- 16 Aralık 2016
- 3.445
- 3.623
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.381
cok mantıklıŞimdiden kafamı karıştırmıcam yadoğsun ilk 5 gün almasıyla damak şekli bozulmaz diye düşünüyorum, 5.gün dr kontrolünde sorarım hangisi tercih edilmeli
Merhaba , sana sırtüstü mü önerdi doktor bana sağ veya sola yat dedi doktor hatta sırt üstü yatıyordum sola dön yat demişti bazen dayanamayıp düz yattığımda eşim uyarıyor dönüyorum önermişse bende yatayımCanım çok teşekkür ederim sordugun icin
Dinleniyorum hic kalkmamaya çalışıyorum. Bol istirahat ve ilaclarimi kullanarak günleri gecirmeye calisiyorum. Hep sırtüstü yatiyorum malum hava da sicak bu biraz zorlasa da saglik olsun diyoruz napalim
Sen nasılsın kuşum
Canım getir götürünü yada öğünlerini hazırlamak için yanında var mı birileri ?Canım çok teşekkür ederim sordugun icin
Dinleniyorum hic kalkmamaya çalışıyorum. Bol istirahat ve ilaclarimi kullanarak günleri gecirmeye calisiyorum. Hep sırtüstü yatiyorum malum hava da sicak bu biraz zorlasa da saglik olsun diyoruz napalim
Sen nasılsın kuşum
Güzel haberlerle gel canımİnşallah bebişim 13:30 randevum güzel haberler getirmek istiyorum size
Ay maşallahKızlar detaylıdan geliyorum. Çok şükür her şey normal çıktı. Bebişimizi de ilk defa renkli ve 3 boyutlu gördük
Ay yarın için içim kıpır kıpır kızlar, sınava girecekmişim gibi his var
Kızlar detaylıdan geliyorum. Çok şükür her şey normal çıktı. Bebişimizi de ilk defa renkli ve 3 boyutlu gördük
Bence bana benziyorAy maşallahçok sevindim canım, darısı bekleyenlerin başına inşallah
Kızçen kime benziyor
Teşekkür ederimAtayım kuzum
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı - ebebek
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
İnşallah canım benimDetaylı çok heyecanlı oluyor gerçekten, güzel güzel geçsin inşallah
Ya ben dedemet1374 çok merak ettim
İnşallah canım benimkızım kime benziyor çok merak ediyorum
Resim aldınız mıBence bana benziyordoktor tek tek her şeye baktı yarım saat sürdü. Maşallah iyice hareketlenmiş önceki usglerde hep uyuyordu şimdi yumruk savurup duruyor boksçu kızım
Gönlümden ben geçiyorum aşkımGönlünden kim geçiyorsa ona benzesin inşallah
Ay çok şükür canım çok sevindimKızlar bebişim iyi çok şükür. Serviksle ilgili de hiiiç bi sorun yok 25 üstü okey dedi doktorumProgestan verdi diğer doktor dedim. Çok da kanıtlanmış bir faydası yok ama zararı da yok kullan istersen dedi
Bende hala arayıstayım kuzumMarka model konusunda var mı fikrin canım bende bakıyorum ama hepsi birbirine benziyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?