Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bu saatlerde benimki de öyle canım halay çekiyo içerde
Yok benimki ben gibi deli bence
Benimkide 2 gündür çok hareketli, sakin ol champ diyorum eskiden bu saatlerde veya ilerki saatlerde hareketlenirdi, 2 gündür gündüzleride coşuyor
2 aydır full hareketli bu
Canım benim oğlanda içerde tek kale maç yapıyor dün eşim doktora mı gitsek bu kadar hareket normal mi diyor
Ayy Allah seni ne yapmasın
O sırada 1 ayda 13 kere giden ben
Bilmiyorum 3 üncü oldugu için daha rahatım
O sırada özel hastane, devlet hastanesi, acil, üniversite, özel klinik derken her fırsatta göbeğini açan ben
Aman tanrım kız yeter daa
Yeri geniş eğleniyor çocuğum napsin
Bak sen bildin yeri geniş ama az kaldı herhalde ayları büyüdükçe hareket zor olacak ama benim oğlum hiperaktif oldugu için korkuyorum bu kız da mı öyle olck diye

Aşko suni sancıya nasıl dayandın normalden daha sancılı oluyormuş
O kişiden kişiye değişiyor, 8 saat suni sancı verdiler bir kere bile sancı hissetmedim hatta içimden diyorumki, Allah im ne güzel acısız ağrısız doğum dedikleri şeyi yapacağım sonra gördüm göreceğimi tabi ilk kızım 40+0 da doğmasına rağmen bir kere bile sancı hissetmedim ve sonrasinda sürekli doğum sancısını çok merak ediyorum diye geziyordum, şimdi yine sezeryan olacak ama bu kez de bilmediğim için korkudan sancı olmadan olsun inşallah diyorum

Peki kaç günde düzeldi bebişin suyu

Günaydın kızlar baya sayfa birikmiş müsait oldukça okuyacam sizin önerileriniz benim icn önemli detayliya girenler adına çok sevindim Rabbim DHA güzel günlerini de göstersin
Ben dün alışverişe çıktım yatak bebek arabası ana kucağı kanguru göğüs pompası aklınıza ne geliyorsa aldım eve koydum bütün gün canım çıktı ayakta durmaktan belime ağrılar girdi bugün de eksik kalan zıbın tulum bide anne ihtiyaçlarını tamamlayacam grubun en erken ihtiyaç bitireni ben Oldum sanırım

B busss06 var mıydı böyle bişey doktorun dedi mi
Karından açıklık var gibi geldi ama vajinadan gayet iyi kapalı dedi.Kısalmadan şüphelendi canım tam bir şey demedi 16.haftaya göre sanırım kısalmış on gün sonra tekrar gideceğim belli olur bakalım ama o zamana kadar ani kısalma olursa diye korkuyorum on gün çok geldi

Bol bol dinlen canım daha zaman var acele etme
Göğüs pompası ne aldın ben de bakıyorum ama emin olamıyorum kafam karışık çok

Bol bol dinlen canım daha zaman var acele etme
Göğüs pompası ne aldın ben de bakıyorum ama emin olamıyorum kafam karışık çok
Kuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedim lansinoh çift elektrikli aldım iyi mi ettim bilmiyorum

Kuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedim lansinoh çift elektrikli aldım iyi mi ettim bilmiyorum
Doğru valla hareketler kısıtlanıyor artık ama yine de yormadan yap dinlene dinlene kuzum
Ben de philips almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerin fikirlerine açığım hiç bilgim yok çünkü

Benim ilk kızımda gittiğim ilk Dr öyleydi, çok iyiydi seviyordum ama bu yüzden bıraktım sonra, ilk olduğu için pimpirikliydim biraz da acil durumda ulaşamazsam endişesi oldu. Şimdiki Dr um da yoğun ama kısa sürede dönüş yapıyor

Peki kaç günde düzeldi bebişin suyu
Kac haftalıksınız sizinde mı suyunuz az, bende salgın vardı burda ona yakalandım hastanede serum da vermelerine rağmen bebegin suyu azalmıştı, bol bol su iç dedi Dr, 4 litreye yakın içiyorum nerdeyse, birde havuç suyu ve deveci armudu dediler , çarşamba ayrıntılı var çok merak ediyorum suyumuz ne oldu diye

Benim de 33,2 çıktı bugün gayet iyi dedi dr serklaj ondan değildir bence S sevdabaks
Bilmiyorum bence de ondan değil ama birşeyden şüphelendi herhalde beni ameliyat yapan doktor tuvalletım vardı gitmeden bakalım sonra git dedi hani o bile etki ediyor deniliyor ya ameliyat kolay kolay önermiyorlar işte doktor düzgün açıklasa daha iyi olurdu. Tereddüt de kalmaktansa bir yere daha görünürdüm ben riskli bir durum git gide daha riskli de olabilir ameliyatın son zamanları sonra yapmıyorlar

Doğru valla hareketler kısıtlanıyor artık ama yine de yormadan yap dinlene dinlene kuzum
Ben de philips almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerin fikirlerine açığım hiç bilgim yok çünkü
Canım tecrübeli değilim ama araştırdığımda hep 2 marka karşıma çıktı lansinoh ve mochi. Özellikle lansinohun elektriklisi çok önerildi ama ben priz başında oturmak istemediğim için lansinoh giyilebilir olandan aldım

23 haftalık hamileyim çok geçmiş olsun inşallah bebişin suyu düzelmiştir benimde doktor suyun fazla dedi ayın 25 inde şeker yüklemesi olucak sonra diyet yapıp yapmayacağıma karar verecek

Rüyamda bir arkadaşımla denk geliyorum sohbet ederken hamileyim diyor ve bana bu siteden bahsediyor. Aralık annelerindeyim diyor. Nickin ne diye soruyorum. Peripellas diyor Bu arkadaşımin da bir kızı var. Galiba o yüzden peripellas olarak gördüm İkincisi erkek olacak dimi falan diyorum. Maalesef diyor kız olsaydı keşke erkek çocuk sevmiyorum keşke olmasaydı falan diyor. Nasıl kavga ediyoruz kızıyorum. Uyandığımda hala sinirliydim. Yeni yeni sakinleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…