2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Oh çok şükür, sağlıkla büyüaün inşallah

Gebelik zehirlenmesi dediler
Kuzum zaten tüm tuşlara basıyordun başlasın diye hatırlıyorum. Demekki hayırlısı böyleymiş. En azından kontrole gittin de fark edildi ben buna sevindim. İçin rahat olsun gebelik zehirlenmesinde bebişten ziyade annenin tansiyonu yüksek oluyor anneye bişey olmasın diye doğum yaptırıyorlar. Bebişinde haftası, kilosu maşallahtı güzelce ilerlesin sürecin de sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah

Allah razı olsun

Kızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi

Nişan kanlı olması gerekiyor canım benim arada böyle geliyor nişan değil o

Kizlar banada bugun yatiş verildi kan sayımında plt dusuklugunden dolayi takip edilcek deger 89 du dahada dusmesin diye duserse kan takviyesi yapilcakmis umarim hersey yolunda gider 37 haftaligim daha sanci vs biseyim yok sadece kanim sulu hakkimda hayirlisi 39 u bekliyelim diyen doktor 37 de dogurtalim dedi

Abd'deyim coook tesekkur ederim bilgilendirme icin, doktor 33. Haftada hala donmedigi icin sezaryen gunu verdi, donerse iptsl ederiz dedi ama dondugunu hissetmedim hayirlisi diyorum artik.

İdrar testi aldılar mı sonuç ne çıktı tabi 24 saat takip de önemli inşallah düzelir sıcaklar da çok etkiliyor vallahi bak
idrara bugün bakılacak, ama sıkıntıdan idrarımı yapamıyorum noldu böyle bana bilmiyorum, çok zor bir hamilelik geçirdim artık çok yoruldum sezaryen olcaksa olsun artık en azından toparlanınca herşey geçiçek düzelicek böyle sürekli uzadıkça uzuyor bu hamilelik hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor

Müşahadeye aldılar tansiyon yüksekliğinden dolayı doğumhane boşalınca suni takacaklar. Dualarınızı bekliyorum inşallah Allah kolaylıkla kurtarsın hepimizi
Canimm nasılsın inşallah kolay geçmiştir doğumun yavrucugun koynundadir.haberlerini bekliyoruz

Ya arkadaşlar doğum yapalı 2 ay olmak üzere birkaç gün sonra. Doğumdan hemen sonra ilk olan kanamam bitti yerini sarı akıntı almıştı o da bitti sonra kirkim çıktıktan sonra kanama başladı ilk 2 gün aşırı yoğundu saatte 1 ped değiştiriyordum sonraki günler azaldı ama kesilmiyor kesilir gibi olup ve renk değiştirmeye başladı 9 temmuzdan beri geliyor açık pembe koyu kahve açık kahve siyahımsı gibi sabahtan akşama bazen ped boş oluyor sonra bi uyaniyorum gelmiş oluyor ped tam dolmasada oluyorum yani. Doğum yaptığım doktoruma gittim vajinal ulteasonla baktı normal dedi kan sonucumda normal gözüküyor tekrar yarın sonuc icin gidicem adet olabilir demişti ya adet olsa 9 temmuzdan bu yana sürmez ki? Aynı durum başına gelen var mı cok korkuyorum hic geçemeyecek gibi geliyor

Sadece akıntı olabilir.
Bekle doğurma aynı gün doğuraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…