Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedim lansinoh çift elektrikli aldım iyi mi ettim bilmiyorum
Dün aynısını ben de düşündüm ya. Dışarıda biraz işlerimiz vardı onu halledelim diye çıktık. 8bin adım kadar yürümüş oldum ve eve geldiğimden beri bel ağrımdan duramadım. Gece uykusundan sonra biraz hafiflemiş şükür. 2 ay sonrasını düşünemiyorum Ki 8bin adım benim için hiç bir şey.
Aldıklarını güzel günlerde kullansın bebeğin. Eğer ki gidip alınacaksa bu haftalarda almak çok mantıklı olmuş bence de. Ben sipariş veririm eve gelir diye düşünüyorum. Bir daha o bel ağrısını göze alamam.

al işte adminimde artık değişik rüyalar görüyor sendemi cikolatayı yada karpuzu fazla kacırdın

İyi yapmışsın canım zaten Ben annemden uzakta ikinci bir çocuğu düşünemiyorum zaten ikinci bir çocuk da düşünmüyorum

Sağol bebeğim aynen bence de erken halletmek en iyisi bide söylemesi ayıp şu zamanda bile bı dünya masraf oldu eylülden sonra daha da zamlanir diye korkmadım degil

Ajahaha hayır olsum canım Peripellas heryerdesın

Ama çok şükür iyi geçti değil mi iyisiniz şuanda bebişte sen de. Hiç düşünme bence artık

Benim cezerye_ difembahyaa rüyama benzemiş kk bize kafayı yediriyor

Ohhh maşallah kız arap atı gibi açıldın he ayrıntılıya kadar çöp almadın şimdi bitiyor bile sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah neyden kaçartane aldığını da arada yaz da fikir olsn aşko
Bol bol dinlen canım daha zaman var acele etme
Göğüs pompası ne aldın ben de bakıyorum ama emin olamıyorum kafam karışık çok
Canım ben de lansinoh elektrikli aldım. Mochi ile arasında kalmıştm ama bunu kullananlar çok övdü deniycez bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…