2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Geçen gün ben de bi ıslaklık farkettim bir kez oldu birdaha olmadı

Ayyyy hadi sağlıkla al kucağına seninde bebişinde sağlık haberlerini bekleyeceğiiizzz

Beklee son 2

Günaydın kızlar. Herkes evladini sag salim kucagna alsin İnşallah. bebisin kafası önde gdip normal doğum yapan var mı?

Geçen gün ben de bi ıslaklık farkettim bir kez oldu birdaha olmadı
Ben de arada islaklik farkediyorum hep degil ama kizim dedi tshirtun onu yag lekesi gibi damla damla olmus anne burana ne oldu dedi. Bir baktim sut gibi oteki tarafta da var ama gece hic olmamis
Mesela

Kız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorum fotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
Burda sezeryande 5 gün tutuyorlar hastanede, ben diger dogumumda 5 gün bi tek esime ve kizima evet demistim bide cok kisa kayinvalidem gelmisti, oda kizim kqyinvalidemde diye bu seferde herkese dedim, kimse hastaneye gelmesin diye. Dogumdan 1 hafta sonra nasipse yine kayinvalidem gelicek yardima. Eve cikayim, bi kendime geleyim, toparlanayim, ondan sonra bi zahmet geri kalan aile bireyleri yavas yavas gelirler. Es dost akraba yine ilk 2 hafta yok

Merhaba kızlar Ben dün akşamdan beri bu karın sertleşmesiyle mücadele ediyorum. Çok çok sertleşiyor yani 10 saniye falan sürüyor tekrar yine eski haline dönüyor. Dün akşam nasıl yatmışım hiç hatırlamıyorum. Dedim kesin Ben bugün de uğrayacağım ana Yok düzensiz ağrılar var belime vuruyor. Sertleştiğinde bebek vajinaya vuruyor. Benim gibi durumu yaşayan var mı aranızda hayırlısıyla yarın doktor kontrolüm var hel doktor ne diyecek acaba nts'de sadece çıkacak mı?

Ahaha ben dün gece fena bir gece geçirdim sanırım toplasan 2 saat bile uyumadım doğru düzgün beyfendi ağladı durdu ağrısı yok kakası yok aç değil sabahlar olmadı.. bazende öyle ki pamuk gibi sessiz sakin 3 saat aralıksız uyuyor felan şaşırıyorum doğrusu ama yinede dünyanın en güzel şeyi

Hiç korkma bende çekiniyordum açıkçası ama hiç canım acımadı bile ve canım tatlıdır. Doğumdan sonrasında 3 gün felan o iğne yeri ağrıyor sonra bende geçti

Ayyyy çok korkuyorum o kriz anlarında ne yapıcaaaaz bi anlık panik gelmeye başladı bana biz çocuk bakabilir miyiz ya diye geziyorum evde eşim dedi ki 2 gün var farkında mısın

Aynısını yaşıyorum aşkım bu hafta doğurcam diye nst gitmedim sancı ne durumda bilmiyorum ama önceki nstlerimde bu kadar sertleşmemişken 25 30 arası çıkıyordu sancı

Aynısını yaşıyorum aşkım bu hafta doğurcam diye nst gitmedim sancı ne durumda bilmiyorum ama önceki nstlerimde bu kadar sertleşmemişken 25 30 arası çıkıyordu sancı
Allah yardımcımız olsun. Artık biran önce doğurmak istiyorum. Çok zor geçiyor son haftalar benim doktorum daha nts yapmadı.Yarınki kontrolde ilk defa ntsye girecem çok merak ediyorum.Sancı çıkacak mı? Diye oda yarına kâdar doğum yapmazsam dün akşamki gibi sık olmasada arada Karnimda sertleşme var yine ama düzensiz

Kasılmalar diye bir uygulama var ben ondan indirdim ondan bakıyorum, takip etmekte fsyda var. Amin valla bende doğurayım artık diye gözünün içine bakıyorum, yıpratıcı ve psikolojik olarak buhranlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…