- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.721
Yok aşkım bence sen girmezsin lohusalığa, bebeği görünceVallahi haklısın şaka degil yani artik benimki..
Bunca stresi yasayip bide dogum sonrasi lohusa depresyonu gelirse artik o zaman kesin Bakırköy
Amin canım inşallah girmemkız sen sakın lohusa depresyonuna girme
Dimi kuzum ya girmem niye gireyim. Bebisimi görünce mutluluktan tüm yasananlari unuturum hemenYok aşkım bence sen girmezsin lohusalığa, bebeği görünce
Depresyon depresyona girerDimi kuzum ya girmem niye gireyim. Bebisimi görünce mutluluktan tüm yasananlari unuturum hemen
amin inşallahAmin canım inşallah girmembunca stresin üzerine lohusa depresyonunu kiimseye vermesin Allahım
Ona raziyiz kuzum. O kadar olur.Depresyon depresyona girer
Tabiki bebelerimizi kucağa alınca aklımıza bile gelmezufak tefek sinir krizleri yaşarız belki ama o kadar
Aşko ilkte hangi haftada kız dedilerannabelica cinsiyet update bir aydır kız diye bildiğimiz elbiseler baktığım isimler düşündüğüm bebeğimizin bugün detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik baya net gösterdi yani bizi bunla güncelleyebilirsin isim için baştan düşüneceğiz
Aşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kızBenimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epeycok tadım kacti ya. Azicik hareket edeyim diye biraz dolastim evin icinde güya oturunca da asagiya baski hissettim huzursuzlugum zirveye cikti. Uzandim bacaklarimi yukselttim. Vallahi kafayi yemeden Allahın izniyle yavrumu 9 ayı dolunca bir dogurup saglikla alip evimize getirseydik bi...
Gercekten stresten bir hal oldum ya..
Orası ayrı canımm bazen duyuyorum aslında hiç aklımızda yoktu sırf çocuğum istedi diye yaptık ikinciyi diye ona ithafen söyledim ben zaten hazırsanız ne mutluKız biz hertürlü hazırdık hem maddi hem manevi biz eşimle bebek hastasıyız eriyoz bildiğinama baktık bizim oğlanda cocuklara aşık bildiğin cok seviyor dedik biz niye önce yapmadık sen yanlış anladın bacımm biz hazır olmadan niye yapalım
Canım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyorduAşko ilkte hangi haftada kız dediler
Sağlıkla gelsin oğluşumuz
Maşallah kuzum Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım
bizim bekleme sebebimiz ben normal doğum yaptım biraz zaman gecsin diye birde oğlumuzla ilgilendik ama onun bile bebeklere cocuklara dayanamadığını görünce aklımızda olmayan ikinci cocuk isteği geldi anidenAşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kızaç bi tv izle bi oyalan bak bu stres iyi değil kendine de zarar
Orası ayrı canımm bazen duyuyorum aslında hiç aklımızda yoktu sırf çocuğum istedi diye yaptık ikinciyi diye ona ithafen söyledim ben zaten hazırsanız ne mutlu
Ne güzel olmuş kuzum sizin içinbizim bekleme sebebimiz ben normal doğum yaptım biraz zaman gecsin diye birde oğlumuzla ilgilendik ama onun bile bebeklere cocuklara dayanamadığını görünce aklımızda olmayan ikinci cocuk isteği geldi aniden
ama şöyle bişeyde var eğer cocuğun 3-4 yaşından sonra düşürsen istemeyebilir bende cok denk geldim kıskanıyorlar ailesini yada bişeyleri paylaşmayı sevmiyorlar ama benim oğlan şuan 2 yaşında daha pek bişey anlamıyor ama cocuklara aşık resmen herkezle anlaşıyor yavrum benimNe güzel olmuş kuzum sizin içinallah isteyen herkese nasip etsin aratmasın bazı çocuklar da hiç kardeş istemiyo mesela bi arkadaşımın çocuğu kardeşi olacağını öğrenince baya depresyona girmişti. Tabi sonra geçti ama zor bir süreçti onlar için
aaaaa nasil olur ya kız derken net konusmadimi hic bacak arasi net gorulmusmuyduannabelica cinsiyet update bir aydır kız diye bildiğimiz elbiseler baktığım isimler düşündüğüm bebeğimizin bugün detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik baya net gösterdi yani bizi bunla güncelleyebilirsin isim için baştan düşüneceğiz
Yaaa canımannabelica cinsiyet update bir aydır kız diye bildiğimiz elbiseler baktığım isimler düşündüğüm bebeğimizin bugün detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik baya net gösterdi yani bizi bunla güncelleyebilirsin isim için baştan düşüneceğiz
Ay ben bulmuyorum cocugum beni tetikliyor. Asagida hareketler yapti durdu simdi de pek hareket yok sessiz sakin duruyor. Bu stres ne bana ne bebisime iyi gelmiyor farkindayimAşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kızaç bi tv izle bi oyalan bak bu stres iyi değil kendine de zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?