Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tecrubelı anneler. Bu seker yuklemesı nedır tam olarak?
Kuzum ben henüz hamile degilken yaptırmıştım, şekerin var mi yok mu diye bakiyorlar .
Önce aç karnına bir kan veriyorsun sonra Şekerli bir sıvı içiyorsun ondan 1 saat sonra kan veriyorsun birde 2 saat sonra kan veriyorsun.
Aç ve 1 ve 2.saatteki kanlarinin bir referans aralığı var bu aralıkta çıkarsa sorun yok. Ama üstünde cikarsa ozellikle gebelik sekerinden şüphe ediliyor o zaman. Doktorun duruma göre diyet vs öneriyor

Bence cok önemseme. Bu senin her zamanki doktorun mu yoksa baska bir doktra mi görünmüştün canım?
Bence baska doktor görüşü almadan strese girme. Bi normal kadin dogum devletten al randevu git ogren.
Benim doktoruma sıra yoktu bu başka bir doktor ben kendi doktoruma sıra alıp gidicem o daha iyi bakıyor

Benim doktoruma sıra yoktu bu başka bir doktor ben kendi doktoruma sıra alıp gidicem o daha iyi bakıyor
En iyisi bence de. Kafani karıştıracak insanlara da gitme bir daha.
Devlet hastanesine gidiyorsan eger ben cok denk geldim malesef iş bilmeyene.

Tek bir bulguya pek önem vermiyorlar canım iki ve fazla varsa o zaman risk olabilir ama bence hiçbir sıkıntı yok bebeğinde. Fetal yaptırmaz misin

Canım bence bir daha birkaç gün fazladan bekle ama yine de kafanı başka doktorla karıştırma. Benim geçtiğimiz ay doktorum tam muayene zamanlarımda izindeydi bende artık 4 hafta geçiyor diye endişe edip başka doktordan aldım önce, sonra dedim boşver iptal et şimdi bir şey dese kafan karışacak. Kendi doktorumu bekledim

Bu bizim haftalarda doğan bebekler yaşarmı kızlar?
Yaşam sınırı 28. Haftaydı galiba kuzu
Bende hala almadım hatta verdiklerimi bile almadım ama bebek gelişiyor önemli olan o kuzum boşver zaten 25ten sonra istemesekte ödem vs olacağı için alacağız bir kaç haftamız kaldı

Bende hala almadım hatta verdiklerimi bile almadım ama bebek gelişiyor önemli olan o kuzum boşver zaten 25ten sonra istemesekte ödem vs olacağı için alacağız bir kaç haftamız kaldı
Bende ayniyim seninlee. Ay neyse yalniz degiliz artik boyle düşünelimmm

yenidğan 0-1 alıyor musunuz şimdi kızlar yaa, ben belki kilolu olur belki uzun olur diye en sona saklıyorum onları. geçenlerde birinde okumuştum 4 kg 54 cm doğacakmış bebeği yenidoğanlar çöp oldu diyordu

Ben de çok 0-1 almayacağım, benim de babasına benzerse olmayabilir tulumlar ona büyük alayım diyorum

İşte o kiloya yatkın kişi benim
en son 5 kilo almstm suan 8 kilo almsmdr yada fazla diye tartılmak istemedim
sen bana gel eniyisi çay yanı kahve yanı derken birsuru sey yeriz beraber kilo alırsn sonrada beni sal dersin bana
Ya ben 5 kg aldım diye doktorum benim epeyi parladı dalga geçti yani, bu ay için çok çok fazla dedi, yani moralim bozuldu haliyle ama dönüp de şey de diyemedim hocam sormuyordun hiç kilomu ben söyleyince mi fazla buldun. Üstelik fazla da yemedim, tamam çok dikkat etmedim belki ama hamile olmasam bu kadar yemek ile 5 kg asla almam öyle diyim. Tatildeyim diye meyve fazla yedim biraz, onu da azalttım ama değişen bir şey olmadı

Olsun burdan söyledin onun da kulagina gider inş kuzum
Amann bence kilo önemli değil yaa bebislerimiz iyi olsun doğumdan sonra veririz hepimizde

Canım senin detaylı ne zaman

Anladım kuzum

Nasıl yani beni de korkuttun şimdi suyumuz fazla olunca yarık dudak mı oluyormuş babylovee senin bilgin var mı bu konuda çok korktum canım benim doktorum böyle bişey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…