Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
33 güzel bir sonuç bence başka doktora daha gidin. Durduk yere sizi korkutmuslar gibi geldi bana babylovee @cebellato @sevdabaks yanılıyor muyum kızlar. 33 serklaj denir mi bilemedim
Dogru canım vajinal 33 iyi bir deger ama karından kısa ölçmüş ya tedbiren takipte olmasi daha iyi olur tabiki. Bazen kasılma durumlarinda kısalma uzama oluyormus ya. Ama 33 gayeeet güzel bir deger

Dogru canım vajinal 33 iyi bir deger ama karından kısa ölçmüş ya tedbiren takipte olmasi daha iyi olur tabiki. Bazen kasılma durumlarinda kısalma uzama oluyormus ya. Ama 33 gayeeet güzel bir deger
Belki ultrasonda öyle bişey gördü kasılma gibi bilemiyorum. Ben aklımdan çıkarmak istiyorum bunu. Ama dün doktorum 28le çok rahat son haftaya gideriz derken bunu görünce yine bir tırstım

Belki ultrasonda öyle bişey gördü kasılma gibi bilemiyorum. Ben aklımdan çıkarmak istiyorum bunu. Ama dün doktorum 28le çok rahat son haftaya gideriz derken bunu görünce yine bir tırstım
Ay hayır yaa ne korkuyorsun. Zaten sürekli gidip geliyorsun sakin ol kendini hemen strese sokma. Göbek adımız stres oldu gerci de
Düşünme sen. Doktorun risk görse söylerdi. Bir sonraki muayenen ne zamana ?

Aşko tırsmayalımm benimde 27 ölçtü hiiiç kendimize stres çıkarmayalım booşveerr

Ay hayır yaa ne korkuyorsun. Zaten sürekli gidip geliyorsun sakin ol kendini hemen strese sokma. Göbek adımız stres oldu gerci de
Düşünme sen. Doktorun risk görse söylerdi. Bir sonraki muayenen ne zamana ?
İlk dogumum geç oldu diye öyle rahat konuşuyorlar ama bilmiyorum ki guvenmek istiyorum tabi. Perinatolog 2 hafta sonra tekrar bakayım demişti. Bugün ne zaman geleyim yazdım. Pazartesi 16:30 dedi. Çok erken oldu aslında 10 gün geçmiş olacak detaylıdan sonra. Yine de doktor öyle deyince tamam dedim artık

Daha iyi aşkım rahat edersin bir kez daha emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…