Ayy grupta yaprak dökümü başlıyor galba yavaş yavasGel gelll yalnız bırakma beniii
Ben sabah sen salı latte Çarşamba arasanilgerek heran olabilir
10 gun dha bekler inşallah canim bebisnDoğurmamayı diliyorum açıkçası yarın daha 36+2 olacak ama kısmet işte bu işler
İnşallah yatışını yapalım demesin diye hayal aleminde yaşıyorum
Senle gunlermzde aynıymsDoğurmamayı diliyorum açıkçası yarın daha 36+2 olacak ama kısmet işte bu işler
İnşallah yatışını yapalım demesin diye hayal aleminde yaşıyorum
Ayyy yulafcım dualarım seninle hadi sağlıkla gelsin tombikte şöyle sıktıra sıktıra bi sevGel gelll yalnız bırakma beniii
Ben sabah sen salı latte Çarşamba arasanilgerek heran olabilir
Kapı cam açık olayı beni cinnete sokuyor heeeeer gün toz alıyorum kafayı yicem artık. Süpürge yapıyorum, arkasından robot moplayıp süpürüyor ama ne mümkün yine leş yine leş. Kapı camı kapatsak havasız. Bebe doğunca naparız onu düşünüyorum şimdiBenim eşim beton sektöründe çalışıyo yaz dönemi işler yoğun dün gece geç geldi ama perdeleri asmış. Eş yardımı olmadan hepten daha zor. Benim bebe 4,5 yaşında o çok zorladı beni şu 4 gün o da biliyor farkında biraz kıskançlığa yordum eziyeti arttı çünkü dün dayanamadım anneme yolladım artık. Birkaç saatte olsa sakin kafayla toparlayalım diye. İzmir zaten 50 derece artı ütüsü bilmem nesi üstüne bebe yemin ediyorum aklımı sıyırmak üzereydim.
Of yaz zamanı kapı cam açık hayır esiyor ki diyorum ev tozlanıyo ama ev hep sıcak hep sıcak. Allah yardımcımız olsun
Tombalaklarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşMinnoştan çok tombalak diyebiliriz benimkine
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarınız için şimdiden
Çıkmak için debeleniyor zaten canımı acıtıyor geriyor hepHay maşallah gız tosuncuk olmuş oanasına çekmiş bence ama yine de sen bilirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Yok yok gazıydı emmesiydi daha çok başımızı ağrıtıcaz gibime geliyor asıl şimdi başlıyor olayAyy grupta yaprak dökümü başlıyor galba yavaş yavasKizlr bizi grubu yalnz birkmayn sakn Evlatlrnizi sağ salim kucağınza alın inşallah hepiniz
Bi çıkıyormuş 3 kiloAyyy yulafcım dualarım seninle hadi sağlıkla gelsin tombikte şöyle sıktıra sıktıra bi sev
Tombalaklarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inş
Oyy seninkinin en hareketli zamaniymis bir de. Allah isini kolaylastirsin. Utu tam iskence oldu bana da bitirdim gibi cok sukur biraz bir sey kaldi. Cam kapi acmadan olmaz mecbur ondan kalan kalsin bosverBenim eşim beton sektöründe çalışıyo yaz dönemi işler yoğun dün gece geç geldi ama perdeleri asmış. Eş yardımı olmadan hepten daha zor. Benim bebe 4,5 yaşında o çok zorladı beni şu 4 gün o da biliyor farkında biraz kıskançlığa yordum eziyeti arttı çünkü dün dayanamadım anneme yolladım artık. Birkaç saatte olsa sakin kafayla toparlayalım diye. İzmir zaten 50 derece artı ütüsü bilmem nesi üstüne bebe yemin ediyorum aklımı sıyırmak üzereydim.
Of yaz zamanı kapı cam açık hayır esiyor ki diyorum ev tozlanıyo ama ev hep sıcak hep sıcak. Allah yardımcımız olsun
Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllarGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Y yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Dogum gunun kutlu olsunnnnnGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Y yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun mutlu yıllaren güzel hediyen yarın kucağında inş
İnşallah bende öyle umut ederek Dr a gidiyorum şimdi10 gun dha bekler inşallah canim bebisn
İyi ki doğdun canımGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Yaaa evet nasıl geçiyor hamilelikSenle gunlermzde aynıyms
Sağol canım çok teşekkür ederimDogum gunun kutlu olsunnnnnay 1 gun mu? Ne zaman dogacagini bilsem
Ben de uyuyamazdim. Duygular karisiktir sende simdisaglikla kucagina al
Güzel haberlerini beklyorzİnşallah bende öyle umut ederek Dr a gidiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?