Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bir şey soracağım belki grupta bilen vardır. Tamamlayıcı sağlık sigortam var, doğum paketim de var. Doktorum Medical'de orada doğum yapacağım inşallah. Tabi ilerleyen vakit ne gösterir bilinmez ama şartlar uygun olur doktorum uygun görürse suda doğumu çok araştırıyorum. Ama sağlık sigortası kapsamında mı bilmiyorum. Sigorta hastane bize yollar onayı ona göre falan diye geveledi ama bilen var mı acaba?

Ben de artık almaya başlayacağım gibi hissediyorum, zaten doktorum artık yemezsen serum takacağım demişti 🥲
Kanka benim yediğim hep aynı şeyler, nasıl aldım onu anlamadım 🫢 bebek büyüyor demek ki çünkü vücudumda değişen bir şey yok göbek hariç, memelerim 2 kg etmez diye düşünüyorum 😂😂
Aşkım sen az az sık yesene, tıka basa yiyemiyorsan

Canım ben sata göre 22+0 ama usg ye göre 22+3 e aldım, en fazla 23 dedi zaten doktorum 🤗
Ya benim 23+5 oluyor. Doktorum birkaç perinatolog önerdi içlerinden biri prof. çok içime sindi, onun da takvimine en yakın 20 Ağustos uyuyor. Asistanı da ısrarla 24. hafta 4D daha net görüntüler elde ediyoruz dedi ama endişe ettim

Ya benim 23+5 oluyor. Doktorum birkaç perinatolog önerdi içlerinden biri prof. çok içime sindi, onun da takvimine en yakın 20 Ağustos uyuyor. Asistanı da ısrarla 24. hafta 4D daha net görüntüler elde ediyoruz dedi ama endişe ettim
Canım, eğer asistanı öyle dediyse bir bildiği vardır ama benimki en geç 22.hafta yapılma taraftarı 😣

annabelica annabelica aşko girip stalkerlik yaptığını biliyorum yazmadığın zaman son giriş saatine bakıyorum 😂😂
Ama kısın bu aralar atarlı giderli ya büyüyor hanfendi kendince 😂😍💞 o yüzden zamanın olmadığını anlıyorum , biz anlayışlı kadınlarız aşko😂

Kızlar bir şey soracağım belki grupta bilen vardır. Tamamlayıcı sağlık sigortam var, doğum paketim de var. Doktorum Medical'de orada doğum yapacağım inşallah. Tabi ilerleyen vakit ne gösterir bilinmez ama şartlar uygun olur doktorum uygun görürse suda doğumu çok araştırıyorum. Ama sağlık sigortası kapsamında mı bilmiyorum. Sigorta hastane bize yollar onayı ona göre falan diye geveledi ama bilen var mı acaba?
Sanırım suda dogumu kapsamıyor sen doğum yaptıktan sonra sigorta ödeme yapmayabilir bilgin olsun kuzum

Aşkolar suda doğum benim Dr yaptırıyormuş ama biz daha erken olduğu için doğum konularını konuşamadık, zaten acıbademde önceden ödeme yapıp alamıyorsun paket maket, doğurduğun gün ne kadarsa fiyat onu ödüyorsun 😂
Kim nasıl doğum öneriyor doğum yapanlar veya araştıranlar fikir verin, ben suda doğurunca çocuğum havuza düşüp boğulacak gibi hissediyorum 😂😂🫠

Kanka benim yediğim hep aynı şeyler, nasıl aldım onu anlamadım 🫢 bebek büyüyor demek ki çünkü vücudumda değişen bir şey yok göbek hariç, memelerim 2 kg etmez diye düşünüyorum 😂😂
Aşkım sen az az sık yesene, tıka basa yiyemiyorsan

Tabi bebek büyüdüğü için almış olmalısın, bir de kan hacmi artıyor artık onun vermiş olduğu bir yük var derken normal yani yarıladık neredeyse hamileliği çok şükür 🥰 Öyle yapıyorum canım ben, az az yiyorum, daha iyiyim hele vitaminleri aldıktan sonra o kadar enerjim yerine geldi ki, 1 haftadır iyiyim, tatil planı bile yaptım 🤭🥳

İlk hamileliğimde benim de memitolar küçücüktü ama bunda kocaman oldular aniden ama doğum sonrası sönmüştü yine süt çekilince, senin de öyle olacaktır 🥰 ilk hamilelik diye olabilir belki 🥰

Canım, eğer asistanı öyle dediyse bir bildiği vardır ama benimki en geç 22.hafta yapılma taraftarı 😣
22+1 oluyorken de bir boşluk varmış, hemen kendi doktoruma yazdım o hangisini derse artık benim de kafam karıştı. Perinatologun asistanı ısrarla 23+5 daha iyi diyor

Canım benim kendi doktorum 22 ila 26 dedi şok oldum, detaylı ultrason için de perinatologa gideceğim Nişantaşı’nda, İstanbul da, onu aradım 20 ila 23 arasında gelebilirsin dedi, ben de 22’ yi tercih ettim, çok geç olmaz ya bence ama içine sinmiyorsa ara 5-6 gün geri aldır, önemki olan fotoğraf değil, organ taraması yapılacak çok mühim, bunun için detaylı yaptırıyoruz, asistana o şekilde söyleyebilirsin ama tabi arz-talep meselesi, şimdi annelerin çoğu da fotoğraf diye istek de bulununca öyle demiş olabilirler sana

Erko anaları daha şoktan çıkmadı ki isim düşünsün dermişim 😜🫠😆
Hahah😄 oy ben oğlumun dötünü yerimmm ben en baştan beri hissediyordum zaten o yüzden ben cok cabuk benimsedim ve cok mutluyum oğluşum oluyor diye de 🥰 erkekler anneci olur sonucta😁
Kızlar 17+4 bu sabah ilaç içicem diye muz yemiştim ve uzandım ondan sonra pıt pıt vuruşları hissettim ilk kez 🥹🥹
Ayyy hadi gözün aydinn bende tam 17+4te hissetmistim💙 cok güzel duygular

Aşkolar suda doğum benim Dr yaptırıyormuş ama biz daha erken olduğu için doğum konularını konuşamadık, zaten acıbademde önceden ödeme yapıp alamıyorsun paket maket, doğurduğun gün ne kadarsa fiyat onu ödüyorsun 😂
Kim nasıl doğum öneriyor doğum yapanlar veya araştıranlar fikir verin, ben suda doğurunca çocuğum havuza düşüp boğulacak gibi hissediyorum 😂😂🫠
Kuzum benim doktorum suda doğum uzmanı zaten onu tercih etme sebeplerinden biri de buydu. Her doğum eşsiz bir mucize ama bana suda doğum daha doğrusu suya doğum her anlamda daha avantajlı geliyor. Su beni hep rahatlatır, üstüne birçoğunda kesi dikiş yok, tamamen doğal ya 😍

Canım benim kendi doktorum 22 ila 26 dedi şok oldum, detaylı ultrason için de perinatologa gideceğim Nişantaşı’nda, İstanbul da, onu aradım 20 ila 23 arasında gelebilirsin dedi, ben de 22’ yi tercih ettim, çok geç olmaz ya bence ama içine sinmiyorsa ara 5-6 gün geri aldır, önemki olan fotoğraf değil, organ taraması yapılacak çok mühim, bunun için detaylı yaptırıyoruz, asistana o şekilde söyleyebilirsin ama tabi arz-talep meselesi, şimdi annelerin çoğu da fotoğraf diye istek de bulununca öyle demiş olabilirler sana
Ya benim geç olmasına endişem bebek büyüdükçe organlardaki küçük detayları görmek zorlaşıyor diye asla fotoğraf vs. düşünmüyorum. Tabiki heyecan veriyor renkli görmek ama 2. plan o ☺️ kendi doktoruma yazdım o hangisini derse artık

Ay alparslan 2024 yılında en çok kullanılan isim olmuş haklısın canım 🤣 ben kıvanç da çok beğeniyorum. Mesela kayra da çok hoş geliyor kulağıma ama eşim pek beğenmedi bende sonradan soğudum 😅
Ya kayra isimli tüm cocuklsr yerinde duramayan cocuklar oluyormus nette okumustum. Bir tane de var tanidigim o da destekliyor bu teoriyi😅 aslinda hos ama o yüzden riske giremem bende. Güzel isimler var ama iste eş ile ortak karar vermek zor.
Çünkü kulaga hos gelen bir isim söylüyor birimiz,digerinin o isimle tanidigi huysuz biri olunca isim listeden çıkıyor 😂😂

İsim konusuna gelince 22. haftama gireceğim yarın hala çocuğumun adı yok 🙈 kızlar ben daha cinsiyet bile belli değilken rüyamda erkek çocuk gördüm, emziriyordum öyle nahif bir çocuktu ki anlatamam. Adı Kerem'di. Ki ben kız çocuk istememe rağmen o günden sonra benim oğlum olacak dedim. Ve şimdi hangi isim önerilirse önerilsin Kerem daha güzel geliyor kulağıma 😃

Tabi bebek büyüdüğü için almış olmalısın, bir de kan hacmi artıyor artık onun vermiş olduğu bir yük var derken normal yani yarıladık neredeyse hamileliği çok şükür 🥰 Öyle yapıyorum canım ben, az az yiyorum, daha iyiyim hele vitaminleri aldıktan sonra o kadar enerjim yerine geldi ki, 1 haftadır iyiyim, tatil planı bile yaptım 🤭🥳

İlk hamileliğimde benim de memitolar küçücüktü ama bunda kocaman oldular aniden ama doğum sonrası sönmüştü yine süt çekilince, senin de öyle olacaktır 🥰 ilk hamilelik diye olabilir belki 🥰
Nereye gidiyorsunuz aşko, bunca yazdığının arasından ilgimi çeken tek şey Tatil 😂😂

Back
X