- 23 Mart 2016
- 30.717
- 91.722
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.961
Benimde aynı 34 mm :) iyi dedi dr canımKızlar bu arada ben özellikle rahim ağzı uzunluğunu sormayı unuttum. Bebeğin sağlıklı herşey normal dedi bende rapora baktım. Bilenler bakarbilir mi? Gbt ye sordum normal dedisizde bakar mısınız Eki Görüntüle 3631022
Bencede ki bilir bunun için kaç kitap makale okumuşturSen diyorsan konu kapanmıştır
Süpürgeye falan bence hiç gerek olmuyor Manuel kendiniz çekin daha pratik aşırı tıkalıysa serum fizyolojik sonrası çekilebilir rahatçaKızlar bu arada kaç sayfa birden okuyunca kim yazmıştı kaçırdım ama ben de burun aspiratörü Braun otomatik alacaktım ama o kadar olumsuz yorum okudum ki o yüzden manuel otribebe alayım dedim. Bugün çok yakın arkadaşım da babyvac önerdi kullanan var mı bilmiyorum elektrik süpürgesi ile çekiliyormuşkorkuttu aslında beni ama okuyup videoları izleyince rahatladım. Sanırım ben normal günler için otribebe alacağım, herhangi bir tıkanıklıkta falan da babyvac
İnşallah canım coook güzel olacak artık herşey. Siz hepiniz doğuracaksiniz bu gidişleAh kuzum sağolsun Allah razı olsun annemden de eşimden de, kv kb den de. Hepsi de ilgileniyorlar Allah var.
Sizlere Yansitmasamda zor günlerden gectik. Birde gecmiste yaşananlar vardi simdi herkes daha titiz davraniyor napalim
Allahım insallah sağlıkla karnimdaki yavrumuzu zamanı dolunca 9 ayı tamamlaninca kucagimiza almayi nasip etsin
B busss06 etiketliyorum canım seni. Tecrübeli olduk biz baya bu konuda belki yardımı olur kızların sanaannabelica canım 33 iyi bir değer tabiki anlık kasılmalardan inceliyorsa doktor önlem almak istemiş olabilir bence 20mmye kadar iyi bir değer çünkü serklajın 5. Günü benim 20 mm ölçüldü doktor istirahat işe yaramış devam dedi 33 iyi bir değer ama doktor kısalma görmüş olabilir geçen burda bir arkadaş sanırım yazmıştı başka konuda da olabilir o kadar okudumki öksürme ya da ufak ıkınmada kısalma oluyordu 7mm ile 21mm arasında değişiyordu, o biraz riskli olabilir öyle bir şeyse önlem amaçlı düşünmüş olabilir 33 mmyi hangi arkadaş yazmıştı tam hatırlayamadım. Sen beni ona ulaştırırsın hiç endişe etme bebeğim bak bana yarım santimden ittirdik çocuğu yukarı
Aynen yaaa konuştm da içim rahatladı, dedim çağrı merkezinizdekilere biraz eğitim verin yanlış bilgilendiriyorlarKavga etmene gerek kalmamış bak bebek için aşı falan topuk kanı dahil
Benimde 39 çıktı bu normal mi kaç olması gerekiyomuşDoktorum da öyle dedi. 25 üstü okey keyfine bak dedi
Gayet güzel canım maşallahBenimde 39 çıktı bu normal mi kaç olması gerekiyomuş
Offf heycan yaptımEvet ya ilk kimi yazicam bakalım listeye. Heyecanlıyım ben de çok
benim bebem 3374kg doğduYapariz tabi canim. 3780 çıktı bendenKilolu bebek daha kolay doğar diye de bişeyler okudum bu sitede güzel güzel açıklamıştı biri mantığını ama unuttum
Ben aldım canım braun burun aspiratörünü iyi yorum kadar kötü yorum da var ama tamamen beklentiyle alakalı bence. ben manuel almak istemedim elektrik süpürgesiyle olanı da yeni duydum değişikmiş ne kadar pratik olur bilemedim. Memnun kalmazsam da en azından denemiş olurumKızlar bu arada kaç sayfa birden okuyunca kim yazmıştı kaçırdım ama ben de burun aspiratörü Braun otomatik alacaktım ama o kadar olumsuz yorum okudum ki o yüzden manuel otribebe alayım dedim. Bugün çok yakın arkadaşım da babyvac önerdi kullanan var mı bilmiyorum elektrik süpürgesi ile çekiliyormuşkorkuttu aslında beni ama okuyup videoları izleyince rahatladım. Sanırım ben normal günler için otribebe alacağım, herhangi bir tıkanıklıkta falan da babyvac
Öyleymiş canım. Çok şükürBenimde aynı 34 mm :) iyi dedi dr canım
Onu bende okumuştum kilolu bebek kendini ittirebiliyormuşYapariz tabi canim. 3780 çıktı bendenKilolu bebek daha kolay doğar diye de bişeyler okudum bu sitede güzel güzel açıklamıştı biri mantığını ama unuttum
Yaaa kıyamam beeeOnu bende okumuştum kilolu bebek kendini ittirebiliyormuş
Canım yeni gördüm mesajınıMaşallahnasıl diyet uyguladiniz acaba kaç günde suyu normale döndü
Onu bende okumuştum kilolu bebek kendini ittirebiliyormuşYapariz tabi canim. 3780 çıktı bendenKilolu bebek daha kolay doğar diye de bişeyler okudum bu sitede güzel güzel açıklamıştı biri mantığını ama unuttum
valla ben sezeryan yaptım preklamsi den dolayı ama çok araştırıyordum vajinal doğum için baya çabaladımda ama nasip işteYaaa kıyamam beeeminik tosbağaya bak sen
Nasip ya hangisi anne ve bebek için en sağlıklı ve kolay olansa o nasip olsunOnu bende okumuştum kilolu bebek kendini ittirebiliyormuş
valla ben sezeryan yaptım preklamsi den dolayı ama çok araştırıyordum vajinal doğum için baya çabaladımda ama nasip işte
Merhaba hangi doktora ve ayıptır sorması kaça yaptırdınız acabaBen yaptırdım cnm Pendik Kurtköy lokman hekim hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?