2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198

Sorumluluk açısından da korkmayın. Gerçekten yükleniyormuş hayatımda bebek tutmadım ama bir kere kucağıma aldıktan sonra kırk yıllık anne gibi hissetmeye başladım. 10.günümdeyim hepsi geçti.

Ben de spinal anestezi oldum. Önce iğne yaptılar belimden. Dişinizi uyuştururken ne kadar açıyorsa öyle bir acı oldu anlık. Sonra anestezi iğnesini yani o kalın iğneyi yerleştirdiler. Yani ben hiç hissetmedim onun girişini. Bi sıcaklık hissedebilirsin dediler. Ne kadar bekleyeceğiz uyuşmasını dedim. Beklemeyeceğiz deyip bacaklarımı kucaklayıp uzattılar sedyeye. Benim için en kolay kısmı ameliyattı. Zaten her şeye müdahale ediyorlar. Ne hissediyorsanız rahatça söyleyin. Benim midem bulanmıştı söyledim damar yolundan ilaç verdiler 5 saniyede geçti. Dikerken de hafif sedasyon verdiler pamuk gibiydim. Sonraki ilk birkaç gün benim için hepsinden daha zordu ağrı acı açısından. Onu da ağrı kesicilerle halledersiniz inşallah

İçim rahatladı gerçekten teşekkür ederim böyle pozitif hikayeleri görmeye ihtiyacım var sonrasında elbet acı ağrı olacak, ona yapacak bir şey yok artık. Bir şekilde olacak. Size de gelmiş geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebiş

Ben de cumartesi gittim tam ayni gundu seninle. Sanci 20yi bile vurmadi ya 0 larda takildi. İki hafta once 2 tane 40 falan gormustum. Doktorum
Her geldigimde ilk bebis ne zaman dogmustu diye sorup himmm diyor. Anladigim kadariyla bu da 40
İ gecicek demek bu

40 ı geçerse ben eriyeceğim sanırım sıcaklardan marte gerek bile duymadı doktorum hiçbir şey yok dedi ultrasonda

Iyi masaAllah o zaman saglikla& kolaylikla gelsin bebisiniz
Dr.kontrolunu bekliyoruz bakalim ama aldi bi korku son ultrasonda arter beslemiyor deyince. 36+0 henuz. Hareketleri daha az ve gucsuz bugunlerde. Ara ara kipirdamalarini hissediyorum sadece.
Benim yeğenim 36+4 de doğdu kilo almıyordu artık anne karnında 2400 doğdu ama çok güzel ilerledi süreç ne hastanede kaldı ne de sonrasında kilo sorunu oldu. Hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kavuşun inşallah

Benim de 20 ağustostu transfer günlerimizde bir gün falan vardı seninle hatırlıyorum aralık tüp bebek sayfasından. Benim de gayet güzel gidiyordu ki herşeyy ben daha iki üç haftam var diye alıştırmışken kendimi bir anda geçen hafta doktor plasentanda yaşlanma başlamış bebeğin kafa ölçüsü de ilerde normal doğumda vakum yapmamız gerekebilir diyip hoop gün verdi iki. Güne geliyo benimki hala şoktayız ama biz sanki kontrole gidicem hiç giremedim bebişe kavuşma kafasına

Ayyyyy evet hatırlıyorum canım kader arkadaşlarım benim inan bu günleri gördük diye çok duygulanıyorum sağlıkla gelsin miniğimiz inşallah vallahi ben de bir süpriz bekliyorduk ama doktor kasılma bile yok daha dedi haftaya nst bağlayacak bakalım ne olacak

Kızlar sabah kızımız Ece dünyamıza geldi çok şükür. Biraz başta oksijen alması gerekti, bana da yapılan ilaçlarla alakalı birkaç saat zorluk oldu ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Mama meme bir düzen kurmaya çalışıyoruz. Yazışmalara bakamadım başka doğuran annemiz varsa hayırlı olsun. Doğuracak olanlara sağlıkla ve kolaylıkla doğumlar diliyorum

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin

Gozunuz aydin saglikla buyutun insallah

Ben dee arada bi ağlama geliyo hatta düşündükçe o günleri, hepimiz sağlıkla kavuşalım artık miniklerimize

Kizlar dogum
Yapmadan sutu sizan var mi? Kiyafetlerimin onu islak islak oluyor sanirim arada geliyor benim
Kizim gelesi yok gibi en son nst de boyle olunca kesilmez dimi? İlk kizimda 6 aylikken bir gogsumden sut kesilmisti cok korkuyorum benzer bir sey yasamaktan

Canım gözünaydınnnn nasıl oldunnn iyi misin, kızın nasılll sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar bebişin kanala girdiğini nasıl anlarız ya. Bugün göbeğim daha aşağıda, kızım baya hareketli ve hareket ettikçe elektrik çarpması gibi bir his oluyor. Pelvik bölgenin ön kemiklerinin ağrıdığını hissediyorum hareket ettikçe. Her saniye çişim var gibi

Merhaba, ben 8.günümde günde iki saat kullanmaya başladım şimdilik. Medikalcilerden almıştım. cırt cırtlı yumuşak bir model seçerseniz daha rahat edersiniz. Doğum sonrası korse

İşe yarar merak etme ekstra tavsiye istersen de probiyotik kullanabilirsin
Şimdi lavman yaptık ama yinede sancım var. Teşekkür ederim probiyotikte deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…