Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bence almamak çok büyük şans tabi stres artık yapma Maşşallah yolu yaraladık:)
Valla iyi miii kötü müüü inan bilmiyorum. Ben almışımdır dusuncesi ile gitmistim hatta. Bir ciktim yine gerileme olmus kilomda.
Bebegim iyi olsun da napayim benim kilo almamin kimseye faydasi yoktur sanmiyorum. Yavrumun kilosu yerinde olsun

Anlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Aşkım ben 3 kilo aldım ama ilk üç ay 1 kilo bile alamamıştım mide bulantısından, hepsini 2 ayda aldım herkesin alabileceği kilo kendine özel zaten boyuna oranı vs. Bir sonraki kontrolünde doktoruna sor bence, ben her seferinde soruyorum iyi mi diye. Gerekli gördüklerinde diyetisyene yönlendiriyorlar zaten

Canım Ben de dün probiyotik yoğurt ve Laktozsuz sütü kullanarak bir Frozen tarzı bir şey hazırladım O çok iyi geldi

Canım demirin yan etkisi bu benim de öyle oluyor hiç korkma, kabızlık için de suya kayısı koy sabah ye, iç. Baktın geçmiyor bana olan gibi olursa doktorun şurup verir zaten
Canım Şu an ben de birkaç bir şey kullanarak önüne geçmeye çalışıyorum Bana da lifli meyveler çok iyi geliyor veya kefir Ama bu şekilde devam ederse doktoruma söyleyeceğim

Canım bu ne ya gynoferon kullanıyorum Vallahi Şok geçirdim iki günde artık buraya sorayım dedim
Bende onu kullanıyorum 10.haftadan beri simsiyah ve sildikce de sanki temizlenmiyo gbi afedersin arada kabız da etti dediğin gbi kayısı suyuyla hallettim o işi kuzum

Canim bende de var ayni sey demir ilaci yapıyormuş. Yani baya tarif ettigin gibi ve koku cok farkli. Ben burda kk da arastirmistim bu konuyu cok fazla vardi yazan.
Evet canım ben de grupta sorduktan sonra Demir ilacını araştırdım yapıyor Benimki koku yok ama rengi bildiğin katran yani neyse hamilelik bitene kadar devam zaten şurada 3ayımız kaldı

Anlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Kuzum ben de 6 kilo aldım ve doktorum çok iyi gidiyorsun diyor ben doktorları da anlamadım buradaki bir arkadaş 4 kilo aldı diye doktoru diyetisyene yönlendirmişti, benimki de buna çok iyi diyor ama chatgpt normal vki için şunu diyor buna göre biz normaldeyiz, ben chatgpt'ye inanıyorum canımı sıkmayacağım

Eklentiler

• 1000124264.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 50
Hahahahah o esnada ilk aydan 9aylik kiloyu alan ben

Geçen burada 1-2 kilo aldım yazılınca benim psikolojim bozuldu bir anlık sonra yakın arkadaş grubuma yazdım bir arkadaşım ben 6 aylıkken 30 kilo almıştım sakin ol deyince rahatladım
Kız yazmayım yazmayım dedim de bı 12 kilo aldım sonra daha almadim boşver yemene bak bebiş iyi olsun

Kendi doktorum da 14-16 arası alabilirsin dedi sanırım bu hesabına göre bana iyi diyor çünkü buradaki 1-2 kiloları görünce ben 6 kiloyla beterim
Haftada 0.5 kilo almak normalmiş gbt öyle diyor bence sizinki normal olan bizde bir anormallik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…