Ay benİşte ben farkettim daha kaç günde düşün kalanlara o yüzden tutabildiğiniz kadar içinizde tutun diyorumbiz eşimle destek de almadık yani hastaneden çıktığmızdan beri ikimiziz huni almaya az kaldı
Bak sana tecrübenle ilgili neler sorcam.
***Bu çocuk gece çok uyanıyor ve çok ağlıyor ve 1 saatte bile olsa ağladığında mama veriyorum maşallah yiyor nedengündüz uyanmıyor gece çok uyanıyor
*** Gazı çıkmıyor her beslenmesinde. Bugün 2 kakalı bez aldım. Sırtını sıvazlayıp pat pat yapıyorız karnını sıvazlıyoruz gaz yok normal mi
Boşver hiç takma, aşağı inmesini beklerken analık iznini bitircez hepimizbirinin çocuğu bile yok ya doğru söylüyosunuz aslında en güzeli umursamamak çocuğum sağlıkla gelsin büyür burda güzelcee
Plasenta yaslanmasinin sizde nasil etkisi oldu? Bebeğin kilosu mu yoksa diger olcumleri de mi geriden geliyor?Benim de plasenta yaşlanması olmuş en geç 9 ağustos dedi sonra anestezi ekibine bakalım hangi gün iyiyse onu seçelim dedi öyle oldu 7 ağustos doğsun artık diyordum ama şimdide kalsamıydı biraz daha diyorum yaklaştıkça psikolojim bozuluyor
Kızlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum yetişemiyorum mesajlarınızı okuyamadım
Buraya girmeye vaktim kalmıyor bulduğum her fırsatta dinlenmeyi ve uyumayı seçiyorum
Kızımla hayata alışmaya çalışıyoruz bol bol emişip uyuyoruzçok güzel çok Allahım hepimizin evladını bağışlasın
Eki Görüntüle 3625646
Ay maşallah maşallahEvet canım 5 günlük olduk bile
Ya Allah var hiç başıma gelmedi benim bebelerin uyku ritimleri 3 4 aya kadar iyi idi sonradan bozuluyordu.. ama şuan biyolojik uyku saati böyle olabilir gece gündüz kavramları zamanla oturur anne karnında nasıldı gunduz gecesi meselaİşte ben farkettim daha kaç günde düşün kalanlara o yüzden tutabildiğiniz kadar içinizde tutun diyorumbiz eşimle destek de almadık yani hastaneden çıktığmızdan beri ikimiziz huni almaya az kaldı
***Bu çocuk gece çok uyanıyor ve çok ağlıyor ve 1 saatte bile olsa ağladığında mama veriyorum maşallah yiyor nedengündüz uyanmıyor gece çok uyanıyor
*** Gazı çıkmıyor her beslenmesinde. Bugün 2 kakalı bez aldım. Sırtını sıvazlayıp pat pat yapıyorız karnını sıvazlıyoruz gaz yok normal mi
Benim 37. Haftada oldu o yüzden gerilik olmadı o zamana kadar çok şükür haftası ile uyumlu geldi 38. Haftada da doğumum olacak Zaten o yüzden şimdilik çok bir etkisi olmadıPlasenta yaslanmasinin sizde nasil etkisi oldu? Bebeğin kilosu mu yoksa diger olcumleri de mi geriden geliyor?
Bende besleyen damarda kuculme dendi sadece.kg. vaktinde ama olcumlerinde 2hafta sinirinda simetrik kucukluk cikti birden. Normalde 1 hafta onden giden bebekte.
Yarin dr.a gideceğim tekrar bakalim ne diyecek..
O saatte bende yeni yatmıştım döngü bu oldu gerçekten ama cok güzelAy maşallah maşallahbende şu an emzirme sonrası bir bakayım dedim ve yatışa geçiyorum bizim oğlan uyanmadan hayatlarımız artık bu döngüde. Allah evlatlarımıza sağlık versin, vatana millete hayırlı olsunlar doğum yapan herkesi kutluyorum bende.
Jokercim napyon doğuruyorsan olmaz ona göre 7si dedikKızlar sancı nasıl bişi ya tarifi var mı? Ben 10 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için hiç regli ağrısı bile çekmedim nasıl bişi bilmiyorum. Ağrı eşiğimde yüksektir ama akşamdan beri kasıklarıma bi anda giren ağrı oluypr. Sanki kabız olunca karın ağrır ya o şekildebelime vs vurmuyor.
Yok bugün de gol değilJokercim napyon doğuruyorsan olmaz ona göre 7si dedik
Evet bugün doktora gittim dediğiniz ilacı verdı umarım işe yarar ağrım çokBağırsak düzenleyici kullanabilirsin ilk sezaryenimde doktorum duphalac reçete etmişti bana
Kuzu bebislerde soyle bir sey var emdiklerinde psikolojik rahatlama da aldiklari icin atiyorum bir yeri de agrisa emiyorlar (mama da emme refleksi verdiginden ayni etki) o anlik rahatlama hissediyorlar. Atiyorum gazi varsa emiyor biraz rahatliyor sonra kisa sure sonra tekrar basa sariyor. Her beslenmede gaz cikar normalde yani benimkinde ilk gece gazdan uyutmamisti beni. Gaz birikiyordur ondan zor cikiyor olabilir. Masaj gibi seyler deneyebilirsiniz. En iyisi koridorda yururken pispislamak hafif tok ses suyacak sekilde yapin cok nazik yapmayin cikmaz o zaman. Bir de gazi ya hep yukari ya hep asagi sekilde yapin degilse bir asagi bir yukari gidiyor cikmiyor. Gunduz uyuyor dedigin icin baska bir sey dusunmedim bir cogunu biliyorsundurİşte ben farkettim daha kaç günde düşün kalanlara o yüzden tutabildiğiniz kadar içinizde tutun diyorumbiz eşimle destek de almadık yani hastaneden çıktığmızdan beri ikimiziz huni almaya az kaldı
Birini emzirirken öbüründen akabiliyor. Göğüs kalkanı koyuyorum sağacaksam veya emzireceksem. O sütleri topluyor.Yeni doğum yapmış anneler sizinde göğüslerinizde sızlama ile beraber süt akması oluyor mu ? Ay nedeni nedir ki aniden sızlıyor bakıyorum süt akiyor beraberinde
Ahhsshhshs napsın kadın haklıYok bugün de gol değilsabaha geçti sancım 3 güncük daha dayansın
Ay annem tutturdu bebek çıkar çıkmaz peşlerinden gidicem, bebek karışır diyip durmaya. Sanki fırından ekmek çıkcakçok hakim değilim doğumdan sonra olan bitene ama bence kimseyi almazlar kontrolleri yapılırken. Neyse saldım napıyolarsa yapsınlar
Iyi masaAllah o zamanBenim 37. Haftada oldu o yüzden gerilik olmadı o zamana kadar çok şükür haftası ile uyumlu geldi 38. Haftada da doğumum olacak Zaten o yüzden şimdilik çok bir etkisi olmadı
Kızlar bugün 37+2yiz, kontrolümüz vardı. Bebiş 3 kiloyu geçmiş, gayet sağlıklı ama tık yok. Gelesi yok yanibeklenen tarih 23 ağustostu zaten ama bende ne sancı ne kasılma hiçbir şey yok. Yüksek ihtimalle beklenen tarihten birkaç gün önce sezaryen planlanacak. O kadar heyecanlıyım ki, 2 hafta sonra hayatım komple değişecek ve korkuyorum
Lohusa korsesi kullanan var mı marka önerisi alabilirim
çok teşekkür ederimHiç korkmayın. Ben doğum sabahı bile hazır değilim diyordum kendi kendime. Görünce hepsi geçiyor. Biraz da sezaryenden sonra ağrınız acınız hafifleyip gözünüz açılınca uyurken bile özleyeceksiniz. Hala o uyurken sorguluyorum bu benim mi diyorum ben bununla ne yapcam diyorum sonra bi uyanıyor pamuk gibi genleşe genleşe her şeyi unutuyorum. Öpmeye doyamıyorum. Son haftalarınızın tadını çıkarın doğduğunda da her şeye değecek güzel günler sizi bekliyor insallah. Allah işinizi kolaylaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?