- 15 Mayıs 2022
- 1.782
- 2.283
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.361
Kuzu ben yeni evet beyinli çocuk isimli kitaba başladım çok önerilen bir kitap bakabilirsinOnu da yazdım
Yaa evet biri daha önermişti bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuğu. Çok teşekkür ederim kuzum hemen ekliyorumKuzu ben yeni evet beyinli çocuk isimli kitaba başladım çok önerilen bir kitap bakabilirsin
Aşko okuduğun en faydalı olan kitapları yazarmısın bende sipariş vereyimYaa evet biri daha önermişti bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuğu. Çok teşekkür ederim kuzum hemen ekliyorum
Kuzu bak bunlar okuduklarım, birkaç tanesini boş buldum gerisi çok güzeldi. Burada favorilerimAşko okuduğun en faydalı olan kitapları yazarmısın bende sipariş vereyim
Kanka bunların hepsini okusum zaten doğuma giderken anca biter gibime geliyorKuzu bak bunlar okuduklarım, birkaç tanesini boş buldum gerisi çok güzeldi. Burada favorilerim
Bebekler Ne İster
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
Hafta Hafta Hamilelik
İlk 1 Yıl Bebek Rehberi
İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişimi, Beslenmesi, Oyunları
Otuz Milyon Kelime
Korkma İyi Bir Annesin
..
Bunlar arasından sana uygun olana bakabilirsin
Hahahaha deliKanka bunların hepsini okusum zaten doğuma giderken anca biter gibime geliyor
Çok teşekkür ederim babyilk hangisinden başlayım sen hangisini tavsiye edersin
video icin sagol canım oglum hic emzik tutmadı ama kızıma almak istiyorum emzik bakıyordum bende avet alıcaktm dedign emzigin markasını arastıraym bulursam atarm size de
Teşekkür ederim bebek açısından endişe yaşamıştımBenimde öyle çıktı doktor hiç önemli değil dedi. Az az sık ye aç kalma ara öğünlere atlama dedi
Ben de bugün fırsatım olunca emzik dosyasına dalacağımvideo icin sagol canım oglum hic emzik tutmadı ama kızıma almak istiyorum emzik bakıyordum bende avet alıcaktm dedign emzigin markasını arastıraym bulursam atarm size de
aventte o sekil emzik yok galibaBen de bugün fırsatım olunca emzik dosyasına dalacağımakşam bilgilerimizi paylaşalım
Kızlar yalnız avent’te orthodonticaventte o sekil emzik yok galiba
mamajoo dil ve damak gelişimini destekleyen ortodontik emzik var ona bakar mısın canım
İnşallah bebişim 13:30 randevum güzel haberler getirmek istiyorum sizeDetaylısı olanlar sizden güzel haber güzel fotiler bekliyoruz
annabelica seninde kontrolün güzel geçsin canım benim
Ben de öyle yapacağım minik anne yanı alacagım gündüzleri salona taşırım diye düşündümKuzu minik anne yanı almak isteme sebebim bu benim salonada taşırım diye düşünüyorum. Tekerlekli ve hafif oluyorlar çünkü
evet baktm oda oyleymis ama atılan videodaki uygun emzik şekilde ki mamajoo benziyorKızlar yalnız avent’te orthodontic
Şimdiden kafamı karıştırmıcam yaevet baktm oda oyleymis ama atılan videodaki uygun emzik şekilde ki mamajoo benziyor
yoksa aklmda hep avent vardı o video kafami karistirdi
Marka model konusunda var mı fikrin canım bende bakıyorum ama hepsi birbirine benziyor gibiBen de öyle yapacağım minik anne yanı alacagım gündüzleri salona taşırım diye düşündüm
Canım çok güzel haberlerle gel inşallahİnşallah bebişim 13:30 randevum güzel haberler getirmek istiyorum size
Canım çok teşekkür ederim sordugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?