Sağol canımKasılmalar diye bir uygulama var ben ondan indirdim ondan bakıyorum, takip etmekte fsyda var. Amin valla bende doğurayım artık diye gözünün içine bakıyorum, yıpratıcı ve psikolojik olarak buhranlı
Eve gelinmesinde ilk 40 gün hastane ziyaretine tamamım ben.Burda sezeryande 5 gün tutuyorlar hastanede, ben diger dogumumda 5 gün bi tek esime ve kizima evet demistimbide cok kisa kayinvalidem gelmisti, oda kizim kqyinvalidemde diye bu seferde herkese dedim, kimse hastaneye gelmesin diye. Dogumdan 1 hafta sonra nasipse yine kayinvalidem gelicek yardima. Eve cikayim, bi kendime geleyim, toparlanayim, ondan sonra bi zahmet geri kalan aile bireyleri yavas yavas gelirler. Es dost akraba yine ilk 2 hafta yok
2 hafta onden gidiyordu 38+3 dogurdum kafa olcusu 37cmNe kadar önden gidiyordu kafa ölçüsü kaç hafta
Ne kadar önden gidiyordu kafa ölçüsü kaç ya
ya lis hatirliyorda olabilirim2 hafta onden gidiyordu 38+3 dogurdum kafa olcusu 37cm
Bir gece 2 günde bir bebe nasıl 2 erişkini devirir ☺Ahaha ben dün gece fena bir gece geçirdim sanırım toplasan 2 saat bile uyumadım doğru düzgün beyfendi ağladı durdu ağrısı yok kakası yok aç değilsabahlar olmadı.. bazende öyle ki pamuk gibi sessiz sakin 3 saat aralıksız uyuyor felan şaşırıyorum doğrusu ama yinede dünyanın en güzel şeyi
Aaaa aşkım iyi misiiiiinGüzel arkadaşlarım beni 7 ağustos doğum yapan dörtlüden düşebilirsiniz. Sabah doğuma giricem erkenden. Bacağımda iki haftadır ağrı vardı baya şişti bugün acile gittik enfeksiyon dediler doktora kalsa şimdi alacaktı ama ben sabah olsun diye ikna ettim sabah kavuşacağım inşallah dua edin bize
İyiyim canım şükür tıkanıklık ve pıhtıdan korktular ama enfeksiyon dediler kendi doktorum risk almak istemedi bir gün bir gündür diye sabahın altısında alıcaklar oğluşumuAaaa aşkım iyi misiiiiin
En güzeli o olur gercektenEve gelinmesinde ilk 40 gün hastane ziyaretine tamamım ben.
Maşallah canmBeennnn38+3 de dogurdum kizlar ben. Normal dogurdum hemde 3750gr buraya bakamadim malum bebegiml ilgilendim 26 temmuzda dogurdum
Yarin sabah bende doguma gidiyorum 38 haftalik oluyorumİyiyim canım şükür tıkanıklık ve pıhtıdan korktular ama enfeksiyon dediler kendi doktorum risk almak istemedi bir gün bir gündür diye sabahın altısında alıcaklar oğluşumu
Haydi sağlıkla sıhhatle al yavrunu kucağına inşallahİyiyim canım şükür tıkanıklık ve pıhtıdan korktular ama enfeksiyon dediler kendi doktorum risk almak istemedi bir gün bir gündür diye sabahın altısında alıcaklar oğluşumu
Ayyy sağlıkla kavuş yavruna canımYarin sabah bende doguma gidiyorum 38 haftalik oluyorumRabbim saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin
Ben de tam 38 oluyorum yarın. Sağ salim kavuşalım inşallahYarin sabah bende doguma gidiyorum 38 haftalik oluyorumRabbim saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin
Çok geçmiş olsun varis problemin var mıydı Dr komtrolünde olman iyi olmuş artık son haftalara geldik riske atmaya değmezİyiyim canım şükür tıkanıklık ve pıhtıdan korktular ama enfeksiyon dediler kendi doktorum risk almak istemedi bir gün bir gündür diye sabahın altısında alıcaklar oğluşumu
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşalım zamanında sağlıklaÇok geçmiş olsun varis problemin var mıydı Dr komtrolünde olman iyi olmuş artık son haftalara geldik riske atmaya değmez
Sağlıcakla kucağına al inşallah evlatcığını
Ultrason dediğin dopller demi en net onda çıkıyor çünkü. Peki kan tahlilinde crp veya wbc değerlerin nasıl onlar mı yüksek geldiTeşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşalım zamanında sağlıklahayır yoktu herhangi bir problem doktorumunda içine o yüzden sinmedi ultrason çeken doktor enfeksiyon dedi ama enfeksiyon için bir sebep bulamadı kendi doğum doktorum riske atamam dedi
Aaaaa bugün kontrolün vardıııı. Nasılsın kuzu iyi misin, bebiş iyi mi. Haftası gayet güzel maşallah yine iyi dayandınız bence senin gayretin sayesindeKızlar iyi geceler amniyotik sıvı azalmasından kurtulamadık bir türlü kontrollerimiz sıklaşmıştı zaten. Cuma günü nasipse sezaryene gireceğim 37+5 olmuş oluyor hafta olarak. Gönül isterdi ki 38 39 u doldurayım ama kısmet böyleymiş. Doğum yapan anneleri canı gönülden kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?