Cok gecmis olsun. Bebisiniz saglikla&kolaylıkla gelsinTeşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşalım zamanında sağlıklahayır yoktu herhangi bir problem doktorumunda içine o yüzden sinmedi ultrason çeken doktor enfeksiyon dedi ama enfeksiyon için bir sebep bulamadı kendi doğum doktorum riske atamam dedi
En son ki kan sonucumu görmemiştim ben ama doktor sıkıntı yok demişti enfeksiyon olsa çıkardı heralde. Kadın doğumcu bütün bunlar birleşince çok enfeksiyona inanamadı bence ondan almak istedi nolur nolmaz diyeUltrason dediğin dopller demi en net onda çıkıyor çünkü. Peki kan tahlilinde crp veya wbc değerlerin nasıl onlar mı yüksek geldi
Teşekkür ederimmCok gecmis olsun. Bebisiniz saglikla&kolaylıkla gelsin
Bacakta enfeksiyonun sebebi neymiş acaba? Wbc hamilelerde genelde yuksek ama, CRP , ESR fln baktilar mi?
Ben sol ayagimi hissetmiyorum.1aydir..damar dr.u Doğumda corap giy.yorma kendini dedi. Bel sıkıntılı old. Icin normal dogum ve spinal yasakldi bel dr.u. Agrilarla devam ediyorum
Bana da 37+5’te gün verdiler, yurtdışındayım, gelişim geriliği demişlerdi 4 hafta önce ama artık bebeğim 15. Percentilde 2700 gr oldu, bugünki ultrasonda karın çevresi geri dediler halbuki iyi de kilo alıyor, hastane de ok verirse doktorum 8 ağustosta sezaryene alacak, makat geldiği için sezaryen yoksa suni sancıyla normal yaptırıyorlar dönseydi, hatta elle döndürmeyi teşvik ettiler ama ben plasenta ayrılır falan diye istemedim :) bana kalsa 1 hafta daha karnımda kalsın :) hiç hazır değilim doğurmaya şu an :)7 ağustosta planlı sezeryanı olan canım arkadaşlarım kaç haftalık oluyorsunuz doğumda. Ben tam 38 + 1 oluyorum erken mi diye biraz üzülüyorum çünkü
Ayy inanmıyorumKızlar günaydınbenim suyum geldi ben elendim galiba
İnşallah lattecim normal mi sezercik mi derken yanlışlıkla normal doğruyorum sanırımAyy inanmıyorumhadi bakalım bugün kavuşursun yavruna
Ayyy bekleyemedin bi güncük daha bi ben kaldım 7 sineKızlar günaydınbenim suyum geldi ben elendim galiba
Ayy hadi kolaylıkla ilerlesin bir avazda doğur inşallahKızlar günaydınbenim suyum geldi ben elendim galiba
Bende variim büyük bir irade ile 7 sini bekliyorumAyyy bekleyemedin bi güncük daha bi ben kaldım 7 sine
Ayy hadi sağlıkla al kucağına haber ver bize detayları
Hayırlı olsunMucizem geldi kızlar. 6 yıl bekledim. 3 tüp bebekte yakaladığım miniğüm 37+6 da 2500 kilo doğdu . İlk doğumum sezeryanla yapıldı. İlk gün evet zor geçiyo ama giderek daha da azalıyo ağrılar. 3. Gün bu gün oturup kalkarken acıyo sadece ama desteksiz oturup kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum. Tek sıkıntım sütüm gelmedi hala. Bebeğim emiyo aslında çene kuvvetli emme refleksi iyi ama süt yok hala. Doğumun bi gece öncesi hatta doğuma girerken bile ciddi stres yaşadım eşimden dolayı ondan olabilir diyorum. Göğüsler sertleşti büyüdü ama nasıl süt yok anlayamadık . Mamayla devam ediyoruz şimdilik. Var mı bildiğiniz iyi gelen yöntemler sütün gelmesi ile alakalı
Yaa hadi kolaylıkla sağlıkla inşallahİnşallah lattecim normal mi sezercik mi derken yanlışlıkla normal doğruyorum sanırım
Aynı bedende son günümüzBende variim büyük bir irade ile 7 sini bekliyorumheyecan endişe dorukta
tebrikler sağlıkla büyütün inşallah :)Mucizem geldi kızlar. 6 yıl bekledim. 3 tüp bebekte yakaladığım miniğüm 37+6 da 2500 kilo doğdu . İlk doğumum sezeryanla yapıldı. İlk gün evet zor geçiyo ama giderek daha da azalıyo ağrılar. 3. Gün bu gün oturup kalkarken acıyo sadece ama desteksiz oturup kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum. Tek sıkıntım sütüm gelmedi hala. Bebeğim emiyo aslında çene kuvvetli emme refleksi iyi ama süt yok hala. Doğumun bi gece öncesi hatta doğuma girerken bile ciddi stres yaşadım eşimden dolayı ondan olabilir diyorum. Göğüsler sertleşti büyüdü ama nasıl süt yok anlayamadık . Mamayla devam ediyoruz şimdilik. Var mı bildiğiniz iyi gelen yöntemler sütün gelmesi ile alakalı
Götütebildiğimiz yere kadar götürdük. Şehir hastanesine de gittim sabah bana bi dünya barkod verdi dün yatışımı yapıyordu sezaryen için suyu iyice azalmış çünkü bebekte vajinal doğum stresini kaldıramayabilirmiş devlet de sezaryen kodu girdi dün bilgisayarda duydum çünkü beni kan almaya falan yolladı ben gitmedim özeldekiyle aynı şeyi söyledi bebeğin kendisi ve suyu hakkında. Bende özeldeki Dr uma güvenip yola devam kararı almıştım ama o da suyu azalmış artık riske atmayalım dediAaaaa bugün kontrolün vardıııı. Nasılsın kuzu iyi misin, bebiş iyi mi. Haftası gayet güzel maşallah yine iyi dayandınız bence senin gayretin sayesinde
Tabi canım wbc veya crp yüksekliği yoksa neye dayanarak enfeksiyon der.hayırlı doğumların olsun bebeğini sağ salim kucağına al inşallahEn son ki kan sonucumu görmemiştim ben ama doktor sıkıntı yok demişti enfeksiyon olsa çıkardı heralde. Kadın doğumcu bütün bunlar birleşince çok enfeksiyona inanamadı bence ondan almak istedi nolur nolmaz diye
Bende acayip yükselmiş durumdayımAynı bedende son günümüzyarın bu saatlerde doğmuş olcak hala inanılmaz geliyor
Gozun aydinn saglikla buyut insallahBeennnn38+3 de dogurdum kizlar ben. Normal dogurdum hemde 3750gr buraya bakamadim malum bebegiml ilgilendim 26 temmuzda dogurdum
Ay kardesine cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin. Gun dogmadan neler dogar hic belli olmaz insallah gonlunce olurKızlar 38+6 bugün. Kanala girmemiş. Rahimde çok kapalıymış. Kızım 39+3 de doğmuştu. Ama 38+4 de falan nişan gelmişti. Cuma da doktorum izne ayrılıyosizce şansım var mı cumaya kadar tüm tuşlara bastım yürüyüş merdiven squat kardeşim yoğun bakımda diye asla hareket etmiyordum. Bugün iyi haberler aldık hamdolsun artık doğabilir
Olsun 38 e bir iki gun kalmis oluyor hic farketmez sikma canini artik buyuduler gelisimleri tamamlandi tarihin cok cok iyi hic canini sikma. Bu zamana kadar geldin ya bosverKızlar iyi geceler amniyotik sıvı azalmasından kurtulamadık bir türlü kontrollerimiz sıklaşmıştı zaten. Cuma günü nasipse sezaryene gireceğim 37+5 olmuş oluyor hafta olarak. Gönül isterdi ki 38 39 u doldurayım ama kısmet böyleymiş. Doğum yapan anneleri canı gönülden kutlarım
Anaaaa kizzzzz hadi saglikla al kucagina haberdar et biziKızlar günaydınbenim suyum geldi ben elendim galiba
Gozun aydinnn saglikla buyutMucizem geldi kızlar. 6 yıl bekledim. 3 tüp bebekte yakaladığım miniğüm 37+6 da 2500 kilo doğdu . İlk doğumum sezeryanla yapıldı. İlk gün evet zor geçiyo ama giderek daha da azalıyo ağrılar. 3. Gün bu gün oturup kalkarken acıyo sadece ama desteksiz oturup kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum. Tek sıkıntım sütüm gelmedi hala. Bebeğim emiyo aslında çene kuvvetli emme refleksi iyi ama süt yok hala. Doğumun bi gece öncesi hatta doğuma girerken bile ciddi stres yaşadım eşimden dolayı ondan olabilir diyorum. Göğüsler sertleşti büyüdü ama nasıl süt yok anlayamadık . Mamayla devam ediyoruz şimdilik. Var mı bildiğiniz iyi gelen yöntemler sütün gelmesi ile alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?