2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
27 gün oldu mu maşallah

Kızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum

Kızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum
Ya ne güzel işte mis gibi benim eller sabah işlemiyo bol ağrılı ve şiş oluyolar. Yarım saate açılıyor kaslar anca. Saçımı toplayamıyorum o derece. Maydonoz aldım ödem gitsin diye bol yicem.
Karnın inmiştir bebek aşağı inmiştir yani belki o yüzdendir

Hahahajahahah tam gaz kocaman devam ben ama ayaktayım temizlik var evde onla alakalı olabilir benim kocamanlığım

Doktordan geldim. Nst yine süt liman
Doktora beni doğurtun bebek birden irileşti dedim. Şekere bi daha bakalım dedi. 3 gün şeker tansiyon ölçücez
Bu arada geçen haftaki doktor bol keseden ölçmüş. 3300 çıktı bugün biraz rahatladım gibi. Hassas ölçtü baya uğraştı inş doğrudur.

Diyetisyene gönderdi diyet yapıcam bide.
Ya bu sabah yeni karpuz kestik acccayip lezzetli çıktı. Ama karpuz bugünden itibaren yasaklandı. Doğuramamam gerçeği şuan canımı acıtmıyo da, karpuzu yiyememek

Bide şey dedi. Çatı muayenesini doğumdan günler önce yapmak bir veri sunmaz. Doğum başlar, su sancı vs gelir son dakika belirleriz dedi yani ben evde sancı beklemeye devam

Ben bir kilo vermişim, ayağımdaki ultrason baktırdığım ödem de azaldı ama 3 gündür işe gitmiyorum onunla alakalı olabilir

Allah sevdiklerinle güzel yıllar versin canim sen sqli ben çarşamba hepimiz sağlıkla kavusalim

Ben ameliyattan çok belden iğne olayinda korkuyorum ki bu benim 3. Olacak insallah acısız atlatiriz

karamel Latte canım doğum günün kutlu olsun evladinla dahada şenlensin eviniz.benimde yarın yatisim yapılabilir doktorun son kontrolüne bağlı ben Perşembe cuma ya kadar beklemek istiyorum.cok stresliyim dewamli ağlıyorum.uyku yok resmen korku esir aldı beni.

Kızlar selamlar, ben bamgido ahşap beşik aldım ama sallanırken ses çıkarıyor. Aranızda alan var mı? Hangi marka beşik tercih ettiniz?

Hahahhaha yemin ediyorum ilerde ben pas verir mi o sana bizimki bile şimdi kendi canı isterse pas veriyor. Senin ki koca genç kız olmuş maşallah
Ay sorma kizlar babaci oluyor bir de gidiyor geliyor babasini opuyor bana cemkiriyor gazamiz mubarek olsun bakalim. Bir kac sene boyleyiz
Ay daha da buyumez dedikce buyuyor zor tasimaya basladim bu hafta. Asagi bastiriyor yer cekimi kalksin istiyorum. Cok kosturduysan odem atmisindir ya da bebek dogum icin asagi mi indi acaba? Bende pek odem birikemiyor kosturmadan ama karnim hic etkilenmiyo o balon gibi sistikce sisiyor

Allah iç ferahlığı versin, en zor dönemimizdeyiz bence

Allah iç ferahlığı versin, en zor dönemimizdeyiz bence
Amin canım suni sancı ile başlatılacak yarına karar verilirse.suni sancı ilk dogumumdada aldım ama 4 cm açıklıkla gitmiştim süreç tabi daha kısa sürdü şimdi bebek kanala girmemisti en son açıklık 1 cm di süreç uzayacak çok cekicem diye korkuyorum.sonu normal doğum olsa yine derim ki çektim bitti.sezeryana dönerse diye korkuyorum.hersey gözümde ruhumda büyüyor.

Kızlar ben ağız tadıyla doğum bekleyeceğime kardeşimi dişünüyorum. 5 gündür kardeşim yoğun bakımda. 29 yaşında henüz. Safra kesesi taşı sonrası enfeksiyon gelişti. Hamdolsun iyiye gidiyo ama tam şifasını bulsun da öyle gelsin bebek diye dua ediyorum. Hepimiz hamileyiz siz de dua ederseniz kiminin duası kabul olur bilinmez. Taha göktuğ ismi

Rabbim şifa versin canımsende sağlıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…