- 15 Mayıs 2022
- 1.687
- 2.083
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.061
Kuzu çokta almamışsın ya öyle demeAnlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Valla iyi miii kötü müüü inan bilmiyorum. Ben almışımdır dusuncesi ile gitmistim hatta. Bir ciktim yine gerileme olmus kilomda.Bence almamak çok büyük şans tabi stres artık yapma Maşşallah yolu yaraladık:)
Aşkım ben 3 kilo aldım ama ilk üç ay 1 kilo bile alamamıştım mide bulantısından, hepsini 2 ayda aldımAnlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Nasıl kullanışı kuzum memnun musunBizim yataktan almışsın
Canım bu ne ya gynoferon kullanıyorum Vallahi Şok geçirdim iki günde artık buraya sorayım dedimEvet canım feramat kullanıyorum ve siyah yapıyorum bende baya siyah hemdekabızlıkta malesef çok yapıyor
Hadi ya adam yok dedi bana anlattığında Adıyaman'a gidince evimde Kırcam diye kutuyu açmadım da inşaallah sallanıyordurManuel sallanıyor canım bu yatak. Sallama ayakları var onları açman gerekiyor altında
Canım Ben de dün probiyotik yoğurt ve Laktozsuz sütü kullanarak bir Frozen tarzı bir şey hazırladım O çok iyi geldiHuggy Moon Otomatik Anne Yanı Beşik | Sensörlü, Sallanabilir, Oyun Parkı Özellikli bunlardan bahsediyorum kuzum elektrikli anne yanı diye geçiyor beşik değil
Evet canım demir yapıyor bunu hatta prospektüsünde yazıyordu endişelenme. Bende kabızlık fena yaptı artık her sabah uyanınca kuru erik yiyorum üzerine de bol su içiyorum bende kayısı işe yaramıyor çünkü. İstersen bi dene sende :)
Yok pamlok a anlattığım başka bı beşik kuzuKız bu anne yanı ya. Kanz withme2 değil mi gözlerim mi yanlış görüyor
Canım Şu an ben de birkaç bir şey kullanarak önüne geçmeye çalışıyorum Bana da lifli meyveler çok iyi geliyor veya kefir Ama bu şekilde devam ederse doktoruma söyleyeceğimCanım demirin yan etkisi bu benim de öyle oluyor hiç korkma, kabızlık için de suya kayısı koy sabah ye, iç. Baktın geçmiyor bana olan gibi olursa doktorun şurup verir zaten
Ay vallahi korktum yani İlk başta demir ilacından olduğunu da anlamadım internete bir yazdım Yok Mide kanaması Yok iç kanama yok cart yok curtDemir ilacı yapıyor kuzum
Bende onu kullanıyorum 10.haftadan beri simsiyah ve sildikce de sanki temizlenmiyo gbi afedersin arada kabız da etti dediğin gbi kayısı suyuyla hallettim o işi kuzumCanım bu ne ya gynoferon kullanıyorum Vallahi Şok geçirdim iki günde artık buraya sorayım dedim
Evet canım ben de grupta sorduktan sonra Demir ilacını araştırdım yapıyor Benimki koku yok ama rengi bildiğin katran yani neyse hamilelik bitene kadar devam zaten şurada 3ayımız kaldıCanim bende de var ayni sey demir ilaci yapıyormuş. Yani baya tarif ettigin gibi ve koku cok farkli. Ben burda kk da arastirmistim bu konuyu cok fazla vardi yazan.
Kuzum ben de 6 kilo aldım ve doktorum çok iyi gidiyorsun diyorAnlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Hahahahah o esnada ilk aydan 9aylik kiloyu alan benKuzum ben de 6 kilo aldım ve doktorum çok iyi gidiyorsun diyorben doktorları da anlamadım buradaki bir arkadaş 4 kilo aldı diye doktoru diyetisyene yönlendirmişti, benimki de buna çok iyi diyor ama chatgpt normal vki için şunu diyor buna göre biz normaldeyiz, ben chatgpt'ye inanıyorum canımı sıkmayacağım
Geçen burada 1-2 kilo aldım yazılınca benim psikolojim bozuldu bir anlık sonra yakın arkadaş grubuma yazdım bir arkadaşım ben 6 aylıkken 30 kilo almıştım sakin ol deyince rahatladımHahahahah o esnada ilk aydan 9aylik kiloyu alan ben
Kız yazmayım yazmayım dedim de bı 12 kilo aldım sonra daha almadim boşver yemene bak bebiş iyi olsunGeçen burada 1-2 kilo aldım yazılınca benim psikolojim bozuldu bir anlık sonra yakın arkadaş grubuma yazdım bir arkadaşım ben 6 aylıkken 30 kilo almıştım sakin ol deyince rahatladım
Kendi doktorum da 14-16 arası alabilirsin dedi sanırım bu hesabına göre bana iyi diyorKız yazmayım yazmayım dedim de bı 12 kilo aldım sonra daha almadim boşver yemene bak bebiş iyi olsun
Haftada 0.5 kilo almak normalmiş gbt öyle diyorKendi doktorum da 14-16 arası alabilirsin dedi sanırım bu hesabına göre bana iyi diyorçünkü buradaki 1-2 kiloları görünce ben 6 kiloyla beterim
Bazen anormal olmak istersinHaftada 0.5 kilo almak normalmiş gbt öyle diyorbence sizinki normal olan bizde bir anormallik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?