- 10 Şubat 2024
- 967
- 1.282
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.001
Dün aynısını ben de düşündüm ya. Dışarıda biraz işlerimiz vardı onu halledelim diye çıktık. 8bin adım kadar yürümüş oldum ve eve geldiğimden beri bel ağrımdan duramadım. Gece uykusundan sonra biraz hafiflemiş şükür. 2 ay sonrasını düşünemiyorumKuzu daha şimdiden böyleyse mi ileriki haftalarda hareketim DHA zor olacak diye bı kere de çıkarayım hepsini aradan dedimlansinoh çift elektrikli aldım iyi mi ettim bilmiyorum
al işte adminimde artık değişik rüyalar görüyor sendemi cikolatayı yada karpuzu fazla kacırdınRüyamda bir arkadaşımla denk geliyorum sohbet ederken hamileyim diyor ve bana bu siteden bahsediyor. Aralık annelerindeyim diyor. Nickin ne diye soruyorum.Peripellas diyor Bu arkadaşımin da bir kızı var. Galiba o yüzden peripellas olarak gördüm İkincisi erkek olacak dimi falan diyorum. Maalesef diyor kız olsaydı keşke erkek çocuk sevmiyorum keşke olmasaydı falan diyor. Nasıl kavga ediyoruz kızıyorum. Uyandığımda hala sinirliydim. Yeni yeni sakinleşiyorum
Yapmadı kankaAşko peki emzik allınca meme reddi yaptımı?
İyi yapmışsın canım zaten Ben annemden uzakta ikinci bir çocuğu düşünemiyorum zaten ikinci bir çocuk da düşünmüyorumAy ben ilk geldiğimde ne çok ağladım İzmir'i istiyorum diyeBalıkesir kendi memleketim olsa da asla sevemiyorum. Ama şimdi buraya alıştım düzenimiz oturdu bi şekilde. Bebeğimi de bakıcıdan ziyade anneme bırakmak daha güzel geliyor. Tabi mecbur olsam illa bakıcı bulurdum. Ama serbest meslek olunca annemin yanına gitmek mantıklı geldi. İkinci çocuğa da öyle cesaret edebildim
Sağol bebeğim aynen bence de erken halletmek en iyisi bide söylemesi ayıp şu zamanda bile bı dünya masraf oldu eylülden sonra daha da zamlanir diye korkmadım degilDün aynısını ben de düşündüm ya. Dışarıda biraz işlerimiz vardı onu halledelim diye çıktık. 8bin adım kadar yürümüş oldum ve eve geldiğimden beri bel ağrımdan duramadım. Gece uykusundan sonra biraz hafiflemiş şükür. 2 ay sonrasını düşünemiyorumKi 8bin adım benim için hiç bir şey.
Aldıklarını güzel günlerde kullansın bebeğin. Eğer ki gidip alınacaksa bu haftalarda almak çok mantıklı olmuş bence de. Ben sipariş veririm eve gelir diye düşünüyorum. Bir daha o bel ağrısını göze alamam.
D.ç Ünal isaoglu fiyat konusunda bilgim yok maalesef cnm benim doğum paketim var hastanedeMerhaba hangi doktora ve ayıptır sorması kaça yaptırdınız acaba
Ajahaha hayır olsum canımRüyamda bir arkadaşımla denk geliyorum sohbet ederken hamileyim diyor ve bana bu siteden bahsediyor. Aralık annelerindeyim diyor. Nickin ne diye soruyorum.Peripellas diyor Bu arkadaşımin da bir kızı var. Galiba o yüzden peripellas olarak gördüm İkincisi erkek olacak dimi falan diyorum. Maalesef diyor kız olsaydı keşke erkek çocuk sevmiyorum keşke olmasaydı falan diyor. Nasıl kavga ediyoruz kızıyorum. Uyandığımda hala sinirliydim. Yeni yeni sakinleşiyorum
Ama çok şükür iyi geçti değil mi iyisiniz şuanda bebişte sen de. Hiç düşünme bence artıkBilmiyorum bence de ondan değil ama birşeyden şüphelendi herhalde beni ameliyat yapan doktor tuvalletım vardı gitmeden bakalım sonra git dedi hani o bile etki ediyor deniliyor ya ameliyat kolay kolay önermiyorlar işte doktor düzgün açıklasa daha iyi olurdu. Tereddüt de kalmaktansa bir yere daha görünürdüm ben riskli bir durum git gide daha riskli de olabilir ameliyatın son zamanları sonra yapmıyorlar
BenimRüyamda bir arkadaşımla denk geliyorum sohbet ederken hamileyim diyor ve bana bu siteden bahsediyor. Aralık annelerindeyim diyor. Nickin ne diye soruyorum.Peripellas diyor Bu arkadaşımin da bir kızı var. Galiba o yüzden peripellas olarak gördüm İkincisi erkek olacak dimi falan diyorum. Maalesef diyor kız olsaydı keşke erkek çocuk sevmiyorum keşke olmasaydı falan diyor. Nasıl kavga ediyoruz kızıyorum. Uyandığımda hala sinirliydim. Yeni yeni sakinleşiyorum
Hepsi çok güzel canımKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bikaç isimle geldim hangisi sizce ?
1: Minel
2: Gökçe
3: Defne
4: ipek
Ohhh maşallah kız arap atı gibi açıldın heGünaydın kızlar baya sayfa birikmiş müsait oldukça okuyacam sizin önerileriniz benim icn önemlidetayliya girenler adına çok sevindim Rabbim DHA güzel günlerini de göstersin
Ben dün alışverişe çıktım yatak bebek arabası ana kucağı kanguru göğüs pompası aklınıza ne geliyorsa aldım eve koydum bütün gün canım çıktı ayakta durmaktan belime ağrılar girdi bugün de eksik kalan zıbın tulum bide anne ihtiyaçlarını tamamlayacam grubun en erken ihtiyaç bitireni ben Oldum sanırım
Canım ben de lansinoh elektrikli aldım. Mochi ile arasında kalmıştm ama bunu kullananlar çok övdü deniycez bakalmBol bol dinlen canım daha zaman var acele etme
Göğüs pompası ne aldın ben de bakıyorum ama emin olamıyorum kafam karışık çok
Oyy maşallahhhKızlar siz benim oğlumu gördünüz müüdetaylidan sonra araştırmaya verdim kendimi doğru düzgün sevinemedim bile yeni yeni kendime geliyorum
Ay ne bileyim ya tatlı falan yemedim ama sabaha kadar gergindim bir sürü rüya gördümal işte adminimde artık değişik rüyalar görüyor sendemi cikolatayı yada karpuzu fazla kacırdın
Maşşallah canım benimKızlar siz benim oğlumu gördünüz müüdetaylidan sonra araştırmaya verdim kendimi doğru düzgün sevinemedim bile yeni yeni kendime geliyorum
Çokk şükür iyiyizAma çok şükür iyi geçti değil mi iyisiniz şuanda bebişte sen de. Hiç düşünme bence artık
Tabi canım korkmaz mıÇokk şükür iyiyizinsanın başına gelince gene de korkuyor hepimiz aralıkta doğuralım inşallah
Dün gece benim rüyalar alemi de cennet mahallesi kıvamındaydı kesin merkür mars filan bişeyler olduAy ne bileyim ya tatlı falan yemedim ama sabaha kadar gergindim bir sürü rüya gördüm
Allakım maşallah onaKızlar siz benim oğlumu gördünüz müüdetaylidan sonra araştırmaya verdim kendimi doğru düzgün sevinemedim bile yeni yeni kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?