- 25 Şubat 2025
- 1.295
- 1.713
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.021
Kuşum liste atmıştım ya o listenin hemen hemen hepsini aldım kışlık tulum sweatleri de netten sipariş ettim gelecek bir tek hastane çıkışları ve Yenidoğan zibinlarim yok çocuk şimdi doğsa giydirecek hicbiseyim yok onları Alacam işte bide lohusa pijamalarim işte emzirme sütyeni cart curt onlar kaldı bebek arabası Kraft Tokyo alcaktm vazgeçtim prego concorde aldım anakucagi Jolie şansa 2in 1 aldım Park yatakta ebebekte kanz in ucuz bı modeli vardı onu aldım sallanmayan bı model çok üstünde durmadım kullanmam belki diye kanguru Chicconun Yenidoğan dan itibaren kullanılan ondan aldım oyuncaklarını bile aldım dün heheheheOhhh maşallah kız arap atı gibi açıldın heayrıntılıya kadar çöp almadın şimdi bitiyor bile sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah neyden kaçartane aldığını da arada yaz da fikir olsn aşko
Canım ben de lansinoh elektrikli aldım. Mochi ile arasında kalmıştm ama bunu kullananlar çok övdü deniycez bakalm
Kuzu ben 63le hamile kaldım şuan 61.5 umKilo durumlarınızı alayım kızlar
Dur kız duurr bende heyecanlandım şimdicezerye_ aşkom aldıklarını bizimlede paylaş lütfen yatak kavgası veriyoruz burda
Ay gaza geldim kahvaltımı yapayım kartı patlatmaya gidiyorum
Kanka sabitKilo durumlarınızı alayım kızlar
Yatak şunu aldım bak uyduruk benimkicezerye_ aşkom aldıklarını bizimlede paylaş lütfen yatak kavgası veriyoruz burda
Maşallah ne kdar yakışıklıKızlar siz benim oğlumu gördünüz müüdetaylidan sonra araştırmaya verdim kendimi doğru düzgün sevinemedim bile yeni yeni kendime geliyorum
Kanka bizde uyduruk arıyoruz zatenYatak şunu aldım bak uyduruk benimki
O zaman alabilirsin bundan bak ama sallanmiyor onu soyliyim dosegini de aldım bı alezini almak kaldı yatak konusunda Alez nevresim felan
Büyük park yatak galiba bu. Ayy amaaan daha çok var yaaa alırız bişeyy
70e 110 ölçüleri. Küçükleri de var beşik gibi cibinlikli onların boyutu çok küçüktü 1yasina kadar kullanabilir dedi sonra çocuk içine sigmazBüyük park yatak galiba bu. Ayy amaaan daha çok var yaaa alırız bişeyy
Kızzz o listeyi ben görmemişim demek bir bakayımKuşum liste atmıştım ya o listenin hemen hemen hepsini aldım kışlık tulum sweatleri de netten sipariş ettim gelecek bir tek hastane çıkışları ve Yenidoğan zibinlarim yok çocuk şimdi doğsa giydirecek hicbiseyim yok onları Alacam işte bide lohusa pijamalarim işte emzirme sütyeni cart curt onlar kaldı bebek arabası Kraft Tokyo alcaktm vazgeçtim prego concorde aldım anakucagi Jolie şansa 2in 1 aldım Park yatakta ebebekte kanz in ucuz bı modeli vardı onu aldım sallanmayan bı model çok üstünde durmadım kullanmam belki diye kanguru Chicconun Yenidoğan dan itibaren kullanılan ondan aldım oyuncaklarını bile aldım dün hehehehe
Ahaa geliyor bugün yatak alışverişicezerye_ aşkom aldıklarını bizimlede paylaş lütfen yatak kavgası veriyoruz burda
Oyyy maşallah yakışıklıya yaaaKızlar siz benim oğlumu gördünüz müüdetaylidan sonra araştırmaya verdim kendimi doğru düzgün sevinemedim bile yeni yeni kendime geliyorum
Buydu listemKızzz o listeyi ben görmemişim demek bir bakayımiyi günlerde kullandırmak kullanmak nasip olsun inşallah
Ahaa geliyor bugün yatak alışverişi
Bayılıyorum böyle planlı insanlaraBuydu listem
Yok canım ya yazdım da kaçırdın herhalde beyninde olması gereken bir şeyi goremediOyyy maşallah yakışıklıya yaaane araştırıyorsun kız alışveriş anlamında mı
Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah23 haftalık hamileyim çok geçmiş olsun inşallah bebişin suyu düzelmiştir benimde doktor suyun fazla dedi ayın 25 inde şeker yüklemesi olucak sonra diyet yapıp yapmayacağıma karar verecek
62kg başlangıcKilo durumlarınızı alayım kızlar
3-4 kg tam kestiremiyorumKilo durumlarınızı alayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?