- 4 Mart 2020
- 767
- 1.013
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.121
Günaydın Kızlar uzun zamandır yoktum herkes iyidir inşallahbenim bi kaç gündür ayaklarım da ve ellerimde ödem oluyor bu kadar erken haftalarda olması beni tedirgin etti varmı aranızda benim gibi olan
Günaydın canımm doktorum 20. Haftadan sonra ödem olur normal demişti bende çok yürüdüysem ayaklarım şişiyor dediğin gibiGünaydın Kızlar uzun zamandır yoktum herkes iyidir inşallahbenim bi kaç gündür ayaklarım da ve ellerimde ödem oluyor bu kadar erken haftalarda olması beni tedirgin etti varmı aranızda benim gibi olan
difembahyaa kuzu bulantıların ne durumda ilaca devam ediyor musun
Kuzum bende geçen hafta bıraktım ilacı sonra pişman oldumCanım ilaç almıyorum ama geçen hafta 2 gün çok bulantım oldu, maalesef ki akşamları çok ama çok az yemek yiyorum, çünkü şişiyorum ama kahvaltıyı ve öğle yemeğini sağlam yiyorum, ilaç alacaktım hatta o kadar midem bulandı geçen hafta 2 gün üst üste, sen nasılsın canımdevam ediyor mu bulantıların
Kuzum bende geçen hafta bıraktım ilacı sonra pişman oldumama prilam içmiyorum sadece sabah uyanınca zofer içiyorum o toparlıyor ne günlerden geldik şükür buna da
Benimde prilam bitmişti elimde 1 hafta bir kendimi deneyim bulantı olmazsa almayım dedim ammaaa yok bacılar maalesef 5. Aya rağmen benim bulantılar hafifte olsa devam hemen bugün 2 kutu daha prilam yazdırdımKuzum bende geçen hafta bıraktım ilacı sonra pişman oldumama prilam içmiyorum sadece sabah uyanınca zofer içiyorum o toparlıyor ne günlerden geldik şükür buna da
Ne eksik ne fazla
Ay hiç demeTabi kız, ben ne gözyaşları dökmüştümşimdi şükür kendindeyim en azından yemek yiyorum kraker ve galeta yemekten tükendik
Gel sarılalım kardeşimBenimde prilam bitmişti elimde 1 hafta bir kendimi deneyim bulantı olmazsa almayım dedim ammaaa yok bacılar maalesef 5. Aya rağmen benim bulantılar hafifte olsa devam hemen bugün 2 kutu daha prilam yazdırdım
Günaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Ayy çok şükür kuzum yaGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Gunaydinn ne güzel kızçeni görmüşsün maşallahGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Maşallah prensese hep güzel haberlerle inşaallahGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Sabah sabah ne güzel haber verdinGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
GünaydınnGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?