Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ohhh supersın askım ıyıyım bende ızmır sıcagı ve hamılelık

Şimdiden kafamı karıştırmıcam ya doğsun ilk 5 gün almasıyla damak şekli bozulmaz diye düşünüyorum, 5.gün dr kontrolünde sorarım hangisi tercih edilmeli
Kuzuş bu konuda fikrin nasıl bilmiyorum ama uzmanlar özellikle ilk 3-4 hafta emzik verilmemesi yönünde uyarıyor, meme reddi yaşamamak için. Bak şu şekilde

Eklentiler

• 1000122963.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 25
Yok canım sırtüstü önermedi aslinda her pozisyonda yapabilirsin sıkıntı yok dedi. Ama ben sizler gibi hastanede binyatma sürem olmadigi icin bir gece yatip ciktigim icin, 3 4 gün dikislerimin daha düzgün tutmasini destekler düşüncesi ile sırtüstü yatiyorum. Sirtim hep kızarmış ama hem sicaktan hem ayni pozisyondan. Ama napayim bebegim iyi olsun yeter ki. Sana sola dön diye ilk günler mi dedi hemen doktorun

Canım getir götürünü yada öğünlerini hazırlamak için yanında var mı birileri ?
Kuzucum evet annem var yanımda kaliyor. Hafta sonu evine gececek esim var diye. Pazartesi geri mesaiye başlar
Kv de var o da baslarim haftaya fln gelmeye dedi. Yemek fln yapacaklar getirip goturecekler artik bu süreç böyle geçecek. Annem yanimda olunca daha rahatim tabi. Aslinda yalniz kalmamda bir sakınca olmasa yalniz da kalırım da.

Bende 1 gece kaldım hatta aynı şeyleri yaşadık kontrole gidip açılmam olduğunu öğrendim hemen ameliyat denildi
ameliyat sonrası yaklaşık 16 saat düz yattım sonra taburcu olacağımızı söylemek için geldiğinde dönmemi söyledi düz yattığım oluyor ayağımın altına yastık koyup ama uzun duramıyorum hemen donme içgüdüsüne giriyorum

Dogru ya sende tesadüfen öğrendin. Bende senin söylediğini uyguladim aslinda yazdin ya o gün 16 saat yattim diye,bende 13 saat fln kalkmadim. Sonra kalktim. O da hemsire nobeti devredecekti ayaga kalkıp yürüdü diyebilmem gerekiyor o nedenle yürüyelim birlikte dedi de o sekilde kalktim.
O zaman bende artik soluma dönük yatayim yaa. Sen boyle deyince simdi. Bende yan yatinca cocugum rahatsiz oluyor gibi hissediyorum niyeyse oluyor mu o his sende

kızlar bebek hareket ettikce vajinama igne batıyor gibi oluyo netten baktm buyuyen rahimden kaynakli oylr his olabilir mis sizlerde de var asırı hareket ediyor ben oturunca

Kaydettim aşko çok sağol
O zaman hastaneye emzik almaya gerek yok yanımızda
Kuzum benim kızımda işitme testi yapılamamıştı ağladığı için. Emzik varsa öyle deneyelim demişlerdi durmuştu. Sonra da emzik tutmadı zaten ama ilk gün hastanede işimize yaramıştı

Aşkım meselede o zaten sizin, hiç bir şey kaldırmaman lazım, wc harici kalkmamanız lazım S sevdabaks cebellato

Ben düz yatınca öyle hissediyorum ilerde düz yatınca baskı yapıp çocuğa oksıjen az gitme durumları oluyormuş ya ondan sağa sola dönünce yastığım var destek yapıyorum öyle rahat oluyorum ama tabii kaliteli uyku doğurunca olucak herhalde kalkıp duruyorum sürekli arada yanma oluyor su bol içiyorum ama hormon ilacı enfeksiyona sebebiyet verebiliyormuş o canımı sıkıyor su sıralar dün dışarı çıktım iğnem vardı dışarı çıktım diye ağladım tuhaf bir his ya bu yatmak en azından süresi var sonucu güzel Allahım herkese yardım etsin içinde de bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…