2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Cok gecmis olsun. Bebisiniz saglikla&kolaylıkla gelsin

Bacakta enfeksiyonun sebebi neymiş acaba? Wbc hamilelerde genelde yuksek ama, CRP , ESR fln baktilar mi?
Ben sol ayagimi hissetmiyorum.1aydir..damar dr.u Doğumda corap giy.yorma kendini dedi. Bel sıkıntılı old. Icin normal dogum ve spinal yasakldi bel dr.u. Agrilarla devam ediyorum

Ultrason dediğin dopller demi en net onda çıkıyor çünkü. Peki kan tahlilinde crp veya wbc değerlerin nasıl onlar mı yüksek geldi
En son ki kan sonucumu görmemiştim ben ama doktor sıkıntı yok demişti enfeksiyon olsa çıkardı heralde. Kadın doğumcu bütün bunlar birleşince çok enfeksiyona inanamadı bence ondan almak istedi nolur nolmaz diye

Teşekkür ederimm

İşte olması için hiç bir neden yok aslında bende doktorumu huzursuz eden de bu aslında

7 ağustosta planlı sezeryanı olan canım arkadaşlarım kaç haftalık oluyorsunuz doğumda. Ben tam 38 + 1 oluyorum erken mi diye biraz üzülüyorum çünkü
Bana da 37+5’te gün verdiler, yurtdışındayım, gelişim geriliği demişlerdi 4 hafta önce ama artık bebeğim 15. Percentilde 2700 gr oldu, bugünki ultrasonda karın çevresi geri dediler halbuki iyi de kilo alıyor, hastane de ok verirse doktorum 8 ağustosta sezaryene alacak, makat geldiği için sezaryen yoksa suni sancıyla normal yaptırıyorlar dönseydi, hatta elle döndürmeyi teşvik ettiler ama ben plasenta ayrılır falan diye istemedim :) bana kalsa 1 hafta daha karnımda kalsın :) hiç hazır değilim doğurmaya şu an :)

Mucizem geldi kızlar. 6 yıl bekledim. 3 tüp bebekte yakaladığım miniğüm 37+6 da 2500 kilo doğdu . İlk doğumum sezeryanla yapıldı. İlk gün evet zor geçiyo ama giderek daha da azalıyo ağrılar. 3. Gün bu gün oturup kalkarken acıyo sadece ama desteksiz oturup kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum. Tek sıkıntım sütüm gelmedi hala. Bebeğim emiyo aslında çene kuvvetli emme refleksi iyi ama süt yok hala. Doğumun bi gece öncesi hatta doğuma girerken bile ciddi stres yaşadım eşimden dolayı ondan olabilir diyorum. Göğüsler sertleşti büyüdü ama nasıl süt yok anlayamadık . Mamayla devam ediyoruz şimdilik. Var mı bildiğiniz iyi gelen yöntemler sütün gelmesi ile alakalı

Kızlar dediğiniz ödemi şimdi anladım sezaryen sonrası. İlkinde hiç hatırlamıyorum hoş ben ilkinde neler yaşadığımı da hatırlamıyorum da başıma geleceklerden bihaber
Tüm vücut mayalı poğaça gibiyim. Doktor şişlik olacak ellerinde bacaklarında ayaklarında normal dedi ama bu kadar pofidik olacağını düşünmemiştim. Şişlikleri inenler varsa doğum sonrası öneriniz bar mı kaç günde inecek bu poğaçalar acaba
Doğuma 70.5 kiloyla girdim eve geldim 71 kiloyum çocuk çıktı yea benim vücudumdan

Hayırlı olsun ebeniz elle sağım yapsa belki biraz işe yarayabilir. Hiç stres yapmayın gelecek inşallah öyle düşünün, biz de kan uyuşmazlığı varmış sarılık başladı biraz meme mama karışık götürüyoruz. Sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil

tebrikler sağlıkla büyütün inşallah :)
bestlak damlayı denediniz mi ?
benimde 3 gün sütüm gelmemişti sezeryandan sonra. bestlak damlaya başlamıştık şükür gelmişti

Aaaaa bugün kontrolün vardıııı. Nasılsın kuzu iyi misin, bebiş iyi mi. Haftası gayet güzel maşallah yine iyi dayandınız bence senin gayretin sayesinde
Götütebildiğimiz yere kadar götürdük. Şehir hastanesine de gittim sabah bana bi dünya barkod verdi dün yatışımı yapıyordu sezaryen için suyu iyice azalmış çünkü bebekte vajinal doğum stresini kaldıramayabilirmiş devlet de sezaryen kodu girdi dün bilgisayarda duydum çünkü beni kan almaya falan yolladı ben gitmedim özeldekiyle aynı şeyi söyledi bebeğin kendisi ve suyu hakkında. Bende özeldeki Dr uma güvenip yola devam kararı almıştım ama o da suyu azalmış artık riske atmayalım dedi bebeğin genel durumunu doğunca görücez şuan 2700 küsur geldi ama su azlığından hafta olarak geri kalmış artık sadece karın çevresi değil

Tabi canım wbc veya crp yüksekliği yoksa neye dayanarak enfeksiyon der.hayırlı doğumların olsun bebeğini sağ salim kucağına al inşallah

Aynı bedende son günümüz yarın bu saatlerde doğmuş olcak hala inanılmaz geliyor
Bende acayip yükselmiş durumdayım 2 bebekle nasıl olacak endişesi beni daha çok korkutuyor zaman yaklaştıkçaama artık merakda eder oldum nasıl bişey çıkacak sakinmi degilmi gibi gibi

Beennnn 38+3 de dogurdum kizlar ben. Normal dogurdum hemde 3750gr buraya bakamadim malum bebegiml ilgilendim 26 temmuzda dogurdum
Gozun aydinn saglikla buyut insallah
Ay kardesine cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin. Gun dogmadan neler dogar hic belli olmaz insallah gonlunce olur
Olsun 38 e bir iki gun kalmis oluyor hic farketmez sikma canini artik buyuduler gelisimleri tamamlandi tarihin cok cok iyi hic canini sikma. Bu zamana kadar geldin ya bosver
Kızlar günaydın benim suyum geldi ben elendim galiba
Anaaaa kizzzzz hadi saglikla al kucagina haberdar et bizi
Gozun aydinnn saglikla buyutsertlesip buyuduyse gelecek o masaj yapmayi denediniz mi elinle ucuna dogru sivazlayarak elle sagar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…