatta 1 hafta daha böyle çalışsam doğururum diye. Senin daha zamanın var sıkıştırmadan yap ama eş dost lazım tek başına zor oluyo. Altından kalkamazdım herhalde bi de hazır bi cocukla. Ona rağmen mahvoldum. İlk hamileliğim de covidin en caf caflı olduğu dönemiydi böyle tetikte diken üstündeydik kontrole Dr a giderken bile.
Maşallah şu 4 günde yaşadığım atraksiyon gerilim hattı covid dönemini salladı geçti.
Ben de öyle yaptım kuşum oğlumdan kalanlar vardı 5 sene oldu baza içinde leke yapmış onları ayırdım temizleri yıkadım ütüledim hurçladım hep yeni aldıklarımı da öyle yaptım hurçladım evde temizlik vardı çünkü dolaba bile asmak istemedim kendim de. Koltukların kırlentlerini bile daha az önce yıkadım bitirdim. Artık yapmıcam bişey ev işi nankör arkanı döndün mü aynı

Öne çek öne pazarlık sünnettir vala çok sıcak. Mesela afedersiniz ishal oldum acaba doğum yaklaştı vücut alarm mı veriyor yoksa bu sıcakta vantilatör mü çarpıyor anlayamıyorum bile
4 le başlayanın hafta içi bir günü yapabilirz dedi
En erken 4 mü dedim o zaman 4 olsa olur mu dedim. Tamam o zaman dedi bebe de bir hafta önden gidiyor görünüyor aslında, ilkini de tam 37+0 de doğurdum, keşke deseydim ben adaletli bir anneyim ayrım yapmak istemiyorum diye

Ben de 38+3 üm yarın 4 iyidir ya ay başı ama maaş yatmamış oluyor sanırım benimki de ay sonu dopum günüm evladının da son günü oluyorr neredeyse maaştan eser kalmıyor

140-440 değer aralığı benim 172 çıkmış canım. Ben yarın sezeryan olacspım ya hem doktorum hem anestezi uzmanı Pazar günü vurulma iğne dedi. Senin ne zaman belli mi canı ya da normal doğum muu
Senin iyiymis canim ben kan sulandiricinin etkisi varmi diye dusunmustm benim 134 iken 89 e dustu sezeryan olcam insallah daha gun verilmedi once anestezi gorcek muhtemelen 2 3 haftam var

37 de sezeryan dogummu olmustu

Senin iyiymis canim ben kan sulandiricinin etkisi varmi diye dusunmustm benim 134 iken 89 e dustu sezeryan olcam insallah daha gun verilmedi once anestezi gorcek muhtemelen 2 3 haftam var
Değer düşük olunca mı sıkıntı yoksa yüksek olunca mı canım ben bilmiyorum da. Bi de genetik testte çıkmıştı benim zaten 3 gen heterozigotdu sanırım

Değer düşük olunca mı sıkıntı yoksa yüksek olunca mı canım ben bilmiyorum da. Bi de genetik testte çıkmıştı benim zaten 3 gen heterozigotdu sanırım
Benim homozigotdu genim 323 ckms son plt sonucum doktorm iyi dedi.Dogmdn snrada 15gun kullanckmsm hatta igne

Ben de 38+3 üm yarın 4 iyidir ya ay başı ama maaş yatmamış oluyor sanırım benimki de ay sonu dopum günüm evladının da son günü oluyorr neredeyse maaştan eser kalmıyor
8 i de abisinin doğumgünü
Bir de ağustosta evlilik yıldönümü
Artık ağustoslarda çekeriz birer kredi

Yapmaaaa böyle demeee doğurasım geliyoooo çok sıcaaaaakkk
Kızlar valla bugün araba bile yıkadım
Aldım elime hortumu oğlumu da yıkadım su savaşı adı altında
Bir elimde sürekli buzlu su artık eşim de oğlum da sürekli kavga ediyor benimle buz yeme diye ben hamileyim bana karışmayın diyorum
Hiçbiri tavsiye değildir

Ay normal doğursam mı acaba diye düşünüyodum ama daha fazla bekleyemem bu sıcakta doktorla bi pazarlık masası da benim kurmamın vakti gelmiş ohhh sefan olsun kimse bişi demesin valla çok sıcak

Benim şimdilik kesildi öksürük ama işlemden sonra olurmu bilmiyorum tüp bebek işlemlerinden sonra olmuyordu o anestezi azdı bunda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…