- 23 Ekim 2024
- 3.829
- 6.029
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.361
Aşkım ben opera’ya gittiğimde eezy twist sordum, fiyat performans ürünü dedi satıcı, mios kadar değil dedi malzemesi kalitesikuzum kötü olur mu hiçsadece hem fiyat olarak bence yüksek, şöyle ki fiyat benim 2. önceliğim olur bebek konusunda ancak benzer özelliklere sahip kaliteli başka bir marka varsa onu tercih ederim o yüzden maxi cosi ilk tercihim. Ama fiyata bakmasam mios yerine ben eezy twist tercih ederdim çünkü daha kompakt, pratik ve uçak kabinine alınıyor
BanadaAy ben 20'yi geçince rahatlamıştım yeni korku yüklendi
Puseti var canım.Ay çok çirkin ya
Maxi cosi hiç araştırmadım puseti de var mı kuzu? Güvenlik testlerinden geçmiş mi, ben bebek arabası ve pusette buna çok önem veriyorum. Geçenlerde instagramda bir video gördüm hangi markaydı hatırlamıyorum ama bebek arabası bebek içindeyken katlanmışallah korusun
Yani dediğim gibi benim istediğim özellikleri maxi cosi leona 2 ve cybex eezy twist sağlıyordu. Mios zaten fiyat olarak da bakınca malzeme kalitesi iyidir kuzu asla kötü değil,Aşkım ben opera’ya gittiğimde eezy twist sordum, fiyat performans ürünü dedi satıcı, mios kadar değil dedi malzemesi kalitesi
Yaa ne güzel kamp bizde çokk seviyoruz. Ama bulundugumuz sehir geregi cok mümkün olmuyorYaa biz kamp aşığıyız öyle olunca bebek haberini duyururken bir kamp sandalyesi kullanmıştık aramıza koyup bir video ile ondan
Çok verimli bilgilerin benim fikrimi değiştirdin hemen listeme ekledim bence öğretmenliği bırak ve satış danışmanlığını yap Türkiyenin sana ihtiyacı varPuseti var canım.
Maxi‑Cosi hem kendi geliştirme süreçlerinde ürünler üzerinde uzman laboratuvarlarında yüzlerce çarpışma testi yapıyor, ayrıca üretim aşamasında düzenli kalite kontrollerine tabi tutuyor. Hem de ADAC ve Stiftung Warentest testlerinde GOOD ve VERY GOOD puanları almış
Kuzum bende henüz bebek bakım çantası bakmadım ama hepsi birbirine benziyor gibi geliyor bana nedense
Yaaa teşekkür ederim arkadaşımÇok verimli bilgilerin benim fikrimi değiştirdin hemen listeme ekledim bence öğretmenliği bırak ve satış danışmanlığını yap Türkiyenin sana ihtiyacı varyüz yüze olsak baya birşey satardın bana
Rabbim sabır versin..Kızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuştüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Orasi oyle canım duruşundan kaynaklı bende bunun farkindayim ama iste asagi vurdugu veya baskı yaptığı zaman cok değişik oluyor. Öyle normal karın ici bir yere vuruyor gibi tatlı gelmiyor yani. Ama inşallah bebisim iyi olsun da napsin annesi biraz her halini izliyorDetayliya girince anliyosunuz kuzum hareketli olduğu yerde ayakları var. Sizinkiler ayaklar aşağıda durduğu için öyleben hiç daha sağımda hissetmedim hep solda hareket hissediyorum. Bugün bebeğimin duruşunu görünce anladım sebebini. Hiç endişe etmeyin o yüzden
Canım değil aslında. Ben oysho muadili bir çantayı arkadaşımda görüp inceledim gerçekten kalitesi, kullanışlılığı o kadar farklı ki. Evet 500-1000 lira bandında da çok çanta var. Ama eğer uzun süre kullanırım, hem görüntüsü hem kalitesi önemli ve bütçem de uyuyor diyorsan net oysho derimKuzum bende henüz bebek bakım çantası bakmadım ama hepsi birbirine benziyor gibi geliyor bana nedensearastirmalara baslama zamanım gelmis kızlar siz böyle konusunca farkettim
Oo aşkoo bu konuda bende öyleyim. Sözde dis macununa fln da dikkat edecektim ama eskiden ne kullaniyorsam devamO sırada neyle yıkandığımız belli olmayan bne
cankm oysho çanta baya büyük demişsin sence o kadar büyük çantaya ihtiyacımız olur muYaaa teşekkür ederim arkadaşımnaçizane kendi araştırmalarım işte ek iş olarak ben düşüneyim bunu
Disardan bakınca hepsi ayni gibi duruyor ama bu konuya da detayli bakmak lazim o zaman deseneCanım değil aslında. Ben oysho muadili bir çantayı arkadaşımda görüp inceledim gerçekten kalitesi, kullanışlılığı o kadar farklı ki. Evet 500-1000 lira bandında da çok çanta var. Ama eğer uzun süre kullanırım, hem görüntüsü hem kalitesi önemli ve bütçem de uyuyor diyorsan net oysho derim
İçim kıyıldı okurkenRabbim sabır versin..
Canı veren de Allah alan da Allah
dua edicez Rabbime emanet edicez
yavrumu kendi elleriyle morga goturen biri olarak soyluyorum dua gerisi tevekkül
Ay keşke video atabilsem gösterirdim detaylıcankm oysho çanta baya büyük demişsin sence o kadar büyük çantaya ihtiyacımız olur muona göre alayım
İnglesina çantasına benziyorçanta olarak bende bunu begendim kızlar
Baktım şimdi onun normal askılısı varmış ben büyük ihtimalle onu alırım, sırt çantası sevemedim bir türlü oldum olasıAy keşke video atabilsem gösterirdim detaylıbence gerekli kuzu. Beziydi, mendiliydi, yedek kıyafetiydi, birkaç ay sonra ek gıdasıydı, suluğu, biberonu, emziği, oyuncağı, battaniyesi, emzirme önlüğü, kendimize eşya daha da sayılır yani bir de ben tıkış tıkış sevmem o yüzden bolca bölmeli, her şey yerli yerince mis
Oysho maxi Bebek bakım çantası diye geçiyor canım, video da var tyolda ama buraya video eklenmedi bak istersenDisardan bakınca hepsi ayni gibi duruyor ama bu konuya da detayli bakmak lazim o zaman desene
Var mı mesela fotosu falan desigin çantanın bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?