Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
70e 110 ölçüleri. Küçükleri de var beşik gibi cibinlikli onların boyutu çok küçüktü 1yasina kadar kullanabilir dedi sonra çocuk içine sigmaz
Evet evet kuzu ama ben hem anne yanı olan hemde salona filan taşıyabileceğim boyutta bişey olsun istiyorum. Tabii fikrim değişebilir ama şuan için böyle bişey bakıyorum

Evet evet kuzu ama ben hem anne yanı olan hemde salona filan taşıyabileceğim boyutta bişey olsun istiyorum. Tabii fikrim değişebilir ama şuan için böyle bişey bakıyorum
Onlar anne yanı değil ama bildiğim dümdük beşik bulunur inşaallah yaaa ben çok önemsemedim açıkçası yanımda yatiririm zaten çok nadir kullanırım dedim

Kızlar sizce bebek bakım çantası nasıl

Eklentiler

• IMG_8629.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Evet canım feramat kullanıyorum ve siyah yapıyorum bende baya siyah hemde kabızlıkta malesef çok yapıyor

Onlar anne yanı değil ama bildiğim dümdük beşik bulunur inşaallah yaaa ben çok önemsemedim açıkçası yanımda yatiririm zaten çok nadir kullanırım dedim
Huggy Moon Otomatik Anne Yanı Beşik | Sensörlü, Sallanabilir, Oyun Parkı Özellikli bunlardan bahsediyorum kuzum elektrikli anne yanı diye geçiyor beşik değil
Kızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Evet canım demir yapıyor bunu hatta prospektüsünde yazıyordu endişelenme. Bende kabızlık fena yaptı artık her sabah uyanınca kuru erik yiyorum üzerine de bol su içiyorum bende kayısı işe yaramıyor çünkü. İstersen bi dene sende :)

Canım demirin yan etkisi bu benim de öyle oluyor hiç korkma, kabızlık için de suya kayısı koy sabah ye, iç. Baktın geçmiyor bana olan gibi olursa doktorun şurup verir zaten

Demir ilacı yapıyor kuzum

Canim bende de var ayni sey demir ilaci yapıyormuş. Yani baya tarif ettigin gibi ve koku cok farkli. Ben burda kk da arastirmistim bu konuyu cok fazla vardi yazan.

Kuzu ben 63le hamile kaldım şuan 61.5 um 58e kadar düşmüştüm serumlarla 60 oldum. En son 1.5 kilo almışım

Kanka sabit 62 ile hamile kaldım hala 64

62kg başlangıc
68kg olmuşum
6kg almışım toplam iyimi?

57 hamile kaldım canım 60 kg yim. +3 oldum 24. Haftadayım. kilo sorun etmiyorum boyum 171 ama dikkat ediyorum tabiki

Bu ay 3 almışım. Ondan önce almamıştım
Anlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…