- 1 Nisan 2025
- 618
- 798
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.041
Canım ben ipek diyorumKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bikaç isimle geldim hangisi sizce ?
1: Minel
2: Gökçe
3: Defne
4: ipek
Evet evet kuzu ama ben hem anne yanı olan hemde salona filan taşıyabileceğim boyutta bişey olsun istiyorum. Tabii fikrim değişebilir ama şuan için böyle bişey bakıyorum70e 110 ölçüleri. Küçükleri de var beşik gibi cibinlikli onların boyutu çok küçüktü 1yasina kadar kullanabilir dedi sonra çocuk içine sigmaz
57 hamile kaldım canım 60 kg yim. +3 oldum 24. Haftadayım. kilo sorun etmiyorum boyum 171 ama dikkat ediyorum tabikiKilo durumlarınızı alayım kızlar
Onlar anne yanı değil ama bildiğim dümdük beşikEvet evet kuzu ama ben hem anne yanı olan hemde salona filan taşıyabileceğim boyutta bişey olsun istiyorum. Tabii fikrim değişebilir ama şuan için böyle bişey bakıyorum
Gece buraya bakmadan yatmıyorum ya normaldir bence
Evet canım feramat kullanıyorum ve siyah yapıyorum bende baya siyah hemdeKızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Bu ay 3 almışım. Ondan önce almamıştımKilo durumlarınızı alayım kızlar
Huggy Moon Otomatik Anne Yanı Beşik | Sensörlü, Sallanabilir, Oyun Parkı Özellikli bunlardan bahsediyorum kuzum elektrikli anne yanı diye geçiyor beşik değilOnlar anne yanı değil ama bildiğim dümdük beşikbulunur inşaallah yaaa ben çok önemsemedim açıkçası yanımda yatiririm zaten çok nadir kullanırım dedim
Evet canım demir yapıyor bunu hatta prospektüsünde yazıyordu endişelenme. Bende kabızlık fena yaptı artık her sabah uyanınca kuru erik yiyorum üzerine de bol su içiyorum bende kayısı işe yaramıyor çünkü. İstersen bi dene sende :)Kızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Ay ben de neredeyse her şeyi koleksiyon yaptım çarşamba günü detaylıdan çıkar çıkmaz alacağım çok heyecanlıBuydu listem
Bizim yataktan almışsınYatak şunu aldım bak uyduruk benimki
Manuel sallanıyor canım bu yatak. Sallama ayakları var onları açman gerekiyor altındaO zaman alabilirsin bundan bak ama sallanmiyor onu soyliyim dosegini de aldım bı alezini almak kaldı yatak konusunda Alez nevresim felan
Canım demirin yan etkisi bu benim de öyle oluyor hiç korkma, kabızlık için de suya kayısı koy sabah ye, iç. Baktın geçmiyor bana olan gibi olursa doktorun şurup verir zatenKızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Bende yine vermisim son gittigimde. Henüz alamadim. Doktorumda diyor stresten kilo kaybediyorsun heralde diye.Kilo durumlarınızı alayım kızlar
Kız bu anne yanı ya. Kanz withme2 değil mi gözlerim mi yanlış görüyorOnlar anne yanı değil ama bildiğim dümdük beşikbulunur inşaallah yaaa ben çok önemsemedim açıkçası yanımda yatiririm zaten çok nadir kullanırım dedim
Demir ilacı yapıyor kuzumKızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Canim bende de var ayni sey demir ilaci yapıyormuş. Yani baya tarif ettigin gibi ve koku cok farkli. Ben burda kk da arastirmistim bu konuyu cok fazla vardi yazan.Kızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Kuzu ben 63le hamile kaldım şuan 61.5 um58e kadar düşmüştüm serumlarla 60 oldum. En son 1.5 kilo almışım
Kanka sabit62 ile hamile kaldım hala 64
62kg başlangıc
68kg olmuşum
6kg almışım toplamiyimi?
57 hamile kaldım canım 60 kg yim. +3 oldum 24. Haftadayım. kilo sorun etmiyorum boyum 171 ama dikkat ediyorum tabiki
Anlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şiştiBu ay 3 almışım. Ondan önce almamıştım
Bence almamak çok büyük şans tabi stres artık yapma Maşşallah yolu yaraladık:)Bende yine vermisim son gittigimde. Henüz alamadim. Doktorumda diyor stresten kilo kaybediyorsun heralde diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?