- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.741
biz de büyük aile olmak istiyoruz ama yaşımız ancak ikinciye yetecek gibi duruyorKanka bende çok iğne aldım, 4 ay boyunca
Tüp bebekte olunca insan tedirgin oluyor tutar mı tutmaz mı olur mu olmaz mı hemen diye, zaten eşimlede büyük aile istiyoruz durumumuz çok şükür el verdiği sürece, o yüzden şu an öylesine hayal kuruyoruz hemen 2.yapıcaz diye ama minik sofya nasıl karakterde nasıl bir bebek olacağını daha bilmiyoruz
Ayy hayırlı olsun canimCanım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordubugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu
Aşkım ben denedim de hiçbişey duyamadımKızlar iphoneda kulaklık takıp bebeğin kalbini dinleme özelliği vardı o çok radyasyon olur dimi çocuk için
Bende denedim olmadı hatta eşimin kalp atışını bile duyamadım sjsjsAşkım ben denedim de hiçbişey duyamadım
AhahahahBende denedim olmadı hatta eşimin kalp atışını bile duyamadım sjsjs
Kanka benimde yaş 28 eşim 38biz de büyük aile olmak istiyoruz ama yaşımız ancak ikinciye yetecek gibi duruyorbir de çocuk bakmak gerçekten zor, 2 yaşa kadar aşırı bağımlı anneye, o yüzden daha küçükken yapamazdım sanırım. Bunun yanında Kıskançlık açısından ne kadar küçük olsa o kadar iyi
Evet tam şimdi doktoruma sordum telefonla canım normal diyor başka bir şikayet yoksa hareketlerin tadını çıkar dediPeripellas hala asagida mi bebisin hareketleri canim ? Benimde yine asagida tepiniyor sanki huzursuz oluyorum o zaman ya
Kızlar siz yine iyisiniz ben 17+3 deyim hala tık yok ve bu hafta tamamen hareketsizlerEvet tam şimdi doktoruma sordum telefonla canım normal diyor başka bir şikayet yoksa hareketlerin tadını çıkar dedi
Ay gerçekten büyük sürpriz aşkımCanım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordubugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu
Bende tam 17+3 deyim:)) kaç kilosun peki? Bazen annenin kilosu bazende bebeğin pozisyonu hareket hissetmede rol oynuyorKızlar siz yine iyisiniz ben 17+3 deyim hala tık yok ve bu hafta tamamen hareketsizlerönceden bi kayma felan hissederdim 1 haftadır o da yok sabırla bekliyorum
Bebeğe kilo aldıran besinler kaşar peyniri, muz, cevizBide diğer okuduğum arkadaşlara göre benim bebişler zayıf görünüyor o yüzden bugünden itibaren beslenmemi artırmaya başladım
Canım senin ikizler o yüzden tekliler gibi her birinin 3 kg olmasını bekleme ve canını sıkmaBide diğer okuduğum arkadaşlara göre benim bebişler zayıf görünüyor o yüzden bugünden itibaren beslenmemi artırmaya başladım
Aşkım 70 le hamile kaldım hala tam 70 im boyum 1.63Bende tam 17+3 deyim:)) kaç kilosun peki? Bazen annenin kilosu bazende bebeğin pozisyonu hareket hissetmede rol oynuyor
İç karnın geniştir beybiBakın bu foto dünden 17+2 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii nerde bu minişler
Bugün başladım yemeyeBebeğe kilo aldıran besinler kaşar peyniri, muz, ceviz
Bence çok iyisin birden büyüyor karın ne kadar geç o kadar iyiBakın bu foto dünden 17+2 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii nerde bu minişler
Valla sizi okuya okuya hareketleri kafama takmıyorum artık sabırla bekliyorum söz dinliyorumCanım senin ikizler o yüzden tekliler gibi her birinin 3 kg olmasını bekleme ve canını sıkmahareketlere gelince ben bile şu 19.haftamda olmama rağmen tam hissetmiyorum sadece uzanınca akşamları yalandan parmak dürtüyor sanırım o kadar hissediyorum
Kız fotoda asla 70kg biri yokAşkım 70 le hamile kaldım hala tam 70 im boyum 1.63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?