- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.061
Canım senın suyun mu fazla?Nasıl yani beni de korkuttun şimdi suyumuz fazla olunca yarık dudak mı oluyormuşbabylovee senin bilgin var mı bu konuda çok korktum canım benim doktorum böyle bişey söylemedi
Ben yarın yaptıracağım canımSağlık ocağından aradılar bugün tetanoz boğmaca için siz yaptırdınız mı kızlar
Evet canım öyleymişCanım senın suyun mu fazla?
Kaçıncı haftadasın canım senBen yarın yaptıracağım canım
Evet canim uyarmadığı gibi birde gayet iyi dedi ama bugün öğrendim ki riskliymis soracağım bunu bakalım ne cevap verecekCanım cok mu yüksek gelmis ikili taramada o degerler ?
Madem riskli cikmis kendi doktorun neden bununla olgili seni uyarmadı ben buna takıldım
23. haftadayımKaçıncı haftadasın canım sen
Yani gerçekten böyleyse her yere şikayet ederdim ben ne demek ya riski söylememekEvet canim uyarmadığı gibi birde gayet iyi dedi ama bugün öğrendim ki riskliymis soracağım bunu bakalım ne cevap verecek
Ya tabi sağlıklı olsun da kiloyu veririz ne yapalımOlsun burdan söyledin onun da kulagina gider inş kuzum
Amann bence kilo önemli değil yaa bebislerimiz iyi olsun doğumdan sonra veririz hepimizde
Fetal yaptıracagim canım böyle acabamı diye doğuma kadar yerim ben kendi kendimiTek bir bulguya pek önem vermiyorlar canım iki ve fazla varsa o zaman risk olabilir ama bence hiçbir sıkıntı yok bebeğinde. Fetal yaptırmaz misin
Canım benimki 24.hafta kontrole geldiğinde yaparız dedi doktorumSağlık ocağından aradılar bugün tetanoz boğmaca için siz yaptırdınız mı kızlar
Cuma günü randevum var canım bakalım ne diyecek birde işin garip tarafı ben bile anlamıştım riskli olduğunu ağlayarak gitmiştim sonucu aldığımda bana gülmüştü ben 20 yıllık doktorum bilmeyecek miyim gayet iyi demişti o yüzden çok sinirliyimYani gerçekten böyleyse her yere şikayet ederdim ben ne demek ya riski söylememek
Bende öyle yapicam 22 hafta 3 günlük 560 gramdi doktor bebek gayet iyi dedi ikide bir suyu çok fazla diyordu bende haliyle korktum kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyoEn iyisi bence de. Kafani karıştıracak insanlara da gitme bir daha.
Devlet hastanesine gidiyorsan eger ben cok denk geldim malesef iş bilmeyene.
Yaptır tabi canım. Sonucu öğrenip için rahat şekilde devam edersin yoksa 4 ay geçmez böyle haklısın. İkilide risk kaç gelmişFetal yaptıracagim canım böyle acabamı diye doğuma kadar yerim ben kendi kendimi
Evet bende öyle yapicam artık kendi doktorumdan başka bir doktora görünmicem kafamı karıştırıp psikolojimi bozdu bakalım hayırlısı neyse benle bebeğim için o olsunCanım bence bir daha birkaç gün fazladan bekle ama yine de kafanı başka doktorla karıştırma. Benim geçtiğimiz ay doktorum tam muayene zamanlarımda izindeydi bende artık 4 hafta geçiyor diye endişe edip başka doktordan aldım önce, sonra dedim boşver iptal et şimdi bir şey dese kafan karışacak. Kendi doktorumu bekledim
Aşko 14ündeydi eşimin programı değişince yarına aldım randevuyuCanım senin detaylı ne zaman
Heyecanla bekliyoruz kuzum çok iyi olmuş valla. Azıcık bekleriz artık napalim. 14unden iyidirAşko 14ündeydi eşimin programı değişince yarına aldım randevuyuama öğleden sonra malesef birazcık bekletcez sizi teyzeleri haberler için
Kızz beni de bu hafta çağırdılar erken mi ki yaaCanım ben bu hafta ıcı bır sabah gıdecegım. Benıde aıle hekımındekı hemsırem aradı
Canım bu konu hakkında bir bilgim yok. Ama arkadasin gittigi doktor bence biraz ezbere konusan bir doktor gibi geldi bana. Cinsiyeti bile tutturamamis baksana. Bazıları böyledir ya. Bence kendi doktorun boyle birseyden bahsetmediyse sende kafanda şüphe duyma bile derim benNasıl yani beni de korkuttun şimdi suyumuz fazla olunca yarık dudak mı oluyormuşbabylovee senin bilgin var mı bu konuda çok korktum canım benim doktorum böyle bişey söylemedi
Riskin cok mu yüksekti ikili de ?Evet canim uyarmadığı gibi birde gayet iyi dedi ama bugün öğrendim ki riskliymis soracağım bunu bakalım ne cevap verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?