- 17 Nisan 2019
- 2.706
- 2.833
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.981
Amin aminnNasip ya hangisi anne ve bebek için en sağlıklı ve kolay olansa o nasip olsun
Yok benimki ben gibi deli benceBu saatlerde benimki de öyle canım halay çekiyo içerde
2 aydır full hareketli buBenimkide 2 gündür çok hareketli, sakin ol champ diyorumeskiden bu saatlerde veya ilerki saatlerde hareketlenirdi, 2 gündür gündüzleride coşuyor
Ayy Allah seni ne yapmasınCanım benim oğlanda içerde tek kale maç yapıyordün eşim doktora mı gitsek bu kadar hareket normal mi diyor
Bilmiyorum 3 üncü oldugu için daha rahatımO sırada 1 ayda 13 kere giden ben
Aman tanrım kız yeter daaO sırada özel hastane, devlet hastanesi, acil, üniversite, özel klinik derken her fırsatta göbeğini açan ben
Bak sen bildin yeri geniş ama az kaldı herhalde ayları büyüdükçe hareket zor olacak ama benim oğlum hiperaktif oldugu için korkuyorum bu kız da mı öyle olck diyeYeri geniş eğleniyor çocuğum napsin
O kişiden kişiye değişiyor, 8 saat suni sancı verdiler bir kere bile sancı hissetmedimAşko suni sancıya nasıl dayandınnormalden daha sancılı oluyormuş
Peki kaç günde düzeldi bebişin suyuCanım yeni gördüm mesajını
Öncelikle karpuzdan olduğunu anlamıştım çünkü her yediğime dikkat ediyorum ben canım onu fazla kaçırmıştım açıkçası. Onun dışında kepek yada tam buğday ekmeği tüketiyorum. Asitli içecek içmem. Popaça falan da yemedim Bu şekilde canım
Karından açıklık var gibi geldi ama vajinadan gayet iyi kapalı dedi.Kısalmadan şüphelendi canım tam bir şey demedi 16.haftaya göre sanırım kısalmış on gün sonra tekrar gideceğim belli olur bakalım ama o zamana kadar ani kısalma olursa diye korkuyorum on gün çok geldi
GökçeKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bikaç isimle geldim hangisi sizce ?
1: Minel
2: Gökçe
3: Defne
4: ipek
Bol bol dinlen canım daha zaman var acele etmeGünaydın kızlar baya sayfa birikmiş müsait oldukça okuyacam sizin önerileriniz benim icn önemlidetayliya girenler adına çok sevindim Rabbim DHA güzel günlerini de göstersin
Ben dün alışverişe çıktım yatak bebek arabası ana kucağı kanguru göğüs pompası aklınıza ne geliyorsa aldım eve koydum bütün gün canım çıktı ayakta durmaktan belime ağrılar girdi bugün de eksik kalan zıbın tulum bide anne ihtiyaçlarını tamamlayacam grubun en erken ihtiyaç bitireni ben Oldum sanırım
Kuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedimBol bol dinlen canım daha zaman var acele etme
Göğüs pompası ne aldın ben de bakıyorum ama emin olamıyorum kafam karışık çok
Doğru valla hareketler kısıtlanıyor artık ama yine de yormadan yap dinlene dinlene kuzumKuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedimlansinoh çift elektrikli aldım iyi mi ettim bilmiyorum
Hanımlar daha uyuyorDoğru valla hareketler kısıtlanıyor artık ama yine de yormadan yap dinlene dinlene kuzum
Ben de philips almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerin fikirlerine açığım hiç bilgim yok çünkü
Ben de onu kullandım çok memnundum canımKuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedimlansinoh çift elektrikli aldım iyi mi ettim bilmiyorum
Benim ilk kızımda gittiğim ilk Dr öyleydi, çok iyiydi seviyordum ama bu yüzden bıraktım sonra, ilk olduğu için pimpirikliydim biraz da acil durumda ulaşamazsam endişesi oldu. Şimdiki Dr um da yoğun ama kısa sürede dönüş yapıyorKızlar merhaba
Benim doktorumla alakalı kafamda bir soru işareti var. Endişe ettiğim bir durum oluyor diyelim doktora mesaj atıyorum bazen dönmesi iki günü buluyor, iş gününden bahsediyorum bu arada. Arayarak belki sorabilirim ama kendisi mesaja yöneltiyor örneğin muayenede bir şeyi söylemeyi unuttuysam veya doktoru bulmuşken sormak istediklerimi sormak için bazen düşünüyorum bir şey atladım mı diye, şey diyor kafana takılanları yazabilirsin.
Çok tatlı bir kadın enerjisi güzel rahatlatıcı ama cevap alamamaktan hoşlanmıyorum
bilemiyorum böyle şeyler yaşıyor musunuz? Hocayla konuşsam mı acaba ama o kadar yoğun bir kadın ki çok hastası var, çok çalışıyor onu da görüyorum
Sizin doktorlarınız nasıl böyle şikayetler yaşıyor musunuz? Nasıl yaklaşsam iyi olur sizce
Özel hastane doktoru bu arada
Ay içime su serpildi harikasınBen de onu kullandım çok memnundum canım
Kac haftalıksınız sizinde mı suyunuz az, bende salgın vardı burda ona yakalandım hastanede serum da vermelerine rağmen bebegin suyu azalmıştı, bol bol su iç dedi Dr, 4 litreye yakın içiyorum nerdeyse, birde havuç suyu ve deveci armudu dediler , çarşamba ayrıntılı var çok merak ediyorum suyumuz ne oldu diyePeki kaç günde düzeldi bebişin suyu
Bilmiyorum bence de ondan değil ama birşeyden şüphelendi herhalde beni ameliyat yapan doktor tuvalletım vardı gitmeden bakalım sonra git dedi hani o bile etki ediyor deniliyor ya ameliyat kolay kolay önermiyorlar işte doktor düzgün açıklasa daha iyi olurdu. Tereddüt de kalmaktansa bir yere daha görünürdüm ben riskli bir durum git gide daha riskli de olabilir ameliyatın son zamanları sonra yapmıyorlar
Canım tecrübeli değilim ama araştırdığımda hep 2 marka karşıma çıktı lansinoh ve mochi. Özellikle lansinohun elektriklisi çok önerildi ama ben priz başında oturmak istemediğim için lansinoh giyilebilir olandan aldımDoğru valla hareketler kısıtlanıyor artık ama yine de yormadan yap dinlene dinlene kuzum
Ben de philips almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerin fikirlerine açığım hiç bilgim yok çünkü
23 haftalık hamileyim çok geçmiş olsun inşallah bebişin suyu düzelmiştir benimde doktor suyun fazla dedi ayın 25 inde şeker yüklemesi olucak sonra diyet yapıp yapmayacağıma karar verecekKac haftalıksınız sizinde mı suyunuz az, bende salgın vardı burda ona yakalandım hastanede serum da vermelerine rağmen bebegin suyu azalmıştı, bol bol su iç dedi Dr, 4 litreye yakın içiyorum nerdeyse, birde havuç suyu ve deveci armudu dediler , çarşamba ayrıntılı var çok merak ediyorum suyumuz ne oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?