- 16 Eylül 2024
- 5.385
- 4.707
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.941
Önceki tecrubeleri referans aliyorlar zaten canim. O yüzden cok önemsemiyor olabilirler. Bence gayet ideal 10 gün ayrica. Mudahale gereken bir durum olursa da Olmazsa da icin rahat evine gelirsin ne güzel isteeİlk dogumum geç oldu diye öyle rahat konuşuyorlar ama bilmiyorum ki guvenmek istiyorum tabi. Perinatolog 2 hafta sonra tekrar bakayım demişti. Bugün ne zaman geleyim yazdım. Pazartesi 16:30 dedi. Çok erken oldu aslında 10 gün geçmiş olacak detaylıdan sonra. Yine de doktor öyle deyince tamam dedim artık
Evet evet baksın bakalım kısalma yoksa tutmayın beni artıkDaha iyi aşkım rahat edersin bir kez daha emin olursun
Amin inşallah yakalıycakÇok haklısın canım çok hassasız annelik işteama iyi düşünmeye çalış bir sorun yoktur zamanla gününü yakalar diye düşünüyorum
Yapariz tabi canim. 3780 çıktı bendenKanka o kilolara ulaşsa normal yapabilir miyiz doğum?
Yercekimi etkisiyle hooop diyeYapariz tabi canim. 3780 çıktı bendenKilolu bebek daha kolay doğar diye de bişeyler okudum bu sitede güzel güzel açıklamıştı biri mantığını ama unuttum
gayet normal hele ki vajinal kontrolden ama bu uzayıp kısalmasından Şüphelenmiş olabilir mi acaba veya açılma hunileşme herhangi birşey söyledi mi?33 güzel bir sonuç bence başka doktora daha gidin. Durduk yere sizi korkutmuslar gibi geldi banababylovee @cebellato S sevdabaks yanılıyor muyum kızlar. 33 serklaj denir mi bilemedim
Ay inşallah ya bence de baksın bitsin artık endişemÖnceki tecrubeleri referans aliyorlar zaten canim. O yüzden cok önemsemiyor olabilirler. Bence gayet ideal 10 gün ayrica. Mudahale gereken bir durum olursa da Olmazsa da icin rahat evine gelirsin ne güzel istee
Ay sesli güldüm ya çok mantıklı tabiYercekimi etkisiyle hooop diye
Biter canım biter. Merak etmeAy inşallah ya bence de baksın bitsin artık endişemsen naptın bu arada annen yanında dimi
Ay ne güzel bakıyorlar kız sana. Annen de yakınında ne güzel büyük şans senin içinBiter canım biter. Merak etme
Kuzum dün haftasonu iznine ayrıldı annempazartesi işbaşı yapacak. Haftasonu eşim yanımda ya o nedenle gitti
kızım 21 hafta da 406 grBenim bebeğim minik mi ya.21+2de 410gram 25 cmdi. Gerçi baktım. Hem AC hem FLkarşısında 21+2 yazıyor ama sizinkilere gore minikmis benim kız
evet minnaklar dahaYaaa küçük sincaplarımız
Benim de oğluş 20+6 da 412 grkızım 21 hafta da 406 gr
Bir tane poşetle geldi benim aldığım canım. Hepsiburadadan almıştım. İllaki başka poşete de gerek olacak o yüzden poşet de al bence sen@Pamlok kanka çöp kovası poşetiylemi geliyor ayrı alayım mı yanında ? Korbell
Oh maşallah paşayaevet minnaklar dahaoglum hep ileride giderdi 21.haftada 500 gr kızm miniş ilerliyo ama
Ah kuzum sağolsun Allah razı olsun annemden de eşimden de, kv kb den de. Hepsi de ilgileniyorlar Allah var.Ay ne güzel bakıyorlar kız sana. Annen de yakınında ne güzel büyük şans senin için
Kavga etmene gerek kalmamış bak bebek için aşı falan topuk kanı dahilKızlar hastaneden aldım bugün, bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?