- 13 Aralık 2024
- 574
- 589
- 18
27 gün oldu mu maşallahHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsüngeçiyor ağrılar. Bo bol yürüyüş yapacaksın ki hızlıca toparlan benim öyle oldu. Arkadaşım canı çok yanıyor diye kalkmadı kendini saldı hep. Hemşireler bir kızdı buna dedi kalkıp yürümezsen gazını çıkartmazsan nasıl toparlanacaksın. Ben saat başı koridorda volta attım hep. Çok önemli. 4. Günü bayağı iyi 1 haftaya mükemmel oluyor. Benim 27. Gün hala orası uyuşuk ama sorun yok şükür. Oğlunda iyidir hiç dert etme gelir yanına inşallah
Ya ne güzel işte mis gibiKızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum
Hahahajahahah tam gaz kocaman devam benKızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum
Ben bir kilo vermişim, ayağımdaki ultrason baktırdığım ödem de azaldı ama 3 gündür işe gitmiyorum onunla alakalı olabilirKızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum
Allah sevdiklerinle güzel yıllar versin canimGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
@yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Ben ameliyattan çok belden iğne olayinda korkuyorum ki bu benim 3. Olacak insallah acısız atlatirizkızlar hepimizin doğumu çok yaklaştısonuna geldik sanki senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi
Ameliyat korkusu başlayan var mı? Ben normalde iğne olmaktan bile korkarım, kan aldırırken paniklerim ama doğuma dair hiç bi korkum yoksanki bi hayalin içindeymişim gibi gerçek gelmiyor doğuracağım daha bana dank etmedi sanırım yoksa benim gibi hisseden var mı
Benim canım karnım küçücük kaldıKızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum
Ayyy bugün temizlik yaptım bidaha yapmam ben yarışmacı arkadaşlara başarılarİlk zamanlar yardımcı biri yoksa zor olur temizlik yapıp toz almak şuan tek bildiğim o var
Ay sorma kizlar babaci oluyor bir de gidiyor geliyor babasini opuyor bana cemkiriyorHahahhaha yemin ediyorum ilerde benpas verir mi o sana bizimki bile şimdi kendi canı isterse pas veriyor. Senin ki koca genç kız olmuş maşallah
Ay daha da buyumez dedikce buyuyor zor tasimaya basladim bu hafta. Asagi bastiriyor yer cekimi kalksin istiyorum. Cok kosturduysan odem atmisindir ya da bebek dogum icin asagi mi indi acaba? Bende pek odem birikemiyor kosturmadan ama karnim hic etkilenmiyo o balon gibi sistikce sisiyorKızlar karnı küçülen var mı ? Ayaklarımdaki ödem de azaldı baya. 2 güne randevum var. Evham kraliçesi olarak ödemim gitti diye doktora yazmak istemiyorum
İnşallah ben de çekinmiyorum desem yalan olurBen ameliyattan çok belden iğne olayinda korkuyorum ki bu benim 3. Olacak insallah acısız atlatiriz
Bugün de oğlumun oyuncaklarını yıkadım banyoda çünkü çok lazımAyyy bugün temizlik yaptım bidaha yapmam ben yarışmacı arkadaşlara başarılar
Allah iç ferahlığı versin, en zor dönemimizdeyiz bencekaramel Latte canım doğum günün kutlu olsun evladinla dahada şenlensin eviniz.benimde yarın yatisim yapılabilir doktorun son kontrolüne bağlı ben Perşembe cuma ya kadar beklemek istiyorum.cok stresliyim dewamli ağlıyorum.uyku yok resmen korku esir aldı beni.
Amin canım suni sancı ile başlatılacak yarına karar verilirse.suni sancı ilk dogumumdada aldım ama 4 cm açıklıkla gitmiştim süreç tabi daha kısa sürdü şimdi bebek kanala girmemisti en son açıklık 1 cm di süreç uzayacak çok cekicem diye korkuyorum.sonu normal doğum olsa yine derim ki çektim bitti.sezeryana dönerse diye korkuyorum.hersey gözümde ruhumda büyüyor.Allah iç ferahlığı versin, en zor dönemimizdeyiz bence
Rabbim şifa versin canımKızlar ben ağız tadıyla doğum bekleyeceğime kardeşimi dişünüyorum. 5 gündür kardeşim yoğun bakımda. 29 yaşında henüz. Safra kesesi taşı sonrası enfeksiyon gelişti. Hamdolsun iyiye gidiyo ama tam şifasını bulsun da öyle gelsin bebek diye dua ediyorum. Hepimiz hamileyiz siz de dua ederseniz kiminin duası kabul olur bilinmez. Taha göktuğ ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?