- 10 Şubat 2025
- 175
- 302
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.141
Normal sınırlarda anatomi incelemesi 2 hafta sonra kontrol us önerilir yazıyor verdiği kağıtta en alttaa ama gitmeyeceğim canım ben kendide dedi 2 hafta sonra gel diyese25lin sana doktor dedi mi 23ten sonra tekrar gel diye
Merhaba sizinde gec döllenme olmuş sanırım bebeğiniz erkekmiValla ben doktora dedim ben tahmin istemiyorum ama isteseydim tahminde bulunurmuydunuz diye yok bulunmazdım şuanda çok erken zaten dedi bide benim normalde 22 şubat sat ama geç döllenme olduğu için 28 ine çektiler 4 aralıktı yavaş yavaş geriye gidiyo şimdide 9 aralık olduşunun bi tipe bakarmısın bacağa bak nedense erkek gibi geliyor kız çıkartsa şoklara girerim yani
Ay minik şebnemmm iyiymiş ya şükür çok sevindim canım benimmGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Ohh geçmiş olsun canım bunuda atlattın şükürGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Merhaba evet normalde sat 22 şubattı ama geç döllenmeden dolayı 28 ine çekti doktor evet erkek bebekMerhaba sizinde gec döllenme olmuş sanırım bebeğiniz erkekmi
Canım hadi gözün aydın prensesten güzel haberlerle geldinGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Ay maşallah minik kuşumaGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Sağlıkla gelsin inşallah bebeginiz geç döllenmede cinsiyet farkediyormu merak ettim de sizinde yazınız denk gelince sorayım dedim benimde geç döllenme dedi doktor ama belli değil cinsiyetMerhaba evet normalde sat 22 şubattı ama geç döllenmeden dolayı 28 ine çekti doktor evet erkek bebek
Canım zaten yüzünü net görmek istemesinin sebebi de sağlıkla ilgili , Allah korusun yarık damak dudak vs. Var mı ? İki göz arası mesafesi , burnu vs .bunlara bakılıyor tek tek .Yoksa bize daha estetik fotoğraf vermek için uğraşmıyorlarinan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycem
o kadar stresliyimmmm ki anlatamam yani o gun gelsin bitsin istiyorum
Tekmeyi yedin mi kızçenden kuzumAy maşallah minik kuşuma
Dik başlı olacak şimdiden
Canım fetal dna nereye yaptırdın? Güvenilir mi yaptırdığın yer? Buralarda yanlış sonuçlar çok okuyoruzFetal dna sonucum çıktıhiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
İntergene yaptırdım. Bugün amniyosentez yaptıracağım muhtemelenCanım fetal dna nereye yaptırdın? Güvenilir mi yaptırdığın yer? Buralarda yanlış sonuçlar çok okuyoruz
Aşkım yedim yatmadan rahatladımTekmeyi yedin mi kızçenden kuzum
Ayy maşallah maşallahGünaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
Canım ense kalınlığı burun kemiği falan var mıydı? Ultrason bulguları bence daha önemli bugünlerde fetal dna a da sapıttı. Ayrıntılı oldun mu birde o nasıl geçtiFetal dna sonucum çıktıhiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
Mutlaka yaptır amniyosentezde, intergen yerli firma, bende araştırmış bir ara, yerli firmalara gerçekten güven olmuyor, peki dr ne dedi buna canım? Başta bir bulgu varmıydı neden fetal dna karar verdin? Ben oraları kaçırdımİntergene yaptırdım. Bugün amniyosentez yaptıracağım muhtemelen
Heh kızı rahat bırakmışsındır sonraAşkım yedim yatmadan rahatladım
Bundan sonra ellemicem zaten panikte yapmicam söz verdim kendime,Heh kızı rahat bırakmışsındır sonra
Canım önce kalbinde parlaklık göründü ayrıntılıya gönderdi dr. Ayrıntılıda beyninde kist göründü. Bunlar üzerine fetal verdimCanım ense kalınlığı burun kemiği falan var mıydı? Ultrason bulguları bence daha önemli bugünlerde fetal dna a da sapıttı. Ayrıntılı oldun mu birde o nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?