- 2 Şubat 2023
- 1.029
- 2.436
- 63
- 34
Düzeldi ama doğum başlatacaklar fitil verdiler. Açılma olunca suni vereceklerCanım şimdi nasılsın? Pilli tansiyon aletlerinin hepsinde maalesef pil azalınca kafasına göre yanlış ölçme ihtimali var tam basınç sağlayamıyor ya da okuyamıyor
Fitil verdiler. Belli bir açılma olunca suni verecekler. Yürüyorum koridordaCanım nasıl oldun, aldın mı suni sancı merak ettim, umarım iyisindir
Oh çok şükür, sağlıkla büyüaün inşallahGeldi canım gündüz 4.30 da çok şükür iyiyzyazmaya bakmaya fırsat bulamıyormış insan gerçekten
Dün bizimle beraber 3 kişi daha doğum yapmış 3ünün de bebekleri ya küvözde ya entübe edilmişo kadar şükredecek şeyimiz var ki ni benim bebeğim yanıma geldi dün Allah'ım inşallah o bebişleri de annesine babasına tez zamanda sağlıcakla kavuştursun
Aaa neden kiiiDüzeldi ama doğum başlatacaklar fitil verdiler. Açılma olunca suni verecekler
Ben de adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum, sıcak bir yandanAyyy kızlar çok fena durumdayım, her yerim ağrıyor sırtım belim kasiklarmuykum var ama uyuyamiyorm
Kolaylıkla ilerlesin inşallhDüzeldi ama doğum başlatacaklar fitil verdiler. Açılma olunca suni verecekler
Gebelik zehirlenmesi dedilerAaa neden kiii
Kuzum zaten tüm tuşlara basıyordun başlasın diye hatırlıyorum. Demekki hayırlısı böyleymiş. En azından kontrole gittin de fark edildi ben buna sevindim. İçin rahat olsun gebelik zehirlenmesinde bebişten ziyade annenin tansiyonu yüksek oluyor anneye bişey olmasın diye doğum yaptırıyorlar. Bebişinde haftası, kilosu maşallahtıGebelik zehirlenmesi dediler
Allah razı olsunKuzum zaten tüm tuşlara basıyordun başlasın diye hatırlıyorum. Demekki hayırlısı böyleymiş. En azından kontrole gittin de fark edildi ben buna sevindim. İçin rahat olsun gebelik zehirlenmesinde bebişten ziyade annenin tansiyonu yüksek oluyor anneye bişey olmasın diye doğum yaptırıyorlar. Bebişinde haftası, kilosu maşallahtıgüzelce ilerlesin sürecin de sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
Nişan kanlı olması gerekiyor canım benim arada böyle geliyor nişan değil oKızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi
Abd'deyim coook tesekkur ederim bilgilendirme icin, doktor 33. Haftada hala donmedigi icin sezaryen gunu verdi, donerse iptsl ederiz dedi ama dondugunu hissetmedim hayirlisi diyorum artik.Yurt dışında neredesiniz?
Bebek doğum vakti kanala inene kadar dönebilir. Erken bunu düşünmek için stres yapma hiç.
Meme büyüklüğü ile süt kapasitesi arasında bir bağlantı yok. Küçük memeli kadınların sütü de yeterli oluyor.
Bebeğin sağlıklı kilo alımı şn de sabahları mutlaka yumurta, 1 porsiyon süt/süt ürünleri, ceviz, badem fındık, yeşillik ye. Bazen yulaf ezmesi ile değişiklik yap. Öğlen mutlaka kaliteli karbonhidrat bulgur/mercimek/nohut, 1porsiyon et/tavuk/balık, yeşillik, 1 2 porsiyon meyve, 1 2 porsiyon süt ürünleri ile tüket, akşam da aynı şekilde sebze yemeği 1 2 porsiyon ve kaliteli karbonhidrat al. Bunlar bebeğe kilo aldırır. Yine persentilde ise de sıkıntı yapma doğunca kilo alır.
idrara bugün bakılacak, ama sıkıntıdan idrarımı yapamıyorumİdrar testi aldılar mı sonuç ne çıktı tabi 24 saat takip de önemli inşallah düzelir sıcaklar da çok etkiliyor vallahi bak
Canimm nasılsın inşallah kolay geçmiştir doğumun yavrucugun koynundadir.haberlerini bekliyoruzMüşahadeye aldılar tansiyon yüksekliğinden dolayı doğumhane boşalınca suni takacaklar. Dualarınızı bekliyorum inşallah Allah kolaylıkla kurtarsın hepimizi
3cm açıklık henüz. Yavaş gidiyor inş hızlanır artık. Serum suni vermediler dahaCanimm nasılsın inşallah kolay geçmiştir doğumun yavrucugun koynundadir.haberlerini bekliyoruz
Sadece akıntı olabilir.Kızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi
Hahahaha o iş bendeSadece akıntı olabilir.
Bekle doğurma aynı gün doğuraz
Canım cuma günü benimde doğumu baslaticaklar.fitil de bu kadar açılmaya sancin geliyor mu?yani şuan sancı cekiyormusun3cm açıklık henüz. Yavaş gidiyor inş hızlanır artık. Serum suni vermediler daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?