2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
İyi ki doğdun Ne güzel bi hafta olacak sen ve ailen için, daha da güzelleri gelsin hep

Sağlıcakla kolay bir doğumla kucağına alırsın inşallah

Tesekkür ederim canım benim evet öyle oldu gerçekten unuttum doğum günümü artık böyle olacak sanırım
Doğum günün kutlu olsun. Bende geç evlendim ve 38 yaşımda anne oluyorum aralıkta 39 oluyorum. Önceden bilmedim ama şimdi yaşım ilerledi kaybedersem korkuları başladı. Ne kadar şanslıyım Allah beklemeden verdi diye. Sürekli ağlıyorum duygusalım. Senin mesajlarada ağladım şimdi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

Kutlu olsun Doğum günün sağlıkla gelsin bebiş de

Aa kolaylıkla güzellikle gelsin inşallah bebiş
Çok aksiyonlu bir hafta olacak belli

kızlar hepimizin doğumu çok yaklaştı sonuna geldik sanki senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi
Ameliyat korkusu başlayan var mı? Ben normalde iğne olmaktan bile korkarım, kan aldırırken paniklerim ama doğuma dair hiç bi korkum yok sanki bi hayalin içindeymişim gibi gerçek gelmiyor doğuracağım daha bana dank etmedi sanırım yoksa benim gibi hisseden var mı

Mutlu yıllar dilerim. Doğum günleriniz yakın olacak ne güzel bi hediyegüzel haberlerini bekliyoruz çok heycanlı gerçekten

Ben kan gormeye dayanamam korkularım vardır iğne olurken tansiyonum düşer korkudan vs amaaa o ameliyat günü kalbiniz agzinizda olacaksınız ister istemez tüm tedirginlikler üzerinizde oluyor ama öyle şaşkınlık içinde olacaksınızki fara tutulmuş tavşana döneceksiniz şapşal şapşal ne deniyorsa yapacaksınız izleyeceksiniz etrafinizi aciyomu agriyomu farkına varamayacaksiniz acisada ses edemeyeceksiniz ben anestezi esnasında ameliyathanede hilal sekline alindigim sırada bir yandan ayetelkursileri okuyodum bir yandan hüngür hüngür agliyodum hatirladigim tek şey ama odaya gectiginiz anda çocuğunuza bakınca sadece BİTTİ diyeceksiniz telaslarin hepsi normal benimki 4. Hala korkularim var ne olacağını bildiğim halde çocuklarımı arkamda bırakacağım diye tedirginliğim var Allah hepimize yardımcı oluyor hepsiyle o esnada bahsedebilir güçte oluyoruz

Doğum günün kutlu olsunnn canım latteeee karamel Latte
Ben geldiiim
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil ya saçlı doğduu bi de

Son düzenleme:
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz için

Gözün aydınnn sağlıkla büyüsün inş

Gözün aydınnn sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömrü olsun inşallah

İyi ki doğdun latteciiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…