Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kuşum liste atmıştım ya o listenin hemen hemen hepsini aldım kışlık tulum sweatleri de netten sipariş ettim gelecek bir tek hastane çıkışları ve Yenidoğan zibinlarim yok çocuk şimdi doğsa giydirecek hicbiseyim yok onları Alacam işte bide lohusa pijamalarim işte emzirme sütyeni cart curt onlar kaldı bebek arabası Kraft Tokyo alcaktm vazgeçtim prego concorde aldım anakucagi Jolie şansa 2in 1 aldım Park yatakta ebebekte kanz in ucuz bı modeli vardı onu aldım sallanmayan bı model çok üstünde durmadım kullanmam belki diye kanguru Chicconun Yenidoğan dan itibaren kullanılan ondan aldım oyuncaklarını bile aldım dün hehehehe

Kızzz o listeyi ben görmemişim demek bir bakayım iyi günlerde kullandırmak kullanmak nasip olsun inşallah
cezerye_ aşkom aldıklarını bizimlede paylaş lütfen yatak kavgası veriyoruz burda
Ay gaza geldim kahvaltımı yapayım kartı patlatmaya gidiyorum
Ahaa geliyor bugün yatak alışverişi

Kızzz o listeyi ben görmemişim demek bir bakayım iyi günlerde kullandırmak kullanmak nasip olsun inşallah

Ahaa geliyor bugün yatak alışverişi
Buydu listem

Eklentiler

• IMG_20250816_145123.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250816_145118.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…