- 15 Ağustos 2024
- 638
- 1.057
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.341
Bana diyor ki eee bende para kazanıyorum nasıl alınacak bunlar. O sırada ben de çalışıyorum yalnızOnların çok kolay ya, sponsor oluyorlar o kadarbeyin fırtınası yapan biziz. Ben geçen bir şey gösterdim ha anamda bana aynısını yapmış diyor
Canım fotoğrafta beğenmiştim ama canlı görünce bayıldım, içi o kadar geniş ki dünyaları alırBenim listemde de bu var kuzu beğendiysen bende buna bir bakayım ya
O sırada evde yemekten başka iş yapmayan benBana diyor ki eee bende para kazanıyorum nasıl alınacak bunlar. O sırada ben de çalışıyorum yalnızsadece okullar tatil diye evdeyim
Tabi tabi kulaktan senin listendekinin gece görüşlü olanı, daha yeni modeli. Şu an piyasadaki en iyi kulaktan ateş ölçer Braun 6525Kanka oda kulaktan mı?
Tamam sen kafanı yormuşsun ne gerek var ikimizinde yormasınaTabi tabi kulaktan senin listendekinin gece görüşlü olanı, daha yeni modeli. Şu an piyasadaki en iyi kulaktan ateş ölçer Braun 6525
HarikaCanım fotoğrafta beğenmiştim ama canlı görünce bayıldım, içi o kadar geniş ki dünyaları alır
Hahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyorHarikasen araştırdıklarını yaz buraya aşko en sevdiğim arkadaş alışverişte pimpirikli olandır her zaman en hesaplı ve en iyisini bulur bebek arabası hakkındaki fikirlerini de merak ettim şimdi
Öğretmenliği bırakıp satış temsilciliğine geçeceğim bebeden sonra bu gidişleHahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyorBebek arabası Maxi cosi leona 2 alacağım. Kompakt ve konforlu bir araba, hafif, tek elle katlanabilir, çift taraflı dönebiliyor, tam yatabiliyor ( ki yenidoğanda ilk aradığım özellik buydu ) tümseklerde yumuşak sürüşü var, tekerleklerin sönme riski yok, yüksekliği ayarlanabiliyor (mesela ben 168'im eşim 190 bu da iyi bir özellik bizim için) , az yer kaplıyor, malzeme kalitesi premium. O yüzden bunu tercih edeceğim 2. Seçeneğim de cybex eezy twistti. benzer özelliklere sahipler
Kanka sen deterjanda araştırmışsındır yorma bizi kurban olduğumHahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyorBebek arabası Maxi cosi leona 2 alacağım. Kompakt ve konforlu bir araba, hafif, tek elle katlanabilir, çift taraflı dönebiliyor, tam yatabiliyor ( ki yenidoğanda ilk aradığım özellik buydu ) tümseklerde yumuşak sürüşü var, tekerleklerin sönme riski yok, yüksekliği ayarlanabiliyor (mesela ben 168'im eşim 190 bu da iyi bir özellik bizim için) , az yer kaplıyor, malzeme kalitesi premium. O yüzden bunu tercih edeceğim 2. Seçeneğim de cybex eezy twistti. benzer özelliklere sahipler
Markalar böyle reklam daha görmemiştirÖğretmenliği bırakıp satış temsilciliğine geçeceğim bebeden sonra bu gidişle
Yarın geliyor çamaşır ve bulaşık deterjanıKanka sen deterjanda araştırmışsındır yorma bizi kurban olduğumyazıver şuraya
Kanka mios kötümüHahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyorBebek arabası Maxi cosi leona 2 alacağım. Kompakt ve konforlu bir araba, hafif, tek elle katlanabilir, çift taraflı dönebiliyor, tam yatabiliyor ( ki yenidoğanda ilk aradığım özellik buydu ) tümseklerde yumuşak sürüşü var, tekerleklerin sönme riski yok, yüksekliği ayarlanabiliyor (mesela ben 168'im eşim 190 bu da iyi bir özellik bizim için) , az yer kaplıyor, malzeme kalitesi premium. O yüzden bunu tercih edeceğim 2. Seçeneğim de cybex eezy twistti. benzer özelliklere sahipler
Evet hayatım ne demek istediğini çok iyi anladım ben bile Çok telaş yaptım çünkü resmen vajinamdan çıkacakmış gibi hissettim Ama dediğim gibi ben pozisyonumu değiştirince Bebekte pozisyonunu değiştirdi şu an nasılsınKuzum evet daha önce aşağı vurduğunu hissetmiştim ama dediğim gibi ilk kez bu kadar vajinama yakın hissettim inşaallah normaldir dediğin gibi
Tuylerım diken.. Saglıkla gelsınlerKızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuştüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Ay çok çirkin yaPamlok kanka senin doona’nın çantasıda varmış
Maxi cosi hiç araştırmadım puseti de var mı kuzu? Güvenlik testlerinden geçmiş mi, ben bebek arabası ve pusette buna çok önem veriyorum. Geçenlerde instagramda bir video gördüm hangi markaydı hatırlamıyorum ama bebek arabası bebek içindeyken katlanmışHahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyorBebek arabası Maxi cosi leona 2 alacağım. Kompakt ve konforlu bir araba, hafif, tek elle katlanabilir, çift taraflı dönebiliyor, tam yatabiliyor ( ki yenidoğanda ilk aradığım özellik buydu ) tümseklerde yumuşak sürüşü var, tekerleklerin sönme riski yok, yüksekliği ayarlanabiliyor (mesela ben 168'im eşim 190 bu da iyi bir özellik bizim için) , az yer kaplıyor, malzeme kalitesi premium. O yüzden bunu tercih edeceğim 2. Seçeneğim de cybex eezy twistti. benzer özelliklere sahipler
Bende uzun zamandır bakmıyordum bildirim gelmiş o gruptan öyle bakıp gördüm çok üzüldümKızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuştüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Kanka mios kötümüiptal mi edim napim
Ay ben 20'yi geçince rahatlamıştım yeni korku yüklendiKızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuştüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?