2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kapı cam açık olayı beni cinnete sokuyor heeeeer gün toz alıyorum kafayı yicem artık. Süpürge yapıyorum, arkasından robot moplayıp süpürüyor ama ne mümkün yine leş yine leş. Kapı camı kapatsak havasız. Bebe doğunca naparız onu düşünüyorum şimdi

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Y yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım

Oyy seninkinin en hareketli zamaniymis bir de. Allah isini kolaylastirsin. Utu tam iskence oldu bana da bitirdim gibi cok sukur biraz bir sey kaldi. Cam kapi acmadan olmaz mecbur ondan kalan kalsin bosver

Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar en güzel hediyen yarın kucağında inş

Dogum gunun kutlu olsunnnnn ay 1 gun mu? Ne zaman dogacagini bilsem
Ben de uyuyamazdim. Duygular karisiktir sende simdi saglikla kucagina al

İyi ki doğdun canım Hediyeni yarın alacksn inşallah. Rabbim eşinle evladinla hayrli saglikli uzun ömürler versin inşallah

Dogum gunun kutlu olsunnnnn ay 1 gun mu? Ne zaman dogacagini bilsem
Ben de uyuyamazdim. Duygular karisiktir sende simdi saglikla kucagina al
Sağol canım çok teşekkür ederim evet teyzesi çarşamba geliyor inşallah gerçekten karısık cok duygu yüklüyüm hemen ağlıyorum konu açılınca eşimşe karşılıklı yaş döküyoruz inanamıyoruz da cok sey yasadık 10 yıl kayıplar vs derken rüyadan uyanıcakmışım gibi geliyor bebeği koynuma verene kadar inanmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…