- 1 Nisan 2025
- 696
- 922
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.401
Ohhh supersın askımCanım çok teşekkür ederim sordugun icin
Dinleniyorum hic kalkmamaya çalışıyorum. Bol istirahat ve ilaclarimi kullanarak günleri gecirmeye calisiyorum. Hep sırtüstü yatiyorum malum hava da sicak bu biraz zorlasa da saglik olsun diyoruz napalim
Sen nasılsın kuşum
Kuzuş bu konuda fikrin nasıl bilmiyorum ama uzmanlar özellikle ilk 3-4 hafta emzik verilmemesi yönünde uyarıyor, meme reddi yaşamamak için. Bak şu şekildeŞimdiden kafamı karıştırmıcam yadoğsun ilk 5 gün almasıyla damak şekli bozulmaz diye düşünüyorum, 5.gün dr kontrolünde sorarım hangisi tercih edilmeli
Kaydettim aşko çok sağolKuzuş bu konuda fikrin nasıl bilmiyorum ama uzmanlar özellikle ilk 3-4 hafta emzik verilmemesi yönünde uyarıyor, meme reddi yaşamamak için. Bak şu şekilde
Yok canım sırtüstü önermedi aslinda her pozisyonda yapabilirsin sıkıntı yok dedi. Ama ben sizler gibi hastanede binyatma sürem olmadigi icin bir gece yatip ciktigim icin, 3 4 gün dikislerimin daha düzgün tutmasini destekler düşüncesi ile sırtüstü yatiyorum. Sirtim hep kızarmış ama hem sicaktan hem ayni pozisyondan. Ama napayim bebegim iyi olsun yeter ki. Sana sola dön diye ilk günler mi dedi hemen doktorunMerhaba , sana sırtüstü mü önerdi doktor bana sağ veya sola yat dedi doktor hatta sırt üstü yatıyordum sola dön yat demişti bazen dayanamayıp düz yattığımda eşim uyarıyor dönüyorum önermişse bende yatayım
Kuzucum evet annem var yanımda kaliyor. Hafta sonu evine gececek esim var diye. Pazartesi geri mesaiye başlarCanım getir götürünü yada öğünlerini hazırlamak için yanında var mı birileri ?
Ay kuzum bu sene bence izmiri ankarasi kalmadi heryer aşırı sicak. Bizim Ankara da aşırı sicak bu yıl. Ama yavaş yavas Eylül yaklasiyor. Bence serinleriz bir yandanOhhh supersın askımıyıyım bende ızmır sıcagı ve hamılelık
Bende 1 gece kaldım hatta aynı şeyleri yaşadık kontrole gidip açılmam olduğunu öğrendim hemen ameliyat denildiYok canım sırtüstü önermedi aslinda her pozisyonda yapabilirsin sıkıntı yok dedi. Ama ben sizler gibi hastanede binyatma sürem olmadigi icin bir gece yatip ciktigim icin, 3 4 gün dikislerimin daha düzgün tutmasini destekler düşüncesi ile sırtüstü yatiyorum. Sirtim hep kızarmış ama hem sicaktan hem ayni pozisyondan. Ama napayim bebegim iyi olsun yeter ki. Sana sola dön diye ilk günler mi dedi hemen doktorun
Dogru ya sende tesadüfen öğrendin. Bende senin söylediğini uyguladim aslinda yazdin ya o gün 16 saat yattim diye,bende 13 saat fln kalkmadim. Sonra kalktim. O da hemsire nobeti devredecekti ayaga kalkıp yürüdü diyebilmem gerekiyor o nedenle yürüyelim birlikte dedi de o sekilde kalktim.Bende 1 gece kaldım hatta aynı şeyleri yaşadık kontrole gidip açılmam olduğunu öğrendim hemen ameliyat denildi
ameliyat sonrası yaklaşık 16 saat düz yattım sonra taburcu olacağımızı söylemek için geldiğinde dönmemi söyledi düz yattığım oluyor ayağımın altına yastık koyup ama uzun duramıyorum hemen donme içgüdüsüne giriyorum
Yaa hadi bakalım 100 puanlık muayene bekliyoruz sendenAy yarın için içim kıpır kıpır kızlar, sınava girecekmişim gibi his var
Çok şükür kuzum sen de sıranı geçirdinKızlar detaylıdan geliyorum. Çok şükür her şey normal çıktı. Bebişimizi de ilk defa renkli ve 3 boyutlu gördük
Kuzum benim kızımda işitme testi yapılamamıştı ağladığı için. Emzik varsa öyle deneyelim demişlerdi durmuştu. Sonra da emzik tutmadı zaten ama ilk gün hastanede işimize yaramıştıKaydettim aşko çok sağol
O zaman hastaneye emzik almaya gerek yok yanımızda
Bende de var kuzum bugün sordum doktoruma çok normal dedikızlar bebek hareket ettikce vajinama igne batıyor gibi oluyo netten baktm buyuyen rahimden kaynakli oylr his olabilir mis sizlerde de var asırı hareket ediyor ben oturunca
Aşkım meselede o zaten sizin, hiç bir şey kaldırmaman lazım, wc harici kalkmamanız lazım S sevdabaksKuzucum evet annem var yanımda kaliyor. Hafta sonu evine gececek esim var diye. Pazartesi geri mesaiye başlar
Kv de var o da baslarim haftaya fln gelmeye dedi. Yemek fln yapacaklar getirip goturecekler artik bu süreç böyle geçecek. Annem yanimda olunca daha rahatim tabi. Aslinda yalniz kalmamda bir sakınca olmasa yalniz da kalırım da.
Ben düz yatınca öyle hissediyorum ilerde düz yatınca baskı yapıp çocuğa oksıjen az gitme durumları oluyormuş ya ondan sağa sola dönünce yastığım var destek yapıyorum öyle rahat oluyorum ama tabii kaliteli uyku doğurunca olucak herhalde kalkıp duruyorum sürekli arada yanma oluyor su bol içiyorum ama hormon ilacı enfeksiyona sebebiyet verebiliyormuş o canımı sıkıyor su sıralar dün dışarı çıktım iğnem vardı dışarı çıktım diye ağladım tuhaf bir his ya bu yatmak en azından süresi var sonucu güzel Allahım herkese yardım etsin içinde de bizeDogru ya sende tesadüfen öğrendin. Bende senin söylediğini uyguladim aslinda yazdin ya o gün 16 saat yattim diye,bende 13 saat fln kalkmadim. Sonra kalktim. O da hemsire nobeti devredecekti ayaga kalkıp yürüdü diyebilmem gerekiyor o nedenle yürüyelim birlikte dedi de o sekilde kalktim.
O zaman bende artik soluma dönük yatayim yaa. Sen boyle deyince simdi. Bende yan yatinca cocugum rahatsiz oluyor gibi hissediyorum niyeyse oluyor mu o his sende
Oy kurban olurumm ben ona, küçücük minnağa testler yapıyorlarKuzum benim kızımda işitme testi yapılamamıştı ağladığı için. Emzik varsa öyle deneyelim demişlerdi durmuştu. Sonra da emzik tutmadı zaten ama ilk gün hastanede işimize yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?