2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Gözün aydınçok şükür kavuştun bebişine maşallah gelir annesi dinlensin biraz yanına bidahada hiç ayrılmazsınız inşallah

Bugünlerde geçer de sonra özleriz yine

Ayyyy ne güzel denk gelmiş, hadi bir avazda sağlıkla gelsin inşallah yavrun

Aşkım bende de 0 korku. Önceden bi gerilirim ederim diyordum ama çok zorlanıyorum doğursam yavrum karnım yerine yanımda olsa daha rahat olurmuşum gibi bugün bi sayayım dedim en fazla 10 gün sonra doğurcam oha dedim. Ama sonra geçiyor o his inanamıyorum sanırım galiba sonsuza kadar hamile olcam

Evet hastanede ndt odasında nst takılıyken geldi
Ayy ne guzel hastanedeyken olmus o stresi yasamamissin
Ahahah valla yaa yazarken de aklima geldi yaziyorum ya kesin olacak diye
Ben ameliyattan bilincsiz bir sekilde korkuyorum. Hni dusundugumde korkacagim hic bir neden aklima gelmiyo ama mesela sezeryan denilince korkmaya basliyorum. Halbuki igne olmayi falan cok severim cabuk etki ediyor diye.
Yaaa gozun aydinnn Allah anali babali buyutsun. Masallah aman boyle devam etsin. Aksama kavustay var
Bugünlerde geçer de sonra özleriz yine
Hem de nasillll. Benim kiz kocaman oldu bazen o yas videolarini acip izliyorum bana pek pas vermiyor artik. Her yasin ayri guzelligi var

Haber ver bize tombalaktır ooo

Canım gözün aydın sağlıkla dogurdun ya inşallah sağlıkla huzurla büyür bebeğini tebrik ederim

Gözünüz aydın canım inşallah çabuçak toparlarsın, bebeğini de bi an önce yanınıza verirler

Ay gözün aydın yulafcımmm hadi ağrısız sızısız olsun ayağa kalkman inşallah. Oğluşunda akşam sağlıklı bir şekilde kucağında olacak bence

Annem yanımda olmasaydı ben ne yapardım bilmiyorum

Ben de öyleyim yaa soruyorlar nasılsın diye hiç gerçek gibi gelmiyor inanamıyorum doğuracağıma diyorum

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün geçiyor ağrılar. Bo bol yürüyüş yapacaksın ki hızlıca toparlan benim öyle oldu. Arkadaşım canı çok yanıyor diye kalkmadı kendini saldı hep. Hemşireler bir kızdı buna dedi kalkıp yürümezsen gazını çıkartmazsan nasıl toparlanacaksın. Ben saat başı koridorda volta attım hep. Çok önemli. 4. Günü bayağı iyi 1 haftaya mükemmel oluyor. Benim 27. Gün hala orası uyuşuk ama sorun yok şükür. Oğlunda iyidir hiç dert etme gelir yanına inşallah

Son düzenleme:
Ahaha napim bende ağustosta doğurmak isterdim ama nerde bu kuduruk durmazmış cidden

Eklentiler

• image.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 61
Gozunaydn cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hahahhaha yemin ediyorum ilerde ben pas verir mi o sana bizimki bile şimdi kendi canı isterse pas veriyor. Senin ki koca genç kız olmuş maşallah

Hayırlı olsun, sağlıkla en kısa zamanda yanına gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…