2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kasılmalar diye bir uygulama var ben ondan indirdim ondan bakıyorum, takip etmekte fsyda var. Amin valla bende doğurayım artık diye gözünün içine bakıyorum, yıpratıcı ve psikolojik olarak buhranlı
Sağol canım uygulamayı indirip takip edicem. Rabbim beni ve doğumu bekleyen bütün annelere kolaylıkla sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah

Eve gelinmesinde ilk 40 gün hastane ziyaretine tamamım ben.

Bir gece 2 günde bir bebe nasıl 2 erişkini devirir ☺

Kızlar 38+6 bugün. Kanala girmemiş. Rahimde çok kapalıymış. Kızım 39+3 de doğmuştu. Ama 38+4 de falan nişan gelmişti. Cuma da doktorum izne ayrılıyo sizce şansım var mı cumaya kadar tüm tuşlara bastım yürüyüş merdiven squat kardeşim yoğun bakımda diye asla hareket etmiyordum. Bugün iyi haberler aldık hamdolsun artık doğabilir

Güzel arkadaşlarım beni 7 ağustos doğum yapan dörtlüden düşebilirsiniz. Sabah doğuma giricem erkenden. Bacağımda iki haftadır ağrı vardı baya şişti bugün acile gittik enfeksiyon dediler doktora kalsa şimdi alacaktı ama ben sabah olsun diye ikna ettim sabah kavuşacağım inşallah dua edin bize

Aaaa aşkım iyi misiiiiin

Beennnn 38+3 de dogurdum kizlar ben. Normal dogurdum hemde 3750gr buraya bakamadim malum bebegiml ilgilendim 26 temmuzda dogurdum
Maşallah canmRabbim analı babalı büyütsün. Bende ilk bebeğimi 3600 dogrdm ama kafası 2hfta kdr önde mydi hatrlamiyorm,o yzden bi sorayım dedim.

İyiyim canım şükür tıkanıklık ve pıhtıdan korktular ama enfeksiyon dediler kendi doktorum risk almak istemedi bir gün bir gündür diye sabahın altısında alıcaklar oğluşumu
Yarin sabah bende doguma gidiyorum 38 haftalik oluyorum Rabbim saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin

İyiyim canım şükür tıkanıklık ve pıhtıdan korktular ama enfeksiyon dediler kendi doktorum risk almak istemedi bir gün bir gündür diye sabahın altısında alıcaklar oğluşumu
Çok geçmiş olsun varis problemin var mıydı Dr komtrolünde olman iyi olmuş artık son haftalara geldik riske atmaya değmez
Sağlıcakla kucağına al inşallah evlatcığını

Çok geçmiş olsun varis problemin var mıydı Dr komtrolünde olman iyi olmuş artık son haftalara geldik riske atmaya değmez
Sağlıcakla kucağına al inşallah evlatcığını
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşalım zamanında sağlıkla hayır yoktu herhangi bir problem doktorumunda içine o yüzden sinmedi ultrason çeken doktor enfeksiyon dedi ama enfeksiyon için bir sebep bulamadı kendi doğum doktorum riske atamam dedi

Kızlar iyi geceler amniyotik sıvı azalmasından kurtulamadık bir türlü kontrollerimiz sıklaşmıştı zaten. Cuma günü nasipse sezaryene gireceğim 37+5 olmuş oluyor hafta olarak. Gönül isterdi ki 38 39 u doldurayım ama kısmet böyleymiş. Doğum yapan anneleri canı gönülden kutlarım

Ultrason dediğin dopller demi en net onda çıkıyor çünkü. Peki kan tahlilinde crp veya wbc değerlerin nasıl onlar mı yüksek geldi

Aaaaa bugün kontrolün vardıııı. Nasılsın kuzu iyi misin, bebiş iyi mi. Haftası gayet güzel maşallah yine iyi dayandınız bence senin gayretin sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…