Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşko okuduğun en faydalı olan kitapları yazarmısın bende sipariş vereyim
Kuzu bak bunlar okuduklarım, birkaç tanesini boş buldum gerisi çok güzeldi. Burada favorilerim
Bebekler Ne İster
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
Hafta Hafta Hamilelik
İlk 1 Yıl Bebek Rehberi
İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişimi, Beslenmesi, Oyunları
Otuz Milyon Kelime
Korkma İyi Bir Annesin
..
Bunlar arasından sana uygun olana bakabilirsin

Eklentiler

• 1000122839.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 40
Kanka bunların hepsini okusum zaten doğuma giderken anca biter gibime geliyor
Çok teşekkür ederim baby ilk hangisinden başlayım sen hangisini tavsiye edersin

kızlar ben gogus pompası konusunda hala ayni fikirdeyim uygun fiyatli degiller
ilk dogumu olacak arkadaslar sütten emin olmadıkları icin bence simdiden almayın dogumdan sonra lazım olunca alırsınz diye dusunuyorum
ama 2.dogumu olanlar sutun ne kadar olacagini az cok bildigi icin onlar alabilirler
eltim alıcaktı alma dedim bende var lazim olursa veririm kullanırsın sonra alırsn dedim hic ihtiyaci olmadi mesela alsa evde kalıcakti sütü vardi ama azdi bebek emiyordu ona yetiyordu zaten fazlası olmadıgı icin sagıma hic gerek kalmadı
cocuklarımızın arasinda 3 ay var hatta ben sagıp verdim süt kardeşi oldular
herkezin bol bol sütü olsun bebeler sabaha kadar süt keyfi yapsın inşallahhh
tek istegimiz sütün kaliteli ve bol oluşu ama bunu dogumdan sonra anlayabilirsiniz
dogum cantaniza mutlaka bestlak damla atın harika birsey cok süt arttırıyor

evet baktm oda oyleymis ama atılan videodaki uygun emzik şekilde ki mamajoo benziyor
yoksa aklmda hep avent vardı o video kafami karistirdi
Şimdiden kafamı karıştırmıcam ya doğsun ilk 5 gün almasıyla damak şekli bozulmaz diye düşünüyorum, 5.gün dr kontrolünde sorarım hangisi tercih edilmeli

Canım nasıl oldun? babylovee canım güxel haberlerle gel inşallah annabelica
Canım çok teşekkür ederim sordugun icin
Dinleniyorum hic kalkmamaya çalışıyorum. Bol istirahat ve ilaclarimi kullanarak günleri gecirmeye calisiyorum. Hep sırtüstü yatiyorum malum hava da sicak bu biraz zorlasa da saglik olsun diyoruz napalim
Sen nasılsın kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…