2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Sıcak duş ii geliyo canım,duş alamıyorsan sıcak bir havlu tut göğüslerine masaj yap bnm öyle hemen gelmişti sütüm

Herşey guzel gecicek korkma Rabbim bize öyle güç vermiskihem başa cikamayacagimiz hicbir seyle karsilastirmaz.. sonunda kucağına verdiklerinde hepsini unutursun Allah'a emanet olun kısa sürede kolay doğum olsun
Kızlar Merhaba bugün benim kontrolüm vardı. Yatış yapıldı 2 cm açıklığım var endişe korku bir arada yaşıyorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden

Günaydın anneler Şuan 36. haftadayım ve karnım hâla çok yukarda, sanki inmeye niyetli değil gibi. Başkalarına bakınca onların göbüşü inmiş. Bebiş mideme çok çöküyor kaburgalarımo tekmeliyor ve karnım top gibi sert Sizdede böylemiydi bu haftalarda yoksa normalmi? Çoğu indi ve göbeğimün üst kısmı yumuşasidı diyor.. Hurma yemeye başlasammı yoksa erkenmi? Bebişin kilosu şükür olması gerektiği gibi tam ortalama. Siz ne zaman başladınız nen tavsiye edersiniz.

Herşey guzel gecicek korkma Rabbim bize öyle güç vermiskihem başa cikamayacagimiz hicbir seyle karsilastirmaz.. sonunda kucağına verdiklerinde hepsini unutursun Allah'a emanet olun kısa sürede kolay doğum olsun
Çok teşekkür ederim.Canim güzel dileklerin için İnşallah sende yarın sağlıkla kolaylıkla bebeğini alırsın kucağını

Ay bu enfeksiyondu su azlığıydı derken1 aydır cebelleşiyorum feleğim şaştı sağlıkla kavuşuruz inşallah

Bizde 36+2yiz. Gayet de mideye kamp kuruldu. Inmesin acelesi yok 37den sonrası normal zaten. Hurma vs icin 37yi beklemel daha saglam sanki

Bebeğin kanala yerleşmesi doğum anına kadar olmayabiliyor, strese sokmayın kendinizi hurma ve adaçayına ben 36+0 itibariyle başladım, zaten etkisi en erken 10 günü buluyor demişti doktorum

Hayirli olsun
Sezeryande gec gelebiliyor süt, ben yurtdisindayim, burda elektronik pompa veriyor doktorlar, surekli sagdiriyorlar, belki deneyebilirsin. Stres etkiliyor dedigin gibi. Birde kusana kadar su ic diyorlar

Bizde 36+2yiz. Gayet de mideye kamp kuruldu. Inmesin acelesi yok 37den sonrası normal zaten. Hurma vs icin 37yi beklemel daha saglam sanki
Bebeğin kanala yerleşmesi doğum anına kadar olmayabiliyor, strese sokmayın kendinizi hurma ve adaçayına ben 36+0 itibariyle başladım, zaten etkisi en erken 10 günü buluyor demişti doktorum

Haftaya başlarım bende ozaman. Hurma ananas ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…