Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım meselede o zaten sizin, hiç bir şey kaldırmaman lazım, wc harici kalkmamanız lazım S sevdabaks cebellato
Evet çok doğru ama benim annem bir kaç günlük gelebildi sonra gelemedi kaynanam da panik atak WC bile kalkmama izin vermez onla zor olur diye onuda ben istemedim kendim kendime hafif kolay şeyler hazırlıyorum pişerken uzanıyorum falan halletmeye çalışıyorum haftaya cuma kontrolüm var umarım sorun çıkmaz

Aşko çok dikkat et lütfen

demet1374 canım naptın, oynadımı senin tembel oğluş

Hay sen çok yaşa bebem demet1374 nerelerdesin hayatım gittin mi daktıra

demet1374 canım bende merak ettim ama seni nerelerdesin hastaneye falan mi gittin ?

en son dün girmis bende merak ettim ya
demet1374
Kızlar giremedim hiç merakta bıraktm sizleri de kusura bakmayın, sorduğunuz için de teşekkür ederim. dün eve gittim herşeyi denedim sola yatışta bir iki bişey sanki hissettim ama hissetmek istediğim için psikolojik de olabilir çok net değildi. sabaha kadar başım ağrıdı düşünmekten bugün ara ara sağ kasığıma da ağrı giriyor bu da beni epey korkuttu açıkcası. yine de pozitif düşünmeye çalışıyorum. yarın kontrolüm var yarına kadar bekleyecem. inşallah iyidir oğluşumm annesiyle saklambaç oynuyordur

Bi görünseydin dün keske kuzu ya. O zaman stres yapmadan bekle. Bebisini de strese sokma. İyidir merak etme. Yarin guzel haberlerle geleceksin. Yarin detaylin mi vardi senin

Bi görünseydin dün keske kuzu ya. O zaman stres yapmadan bekle. Bebisini de strese sokma. İyidir merak etme. Yarin guzel haberlerle geleceksin. Yarin detaylin mi vardi senin
ya ne bileyim gidip gitmemek arasında çok kaldım zaten iki günüm var dedim dayan. Ama içime de engel olamadım. Rüyamda bile sağlık ocağına gitmiştim korkudan kalp atışını dinlemek için, duyuyorduk çok şükür. O kdar takmışım ki. Evet canım yarın detaylı var çok heyecanlı ve korkuyorm

kızlar bebek hareket ettikce vajinama igne batıyor gibi oluyo netten baktm buyuyen rahimden kaynakli oylr his olabilir mis sizlerde de var asırı hareket ediyor ben oturunca
Canim bu igne batma hissi herkeste farkli yorumlaniyor gibi birsey. Benimde doktorum daha once normal rahim büyüyor diye oluyor demisti. Sonra mesela yasadigim olayda da kontrole gidecegim sabah olmustu yolda falan doktor bu da bir gosterge olabilir demisti. Bence her zaman cok gerilecek bir konu degil bu batma. Ve sen daha once de sormustun sanki doktoruna normal dememis miydi

Ama ben özellikle oturuyorken hic rahat edemiyordum zaten. En son bi misafirlik deneyimim oldu max 2 saat sürmemiştir yani öyle söyleyeyim, ilk 1 saat 10 dk fln gectikten sonra gidip uzanmistim icerde. Bebegim rahatsiz oluyor ben rahatsiz oluyorum gibi hissediyordum cunku.

Kuzum tabiki bebisin cok iyi merak edilecek birsey olmaz
Ama benim düşüncem artik bebislerimiz büyüdü. Onlari takip edip icimizden bi gidelim ya bakalim iyi mi diye düşündüğümüzde bile gitmemiz gereken haftalardayiz diye düşünüyorum nedense
Yarin sahane haberlerle gel. Bir daha da böyle günlerce stres yapmaktansa bir acile görün zaten hemen bakar gonderirler devlet acilinde. Stres ne bize ne bebisimize iyi gelmiyor

Bende henüz o saga sola yatma haftalarina tam gelmedik diye biraz daha rahat davraniyorum acikcasi. Ve dedik ya dikisler daha duz tutsun diye ne bileyim sanki bilimsel degil ya icimden gelen o
Ayy kiyamam yaa .. seni cok iyi anliyorum bende genelde evde duran biriydim zaten bastan beri risklerden dolayi ama simdi evin icinde bile cok az ayaga kalkiyorum bi farkli hissediyor insan. Kış gelse de güzelce battaniye altinda yatma günleri baslasa
Amiiin aminnn herkese yardim etsin Allahim icinde de bizeeee saglikla 40 haftada doguralim

evet haklısın canım ama randevuma 2 gün değil de bir hafta falan olsaydı düşünmeden giderdim, iki gün olunca ha bugün hissedicem ha yarın hissedicemle geçer dedim. İnşallah çok güzel haberlerle gelmek için can atıyorum bu annelik duygusu delirtir insanı. Allah hepimizin bebişlerini korusun

Aşkım meselede o zaten sizin, hiç bir şey kaldırmaman lazım, wc harici kalkmamanız lazım S sevdabaks cebellato
Haklısın kuzum doktorumun kesin uyarisi birsey kaldirma agir falan diye. Bide hemsire tanidigimiz var o da anneme demis çömelme falan sakin yapmasin diye. Bolca dinlensin kafasina takmamaya calissin demis.

Bizimkiler de basta bi anlayamadilar da eşim dün hepsine net sekilde anlatti kv kb ye falan da. Kesinlikle kalkmayacak doktor özellikle söyledi bundan sonra yatacak kalkmayacak dedi. Çünkü öncesinde söyle bi dolasirsin disarda falan diyorlardi daha bana ben balkona dahi cikamiyorum cekindigimden ne sokagi

Evet aşkım biraz zorlu bir süreç ama sen sonunda kavuşacağın güzelliği düşün

Kızlar merhaba
Benim doktorumla alakalı kafamda bir soru işareti var. Endişe ettiğim bir durum oluyor diyelim doktora mesaj atıyorum bazen dönmesi iki günü buluyor, iş gününden bahsediyorum bu arada. Arayarak belki sorabilirim ama kendisi mesaja yöneltiyor örneğin muayenede bir şeyi söylemeyi unuttuysam veya doktoru bulmuşken sormak istediklerimi sormak için bazen düşünüyorum bir şey atladım mı diye, şey diyor kafana takılanları yazabilirsin.
Çok tatlı bir kadın enerjisi güzel rahatlatıcı ama cevap alamamaktan hoşlanmıyorum
bilemiyorum böyle şeyler yaşıyor musunuz? Hocayla konuşsam mı acaba ama o kadar yoğun bir kadın ki çok hastası var, çok çalışıyor onu da görüyorum
Sizin doktorlarınız nasıl böyle şikayetler yaşıyor musunuz? Nasıl yaklaşsam iyi olur sizce
Özel hastane doktoru bu arada

Soğuk su içersende baya etkili hareket için canım, benimki hemen kıpırdamaya başlıyor soğuk sudan sonra

Aminn canim benim aminnn. Allahim hepimizin bebislerini korusun kollasin sag salim kucagimiza aldirsin aminn yarin kacta randevun

Uff benim tüp bebek doktorum öyleydi, inanılmaz tatlı ve iyi anlaştığım kadın yüz yüze ama yoğundu, sabah 8’de yazarsam akşam 7 tek kelime cevap veriyordu
Ama şu an takip doktorum çok iyi o konuda max 2 saat sonra cevap veriyor detaylı, sesli mesajla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…