Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
biz de büyük aile olmak istiyoruz ama yaşımız ancak ikinciye yetecek gibi duruyor bir de çocuk bakmak gerçekten zor, 2 yaşa kadar aşırı bağımlı anneye, o yüzden daha küçükken yapamazdım sanırım. Bunun yanında Kıskançlık açısından ne kadar küçük olsa o kadar iyi

Ayy hayırlı olsun canim banada ilk 12.haftada erkek dedi gördüm orada dedi sonrakinde 17 haftalikken de %90 kiz dedi detayliyi bekliyorum o yuzden ikilemdeyim hala

Kanka benimde yaş 28 eşim 38 bana kalırsa ben 2 sene beklerim ama onun için zaman durmuyor

Evet tam şimdi doktoruma sordum telefonla canım normal diyor başka bir şikayet yoksa hareketlerin tadını çıkar dedi
Kızlar siz yine iyisiniz ben 17+3 deyim hala tık yok ve bu hafta tamamen hareketsizler önceden bi kayma felan hissederdim 1 haftadır o da yok sabırla bekliyorum

Ay gerçekten büyük sürpriz aşkım 16+5 çok büyük yanılmak için benim kızım 13.belli oldu hemen, duygularını alalım

Kızlar siz yine iyisiniz ben 17+3 deyim hala tık yok ve bu hafta tamamen hareketsizler önceden bi kayma felan hissederdim 1 haftadır o da yok sabırla bekliyorum
Bende tam 17+3 deyim:)) kaç kilosun peki? Bazen annenin kilosu bazende bebeğin pozisyonu hareket hissetmede rol oynuyor

Bide diğer okuduğum arkadaşlara göre benim bebişler zayıf görünüyor o yüzden bugünden itibaren beslenmemi artırmaya başladım
Canım senin ikizler o yüzden tekliler gibi her birinin 3 kg olmasını bekleme ve canını sıkma hareketlere gelince ben bile şu 19.haftamda olmama rağmen tam hissetmiyorum sadece uzanınca akşamları yalandan parmak dürtüyor sanırım o kadar hissediyorum

Valla sizi okuya okuya hareketleri kafama takmıyorum artık sabırla bekliyorum söz dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…