Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar iphoneda kulaklık takıp bebeğin kalbini dinleme özelliği vardı o çok radyasyon olur dimi çocuk için

Aşko ilkte hangi haftada kız dediler
Sağlıkla gelsin oğluşumuz

Aşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kız aç bi tv izle bi oyalan bak bu stres iyi değil kendine de zarar
Orası ayrı canımm bazen duyuyorum aslında hiç aklımızda yoktu sırf çocuğum istedi diye yaptık ikinciyi diye ona ithafen söyledim ben zaten hazırsanız ne mutlu

Aşko ilkte hangi haftada kız dediler
Sağlıkla gelsin oğluşumuz
Canım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordu bugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu

bizim bekleme sebebimiz ben normal doğum yaptım biraz zaman gecsin diye birde oğlumuzla ilgilendik ama onun bile bebeklere cocuklara dayanamadığını görünce aklımızda olmayan ikinci cocuk isteği geldi aniden

bizim bekleme sebebimiz ben normal doğum yaptım biraz zaman gecsin diye birde oğlumuzla ilgilendik ama onun bile bebeklere cocuklara dayanamadığını görünce aklımızda olmayan ikinci cocuk isteği geldi aniden
Ne güzel olmuş kuzum sizin için allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın bazı çocuklar da hiç kardeş istemiyo mesela bi arkadaşımın çocuğu kardeşi olacağını öğrenince baya depresyona girmişti. Tabi sonra geçti ama zor bir süreçti onlar için

ama şöyle bişeyde var eğer cocuğun 3-4 yaşından sonra düşürsen istemeyebilir bende cok denk geldim kıskanıyorlar ailesini yada bişeyleri paylaşmayı sevmiyorlar ama benim oğlan şuan 2 yaşında daha pek bişey anlamıyor ama cocuklara aşık resmen herkezle anlaşıyor yavrum benim

aaaaa nasil olur ya kız derken net konusmadimi hic bacak arasi net gorulmusmuydu
simdi bizimkidr ya degisirse diye geldi aklma
saglıkla gelsin paşa diyelim

Yaaa canım ay sağlıklı olsun önemli olan o. Nasil hic farkedilmedi erkek oldugu ben ona şaşırdım. Erkolar daha erken cinsiyetlerini gosteriyor genelde hatta.

Aşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kız aç bi tv izle bi oyalan bak bu stres iyi değil kendine de zarar
Ay ben bulmuyorum cocugum beni tetikliyor. Asagida hareketler yapti durdu simdi de pek hareket yok sessiz sakin duruyor. Bu stres ne bana ne bebisime iyi gelmiyor farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…