2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
İlk zamanlar yardımcı biri yoksa zor olur temizlik yapıp toz almak şuan tek bildiğim o var

Oyy seninkinin en hareketli zamaniymis bir de. Allah isini kolaylastirsin. Utu tam iskence oldu bana da bitirdim gibi cok sukur biraz bir sey kaldi. Cam kapi acmadan olmaz mecbur ondan kalan kalsin bosver
Aminnnn canım bu ara yaş itibariyle çok aştı kendini önceden bu kadar değildi.
Kapı cam açmazsak da komple ölücez

Kızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim

Yaaa ne zor zamanlar
Gecirmissiniz. Oyyy saglikla gelsin huzurla buyut insallah
Aminnnn canım bu ara yaş itibariyle çok aştı kendini önceden bu kadar değildi.
Kapı cam açmazsak da komple ölücez
4-5 yas arasi ergenlik provasi gibi bir donemleri oluyor cocuklarin. Baya baya ergenvari tavirlar olabiliyor. Bebekligi tamamen birakip cocukluga gecis donemi Aslinda. Ondan bu kadar benziyor sanirim. 2 yastan sonraki en zor donem. Kardesin gelisi de etkilemistir biraz.
Yaa saglikla gelsin insallah. Hastanede mi geldi suyun?

Sağlıkla al kucağına inşallah kolay geçsin sürecin

sağlıkla gelsin inşallah cnm, hiç bi belirti ağrı bşyin var mıydı? 2/3gündür çok ağrım var ama öyle sancı gibi gidip gelmiyor hareket edince kasıklarım belim sırtım ağrıyor ve vajinada çok sert bir baskı var kemiklerim ağrıyor yarın NST var

Evet hastanede ndt odasında nst takılıyken geldi

Doğum günün kutlu olsunnn ay bebeişinde geliyor 2 güne çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla kavuşun

sağlıkla kavuşun inşallah bi avazda kurtarsım rabbim

Haberdar et bizi de hastanede gelmesi güzel bi tesadüf olmuş bence direk kontrol altındasın

arkadaşlarım doğuran ve doğurmak üzere olan hepiniz adına çok mutluyum Sağlıkla kavuşun inşallah.
ben de inş haftaya fln doğururum dün gece balkonda uyumuşum sıcaktan taşıncam diye klimayı taktırmadım evin ortasında duruo taşınamadım da:s klima var diye ofise geliom hala, kısaca imdat

İyi ki doğdun canım doğum günün kutlu olsun

Bir avaz da kolay gecsn inşallah doğumun, sağ salim kucağına al canm

İyi ki doğduun ne güzel bir denk geliş olmuş peş peşe doğum günleriniz olacak sağlıkla kavuşun inşallah hepimiz adına çok heyecanlıyım

Su gibi aksın geçsin inşallah canım bir avazda kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…