Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Merhaba sizinde gec döllenme olmuş sanırım bebeğiniz erkekmi

Ay minik şebnemmm iyiymiş ya şükür çok sevindim canım benimm rahim ağzı uzunluğunu için sen başla progestana en kısa sürede etki gösterecektik sıkma canını

Ohh geçmiş olsun canım bunuda atlattın şükür rahim ağzı uzunluğunda sınır 30 değil mi ? Yani seninkide 30 a yakn bencede bir sıkıntı olmaz ama madem artık blinior kendi dr unda ara ara bakar,kafanız rahat olur.

Canım hadi gözün aydın prensesten güzel haberlerle geldin hepsi sağlıkla gelsin inşallah
25 olmali en az senin 28 mm çıkmış, progestan ile destekleyip bir süre de cok yogun ayakta kalmazsan bence az daha yükselir. Hersey yolunda gitmeye devam edecek hepimiz icin bu anüs boslugundaki kontrol edecegi sey neymis acaba herkes icin mi 23.haftaymis kontrol zamanı?

Ay maşallah minik kuşuma
Dik başlı olacak şimdiden

Merhaba evet normalde sat 22 şubattı ama geç döllenmeden dolayı 28 ine çekti doktor evet erkek bebek
Sağlıkla gelsin inşallah bebeginiz geç döllenmede cinsiyet farkediyormu merak ettim de sizinde yazınız denk gelince sorayım dedim benimde geç döllenme dedi doktor ama belli değil cinsiyet

inan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycem
o kadar stresliyimmmm ki anlatamam yani o gun gelsin bitsin istiyorum
Canım zaten yüzünü net görmek istemesinin sebebi de sağlıkla ilgili , Allah korusun yarık damak dudak vs. Var mı ? İki göz arası mesafesi , burnu vs .bunlara bakılıyor tek tek .Yoksa bize daha estetik fotoğraf vermek için uğraşmıyorlar

Ayy maşallah maşallah Fotoğraflarınıda bekliyoruz bakalım

Fetal dna sonucum çıktı hiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
Canım ense kalınlığı burun kemiği falan var mıydı? Ultrason bulguları bence daha önemli bugünlerde fetal dna a da sapıttı. Ayrıntılı oldun mu birde o nasıl geçti

İntergene yaptırdım. Bugün amniyosentez yaptıracağım muhtemelen
Mutlaka yaptır amniyosentezde, intergen yerli firma, bende araştırmış bir ara, yerli firmalara gerçekten güven olmuyor, peki dr ne dedi buna canım? Başta bir bulgu varmıydı neden fetal dna karar verdin? Ben oraları kaçırdım

Canım ense kalınlığı burun kemiği falan var mıydı? Ultrason bulguları bence daha önemli bugünlerde fetal dna a da sapıttı. Ayrıntılı oldun mu birde o nasıl geçti
Canım önce kalbinde parlaklık göründü ayrıntılıya gönderdi dr. Ayrıntılıda beyninde kist göründü. Bunlar üzerine fetal verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…