- 1 Aralık 2022
- 2.243
- 3.387
- 63
- Konu Sahibi annabelica
- #20.561
Kıslar ben 2 kg almışım yane ara aldım ben şok
yola 64 evetle devam ediyoruz
Ben de artık almaya başlayacağım gibi hissediyorum, zaten doktorum artık yemezsen serum takacağım demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslar ben 2 kg almışım yane ara aldım ben şok
yola 64 evetle devam ediyoruz
Canım sen ne zamana aldın detaylıyı. Benimki de doktor tavsiyesiyle 24. hafta olacak, biraz endişelendim geç mi diye
Kanka benim yediğim hep aynı şeyler, nasıl aldım onu anlamadımBen de artık almaya başlayacağım gibi hissediyorum, zaten doktorum artık yemezsen serum takacağım demişti![]()
Ya benim 23+5 oluyor. Doktorum birkaç perinatolog önerdi içlerinden biri prof. çok içime sindi, onun da takvimine en yakın 20 Ağustos uyuyor. Asistanı da ısrarla 24. hafta 4D daha net görüntüler elde ediyoruz dedi ama endişe ettimCanım ben sata göre 22+0 ama usg ye göre 22+3 e aldım, en fazla 23 dedi zaten doktorum![]()
Canım, eğer asistanı öyle dediyse bir bildiği vardır ama benimki en geç 22.hafta yapılma taraftarıYa benim 23+5 oluyor. Doktorum birkaç perinatolog önerdi içlerinden biri prof. çok içime sindi, onun da takvimine en yakın 20 Ağustos uyuyor. Asistanı da ısrarla 24. hafta 4D daha net görüntüler elde ediyoruz dedi ama endişe ettim
Sanırım suda dogumu kapsamıyor sen doğum yaptıktan sonra sigorta ödeme yapmayabilir bilgin olsun kuzumKızlar bir şey soracağım belki grupta bilen vardır. Tamamlayıcı sağlık sigortam var, doğum paketim de var. Doktorum Medical'de orada doğum yapacağım inşallah. Tabi ilerleyen vakit ne gösterir bilinmez ama şartlar uygun olur doktorum uygun görürse suda doğumu çok araştırıyorum. Ama sağlık sigortası kapsamında mı bilmiyorum. Sigorta hastane bize yollar onayı ona göre falan diye geveledi ama bilen var mı acaba?
Kanka benim yediğim hep aynı şeyler, nasıl aldım onu anlamadımbebek büyüyor demek ki çünkü vücudumda değişen bir şey yok göbek hariç, memelerim 2 kg etmez diye düşünüyorum
Aşkım sen az az sık yesene, tıka basa yiyemiyorsan
22+1 oluyorken de bir boşluk varmış, hemen kendi doktoruma yazdım o hangisini derse artık benim de kafam karıştı. Perinatologun asistanı ısrarla 23+5 daha iyi diyorCanım, eğer asistanı öyle dediyse bir bildiği vardır ama benimki en geç 22.hafta yapılma taraftarı![]()
Bir medicalpark ile de görüşeceğim fark va alınarak oluyor mu diyeSanırım suda dogumu kapsamıyor sen doğum yaptıktan sonra sigorta ödeme yapmayabilir bilgin olsun kuzum
Ya benim 23+5 oluyor. Doktorum birkaç perinatolog önerdi içlerinden biri prof. çok içime sindi, onun da takvimine en yakın 20 Ağustos uyuyor. Asistanı da ısrarla 24. hafta 4D daha net görüntüler elde ediyoruz dedi ama endişe ettim
HahahErko anaları daha şoktan çıkmadı ki isim düşünsün dermişim![]()
Ayyy hadi gözün aydinn bende tam 17+4te hissetmistimKızlar 17+4 bu sabah ilaç içicem diye muz yemiştim ve uzandım ondan sonra pıt pıt vuruşları hissettim ilk kez![]()
Kuzum benim doktorum suda doğum uzmanı zaten onu tercih etme sebeplerinden biri de buydu. Her doğum eşsiz bir mucize ama bana suda doğum daha doğrusu suya doğum her anlamda daha avantajlı geliyor. Su beni hep rahatlatır, üstüne birçoğunda kesi dikiş yok, tamamen doğal yaAşkolar suda doğum benim Dr yaptırıyormuş ama biz daha erken olduğu için doğum konularını konuşamadık, zaten acıbademde önceden ödeme yapıp alamıyorsun paket maket, doğurduğun gün ne kadarsa fiyat onu ödüyorsun
Kim nasıl doğum öneriyor doğum yapanlar veya araştıranlar fikir verin, ben suda doğurunca çocuğum havuza düşüp boğulacak gibi hissediyorum![]()
Ya benim geç olmasına endişem bebek büyüdükçe organlardaki küçük detayları görmek zorlaşıyor diye asla fotoğraf vs. düşünmüyorum. Tabiki heyecan veriyor renkli görmek ama 2. plan oCanım benim kendi doktorum 22 ila 26 dedi şok oldum, detaylı ultrason için de perinatologa gideceğim Nişantaşı’nda, İstanbul da, onu aradım 20 ila 23 arasında gelebilirsin dedi, ben de 22’ yi tercih ettim, çok geç olmaz ya bence ama içine sinmiyorsa ara 5-6 gün geri aldır, önemki olan fotoğraf değil, organ taraması yapılacak çok mühim, bunun için detaylı yaptırıyoruz, asistana o şekilde söyleyebilirsin ama tabi arz-talep meselesi, şimdi annelerin çoğu da fotoğraf diye istek de bulununca öyle demiş olabilirler sana
Ya kayra isimli tüm cocuklsr yerinde duramayan cocuklar oluyormus nette okumustum. Bir tane de var tanidigim o da destekliyor bu teoriyiAy alparslan 2024 yılında en çok kullanılan isim olmuş haklısın canımben kıvanç da çok beğeniyorum. Mesela kayra da çok hoş geliyor kulağıma ama eşim pek beğenmedi bende sonradan soğudum
![]()
Nereye gidiyorsunuz aşko, bunca yazdığının arasından ilgimi çeken tek şey TatilTabi bebek büyüdüğü için almış olmalısın, bir de kan hacmi artıyor artık onun vermiş olduğu bir yük var derken normal yani yarıladık neredeyse hamileliği çok şükürÖyle yapıyorum canım ben, az az yiyorum, daha iyiyim hele vitaminleri aldıktan sonra o kadar enerjim yerine geldi ki, 1 haftadır iyiyim, tatil planı bile yaptım
İlk hamileliğimde benim de memitolar küçücüktü ama bunda kocaman oldular aniden ama doğum sonrası sönmüştü yine süt çekilince, senin de öyle olacaktırilk hamilelik diye olabilir belki
![]()