- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
Sağolasın canımİyi ki doğduun ne güzel bir denk geliş olmuş peş peşe doğum günleriniz olacaksağlıkla kavuşun inşallah hepimiz adına çok heyecanlıyım
Tesekkür ederim canım benimLatteciğim happy birtday :) kızçen çok güzel bi doğum günü hediyesi olacak sana :)
İyi ki doğdunGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Y yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Amiiin canım amin çok saolİyi ki doğdunNe güzel bi hafta olacak sen ve ailen için, daha da güzelleri gelsin hep
Sağlıcakla kolay bir doğumla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Doğum günün kutlu olsun. Bende geç evlendim ve 38 yaşımda anne oluyorum aralıkta 39 oluyorum. Önceden bilmedim ama şimdi yaşım ilerledi kaybedersem korkuları başladı. Ne kadar şanslıyım Allah beklemeden verdi diye. Sürekli ağlıyorum duygusalım. Senin mesajlarada ağladım şimdi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.Tesekkür ederim canım benimevet öyle oldu gerçekten unuttum doğum günümü artık böyle olacak sanırım
Ya demeDun yeni catlagim olmadi yazdim bugun ne gordum
dersiniz
Kutlu olsun Doğum gününGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Y yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Aa kolaylıkla güzellikle gelsin inşallah bebişKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Mutlu yıllar dilerim. Doğum günleriniz yakın olacak ne güzel bi hediyeGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Ben kan gormeye dayanamam korkularım vardır iğne olurken tansiyonum düşer korkudan vs amaaa o ameliyat günü kalbiniz agzinizda olacaksınız ister istemez tüm tedirginlikler üzerinizde oluyor ama öyle şaşkınlık içinde olacaksınızki fara tutulmuş tavşana döneceksinizkızlar hepimizin doğumu çok yaklaştısonuna geldik sanki senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi
Ameliyat korkusu başlayan var mı? Ben normalde iğne olmaktan bile korkarım, kan aldırırken paniklerim ama doğuma dair hiç bi korkum yoksanki bi hayalin içindeymişim gibi gerçek gelmiyor doğuracağım daha bana dank etmedi sanırım yoksa benim gibi hisseden var mı
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz içinDoğum günün kutlu olsun. Bende geç evlendim ve 38 yaşımda anne oluyorum aralıkta 39 oluyorum. Önceden bilmedim ama şimdi yaşım ilerledi kaybedersem korkuları başladı. Ne kadar şanslıyım Allah beklemeden verdi diye. Sürekli ağlıyorum duygusalım. Senin mesajlarada ağladım şimdi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Gözün aydınnnDoğum günün kutlu olsunnn canım latteeeekaramel Latte
Ben geldiiim
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil yasaçlı doğduu bi de
Gözün aydınnnDoğum günün kutlu olsunnn canım latteeeekaramel Latte
Ben geldiiim
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil yasaçlı doğduu bi de
Sağolasın canımmmKutlu olsun Doğum gününsağlıkla gelsin bebiş de
Teşekkür ederim canım benimMutlu yıllar dilerim. Doğum günleriniz yakın olacak ne güzel bi hediyegüzel haberlerini bekliyoruz çok heycanlı gerçekten
İyi ki doğdun latteciiiiimmmmGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?