- 17 Ekim 2024
- 233
- 180
- 18
- 25
Kimyonlu rezene çayı içiyorumm ama nafile benim bağırsaklar düğüm oldu herhaldeKimyon deneyebilirsin
Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallahArkadaşlarım, ben yarın sabah 9’da sezaryene giriyorum, umarım kolay geçer ve sağlıkla kavuşuruz bebeğimizeHala inanamıyorum yarın geleceğine, boş boş tavana bakıyorum :) Yarın güzel haberlerle gelirim umarım size
Geçen gün ben de bi ıslaklık farkettim bir kez oldu birdaha olmadıKizlar dogum
Yapmadan sutu sizan var mi? Kiyafetlerimin onu islak islak oluyor sanirim arada geliyor benim
Kizim gelesi yok gibi en son nst de boyle olunca kesilmez dimi? İlk kizimda 6 aylikken bir gogsumden sut kesilmisti cok korkuyorum benzer bir sey yasamaktan
Ayyyy hadi sağlıkla al kucağınaArkadaşlarım, ben yarın sabah 9’da sezaryene giriyorum, umarım kolay geçer ve sağlıkla kavuşuruz bebeğimizeHala inanamıyorum yarın geleceğine, boş boş tavana bakıyorum :) Yarın güzel haberlerle gelirim umarım size
Beklee son 2Kızlar bebişin kanala girdiğini nasıl anlarız ya. Bugün göbeğim daha aşağıda, kızım baya hareketli ve hareket ettikçe elektrik çarpması gibi bir his oluyor. Pelvik bölgenin ön kemiklerinin ağrıdığını hissediyorum hareket ettikçe. Her saniye çişim var gibi
Ben de arada islaklik farkediyorum hep degil ama kizim dedi tshirtun onu yag lekesi gibi damla damla olmus anne burana ne oldu dedi. Bir baktim sut gibi oteki tarafta da var ama gece hic olmamisGeçen gün ben de bi ıslaklık farkettim bir kez oldu birdaha olmadı
BeennnnGünaydın kızlar. Herkes evladini sag salim kucagna alsin İnşallah.bebisin kafası önde gdip normal doğum yapan var mı?
Burda sezeryande 5 gün tutuyorlar hastanede, ben diger dogumumda 5 gün bi tek esime ve kizima evet demistimKız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorumfotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
İş yapmayı sıfıra indirdim yanlışlıkla kanala falan girer normal doğurmayalım shshshshsjjsjsBeklee son 2
Ne kadar önden gidiyordu kafa ölçüsü kaç haftaBeennnn38+3 de dogurdum kizlar ben. Normal dogurdum hemde 3750gr buraya bakamadim malum bebegiml ilgilendim 26 temmuzda dogurdum
Ahaha ben dün gece fena bir gece geçirdim sanırım toplasan 2 saat bile uyumadım doğru düzgün beyfendi ağladı durdu ağrısı yok kakası yok aç değilKızlar bugün 37+2yiz, kontrolümüz vardı. Bebiş 3 kiloyu geçmiş, gayet sağlıklı ama tık yok. Gelesi yok yanibeklenen tarih 23 ağustostu zaten ama bende ne sancı ne kasılma hiçbir şey yok. Yüksek ihtimalle beklenen tarihten birkaç gün önce sezaryen planlanacak. O kadar heyecanlıyım ki, 2 hafta sonra hayatım komple değişecek ve korkuyorum
Hiç korkma bende çekiniyordum açıkçası ama hiç canım acımadı bile ve canım tatlıdır. Doğumdan sonrasında 3 gün felan o iğne yeri ağrıyor sonra bende geçtiçok teşekkür ederimdünyaya bir insan getirmek sorumluluğu bazen o kadar gözümü korkutuyor ki inşallah su gibi geçer. Spinal korkutuyor beni biraz açıkçası, herkes kolay oluyor diyor ama düşüncesi uykudan uyandırıyor resmen
Ayyyy çok korkuyorum o kriz anlarında ne yapıcaaaazAhaha ben dün gece fena bir gece geçirdim sanırım toplasan 2 saat bile uyumadım doğru düzgün beyfendi ağladı durdu ağrısı yok kakası yok aç değilsabahlar olmadı.. bazende öyle ki pamuk gibi sessiz sakin 3 saat aralıksız uyuyor felan şaşırıyorum doğrusu ama yinede dünyanın en güzel şeyi
Aynısını yaşıyorum aşkımMerhaba kızlar Ben dün akşamdan beri bu karın sertleşmesiyle mücadele ediyorum. Çok çok sertleşiyor yani 10 saniye falan sürüyor tekrar yine eski haline dönüyor. Dün akşam nasıl yatmışım hiç hatırlamıyorum. Dedim kesin Ben bugün de uğrayacağım ana Yok düzensiz ağrılar var belime vuruyor. Sertleştiğinde bebek vajinaya vuruyor. Benim gibi durumu yaşayan var mı aranızda hayırlısıyla yarın doktor kontrolüm var hel doktor ne diyecek acaba nts'de sadece çıkacak mı?
Allah yardımcımız olsun. Artık biran önce doğurmak istiyorum.Aynısını yaşıyorum aşkımbu hafta doğurcam diye nst gitmedim sancı ne durumda bilmiyorum ama önceki nstlerimde bu kadar sertleşmemişken 25 30 arası çıkıyordu sancı
Kasılmalar diye bir uygulama var ben ondan indirdim ondan bakıyorum, takip etmekte fsyda var. Amin valla bende doğurayım artık diye gözünün içine bakıyorum, yıpratıcı ve psikolojik olarak buhranlıAllah yardımcımız olsun. Artık biran önce doğurmak istiyorum.Çok zor geçiyor son haftalar benim doktorum daha nts yapmadı.Yarınki kontrolde ilk defa ntsye girecem çok merak ediyorum.Sancı çıkacak mı? Diye oda yarına kâdar doğum yapmazsam dün akşamki gibi sık olmasada arada Karnimda sertleşme var yine ama düzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?