- 22 Mart 2023
- 4.170
- 2.674
- 63
- 31
İlk zamanlar yardımcı biri yoksa zor olur temizlik yapıp toz almak şuan tek bildiğim o varKapı cam açık olayı beni cinnete sokuyor heeeeer gün toz alıyorum kafayı yicem artık. Süpürge yapıyorum, arkasından robot moplayıp süpürüyor ama ne mümkün yine leş yine leş. Kapı camı kapatsak havasız. Bebe doğunca naparız onu düşünüyorum şimdi
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz içinİyi ki doğdun canımHediyeni yarın alacksn inşallah. Rabbim eşinle evladinla hayrli saglikli uzun ömürler versin inşallah
Aminnnn canım bu ara yaş itibariyle çok aştı kendini önceden bu kadar değildi.Oyy seninkinin en hareketli zamaniymis bir de. Allah isini kolaylastirsin. Utu tam iskence oldu bana da bitirdim gibi cok sukur biraz bir sey kaldi. Cam kapi acmadan olmaz mecbur ondan kalan kalsin bosver
Yaaa ne zor zamanlarSağol canım çok teşekkür ederimevet teyzesi çarşamba geliyor inşallah gerçekten karısık cok duygu yüklüyüm hemen ağlıyorum konu açılınca eşimşe karşılıklı yaş döküyoruz inanamıyoruz da cok sey yasadık 10 yıl kayıplar vs derken rüyadan uyanıcakmışım gibi geliyor bebeği koynuma verene kadar inanmıcam
4-5 yas arasi ergenlik provasi gibi bir donemleri oluyor cocuklarin. Baya baya ergenvari tavirlar olabiliyor. Bebekligi tamamen birakip cocukluga gecis donemi Aslinda. Ondan bu kadar benziyor sanirim. 2 yastan sonraki en zor donem. Kardesin gelisi de etkilemistir biraz.Aminnnn canım bu ara yaş itibariyle çok aştı kendini önceden bu kadar değildi.
Kapı cam açmazsak da komple ölücez
Yaa saglikla gelsin insallah. Hastanede mi geldi suyun?Kızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Sağlıkla al kucağına inşallah kolay geçsin sürecinKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
sağlıkla gelsin inşallah cnm, hiç bi belirti ağrı bşyin var mıydı? 2/3gündür çok ağrım var ama öyle sancı gibi gidip gelmiyor hareket edince kasıklarım belim sırtım ağrıyor ve vajinada çok sert bir baskı var kemiklerim ağrıyor yarın NST varKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Evet hastanede ndt odasında nst takılıyken geldiYaaa ne zor zamanlar
Gecirmissiniz. Oyyy saglikla gelsinhuzurla buyut insallah
4-5 yas arasi ergenlik provasi gibi bir donemleri oluyor cocuklarin. Baya baya ergenvari tavirlar olabiliyor. Bebekligi tamamen birakip cocukluga gecis donemi Aslinda. Ondan bu kadar benziyor sanirim. 2 yastan sonraki en zor donem. Kardesin gelisi de etkilemistir biraz.
Yaa saglikla gelsin insallah. Hastanede mi geldi suyun?
Doğum günün kutlu olsunnnGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
@yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
sağlıkla kavuşun inşallah bi avazda kurtarsım rabbimKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Haberdar et bizi deKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
İyi ki doğdun canım doğum günün kutlu olsunGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
@yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Bir avaz da kolay gecsn inşallah doğumun, sağ salim kucağına al canmKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Günaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
Su gibi aksın geçsin inşallah canım bir avazda kavuşunKızlar günaydın 38+0 kontrolümüz vardı bugün doktor öncesi nstye girdim ve suyum geldi doktorum baktı 2 cm açıklık var yatış yapıldı. Bebek iri biraz kafa ölçümleri de önde gidiyordu. Kafasının kanala girmesi 7-8 saati bulur kafası kanala girerse gerisi kolay dedi kafası kanala girmezse sezaryene alınacağım. Hepinizin duasına talibim
Sağol canımmDoğum günün kutlu olsunnnay bebeişinde geliyor 2 güne çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla kavuşun
Çok teşekkür ederimİyi ki doğdun canım doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?