Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
annabelica canım 33 iyi bir değer tabiki anlık kasılmalardan inceliyorsa doktor önlem almak istemiş olabilir bence 20mmye kadar iyi bir değer çünkü serklajın 5. Günü benim 20 mm ölçüldü doktor istirahat işe yaramış devam dedi 33 iyi bir değer ama doktor kısalma görmüş olabilir geçen burda bir arkadaş sanırım yazmıştı başka konuda da olabilir o kadar okudumki öksürme ya da ufak ıkınmada kısalma oluyordu 7mm ile 21mm arasında değişiyordu, o biraz riskli olabilir öyle bir şeyse önlem amaçlı düşünmüş olabilir 33 mmyi hangi arkadaş yazmıştı tam hatırlayamadım. Sen beni ona ulaştırırsın hiç endişe etme bebeğim bak bana yarım santimden ittirdik çocuğu yukarı

Süpürgeye falan bence hiç gerek olmuyor Manuel kendiniz çekin daha pratik aşırı tıkalıysa serum fizyolojik sonrası çekilebilir rahatça

İnşallah canım coook güzel olacak artık herşey. Siz hepiniz doğuracaksiniz bu gidişle ne kıymetli bebiş olacak ailenin göz bebeği

B busss06 etiketliyorum canım seni. Tecrübeli olduk biz baya bu konuda belki yardımı olur kızların sana

Ben aldım canım braun burun aspiratörünü iyi yorum kadar kötü yorum da var ama tamamen beklentiyle alakalı bence. ben manuel almak istemedim elektrik süpürgesiyle olanı da yeni duydum değişikmiş ne kadar pratik olur bilemedim. Memnun kalmazsam da en azından denemiş olurum

Maşallah nasıl diyet uyguladiniz acaba kaç günde suyu normale döndü
Canım yeni gördüm mesajını
Öncelikle karpuzdan olduğunu anlamıştım çünkü her yediğime dikkat ediyorum ben canım onu fazla kaçırmıştım açıkçası. Onun dışında kepek yada tam buğday ekmeği tüketiyorum. Asitli içecek içmem. Popaça falan da yemedim Bu şekilde canım

Yapariz tabi canim. 3780 çıktı benden Kilolu bebek daha kolay doğar diye de bişeyler okudum bu sitede güzel güzel açıklamıştı biri mantığını ama unuttum
Onu bende okumuştum kilolu bebek kendini ittirebiliyormuş
Yaaa kıyamam beee minik tosbağaya bak sen
valla ben sezeryan yaptım preklamsi den dolayı ama çok araştırıyordum vajinal doğum için baya çabaladımda ama nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…