- 23 Ekim 2024
- 3.559
- 5.541
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.921
Kanka çocuk olursa beni salarsınız40 hafta dursun işte baştakilere yetişcem diye erkenden doğurma çocuğu
Benim bebeğim minik mi ya.21+2de 410gram 25 cmdi. Gerçi baktım. Hem AC hem FLkarşısında 21+2 yazıyor ama sizinkilere gore minikmis benim kızBen de geçmiş epikriz raporuna baktım 21+3 433 gram 27 cm canım
Kuzumm 20 gram 2 cm lafı mı olurBenim bebeğim minik mi ya.21+2de 410gram 25 cmdi. Gerçi baktım. Hem AC hem FLkarşısında 21+2 yazıyor ama sizinkilere gore minikmis benim kız
Kanka benimkide kısa ama kilolu sankiBenim bebeğim minik mi ya.21+2de 410gram 25 cmdi. Gerçi baktım. Hem AC hem FLkarşısında 21+2 yazıyor ama sizinkilere gore minikmis benim kız
Valla benim oğlanın baba 190, amca 192 dede 188Kanka benimkide kısa am kilolu sanki
Yok ben hepinizin doğurduğu tarihi yazicam inşallahKanka çocuk olursa beni salarsınız
O sırada dedesi 1.50 olan kızımValla benim oğlanın baba 190, amca 192 dede 188bir zahmet oğlum da uzun olsun
Dogru canım vajinal 33 iyi bir deger ama karından kısa ölçmüş ya tedbiren takipte olmasi daha iyi olur tabiki. Bazen kasılma durumlarinda kısalma uzama oluyormus ya. Ama 33 gayeeet güzel bir deger33 güzel bir sonuç bence başka doktora daha gidin. Durduk yere sizi korkutmuslar gibi geldi banababylovee @cebellato @sevdabaks yanılıyor muyum kızlar. 33 serklaj denir mi bilemedim
Senin nasıldı ki geriye döndürme beni yaz bir dahaKanka benimkide kısa ama kilolu sanki
İlk kim doğuracak acaba yaa ayyy çok heyecanlı kızlarYok ben hepinizin doğurduğu tarihi yazicam inşallah
Aslında döndürmek varda kıyamıyorumSenin nasıldı ki geriye döndürme beni yaz bir daha
Belki ultrasonda öyle bişey gördü kasılma gibi bilemiyorum. Ben aklımdan çıkarmak istiyorum bunu. Ama dün doktorum 28le çok rahat son haftaya gideriz derken bunu görünce yine bir tırstımDogru canım vajinal 33 iyi bir deger ama karından kısa ölçmüş ya tedbiren takipte olmasi daha iyi olur tabiki. Bazen kasılma durumlarinda kısalma uzama oluyormus ya. Ama 33 gayeeet güzel bir deger
Ay hayır yaa ne korkuyorsun. Zaten sürekli gidip geliyorsun sakin ol kendini hemen strese sokma. Göbek adımız stres oldu gerci deBelki ultrasonda öyle bişey gördü kasılma gibi bilemiyorum. Ben aklımdan çıkarmak istiyorum bunu. Ama dün doktorum 28le çok rahat son haftaya gideriz derken bunu görünce yine bir tırstım
Evet ya ilk kimi yazicam bakalım listeye. Heyecanlıyım ben de çokİlk kim doğuracak acaba yaa ayyy çok heyecanlı kızlar
Aşko tırsmayalımm benimde 27 ölçtüBelki ultrasonda öyle bişey gördü kasılma gibi bilemiyorum. Ben aklımdan çıkarmak istiyorum bunu. Ama dün doktorum 28le çok rahat son haftaya gideriz derken bunu görünce yine bir tırstım
Yaaa yerim ben onun göbüşünü poposunuAslında döndürmek varda kıyamıyorum
Aşko 21+4 26 cm, 460 gram
İlk dogumum geç oldu diye öyle rahat konuşuyorlar ama bilmiyorum ki guvenmek istiyorum tabi. Perinatolog 2 hafta sonra tekrar bakayım demişti. Bugün ne zaman geleyim yazdım. Pazartesi 16:30 dedi. Çok erken oldu aslında 10 gün geçmiş olacak detaylıdan sonra. Yine de doktor öyle deyince tamam dedim artıkAy hayır yaa ne korkuyorsun. Zaten sürekli gidip geliyorsun sakin ol kendini hemen strese sokma. Göbek adımız stres oldu gerci de
Düşünme sen. Doktorun risk görse söylerdi. Bir sonraki muayenen ne zamana ?
Daha iyi aşkım rahat edersin bir kez daha emin olursunİlk dogumum geç oldu diye öyle rahat konuşuyorlar ama bilmiyorum ki guvenmek istiyorum tabi. Perinatolog 2 hafta sonra tekrar bakayım demişti. Bugün ne zaman geleyim yazdım. Pazartesi 16:30 dedi. Çok erken oldu aslında 10 gün geçmiş olacak detaylıdan sonra. Yine de doktor öyle deyince tamam dedim artık
Doktorum da öyle dedi. 25 üstü okey keyfine bak dediAşko tırsmayalımm benimde 27 ölçtühiiiç kendimize stres çıkarmayalım booşveerr
Kanka o kilolara ulaşsa normal yapabilir miyiz doğum?Yaaa yerim ben onun göbüşünü poposunuTombik olsun iste ne güzel. Ben de çok istiyorum yine 4 kiloya yakın olsun ele gelsin şöyle. Nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?