Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Anlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Ben de aynıyım canım, yalnız değilsin hatta 73 küsürleri görüyorum gün içinde 21. haftamda 71 dim. Doktor gayet iyi, bebek de iyi, ne yapıyorsan aynen devam demişti. Üzerinden 3 hafta geçti, o yüzden kafama takmıyorum

Kilo durumlarınızı alayım kızlar
6.750 gr canım
Dün gece benim rüyalar alemi de cennet mahallesi kıvamındaydı kesin merkür mars filan bişeyler oldu
inanırmısn sabaha kadar neler gordum neler berbat bi geceydi kalktm su ictim evi gezdim kafami yastıga koydugum an başka evrene geçiyodum sanki sabaha kadar hic uyumamış gibiyim yani

Anlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Canım ben de seninle aynıyım ama hiç öyle hissetmiyorum ya. Polyanna mıyım ben acaba
Takma kafana canım. Her metabolizma farklı. Bebeklerimiz sağlıklı olsun kiloları veririz zamanı gelince

Kızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Canım bende de demir ilanından sonra durum bu ama zaten prospektüsünde bu yazıyor normal yani

Evet evet kuzu ama ben hem anne yanı olan hemde salona filan taşıyabileceğim boyutta bişey olsun istiyorum. Tabii fikrim değişebilir ama şuan için böyle bişey bakıyorum
Canım bende anne yanı beşik bakıyorum senin nasıl bahsettiğin bana atar mısın park beşik istemiyorum ben çok büyük onlar hoşuma gitmiyor

Kızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Korkma canım benimde oluyor Demir ilacından doktor normal dedi için rahat olsun

Bazen anormal olmak istersin özellikle doğum sonrasını düşündükçe
Ya bu hamilelik çok değişik birşeymiş gerçekten. Ben normalde aşırı tatlıya düşkün biriyim şerbetli tatlılara değil ama sütlü tatlılar, çikolata jelibon abur cubursuz günüm geçmezdi. Hatta diyordum hamile kalınca nasıl dayanıp yemicem diye, şimdi canım ne tatlı ne abur cubur hiçbir şey istemiyor ilk 3 ayda iştahım çok kapandı bence midem küçüldü o yüzden yemekle de aram yok ama artık iştahım açılmaya başladı alınır kilolar
6.750 gr canım

inanırmısn sabaha kadar neler gordum neler berbat bi geceydi kalktm su ictim evi gezdim kafami yastıga koydugum an başka evrene geçiyodum sanki sabaha kadar hic uyumamış gibiyim yani
Dün gece bişey vardı ya kesin

Canım bende anne yanı beşik bakıyorum senin nasıl bahsettiğin bana atar mısın park beşik istemiyorum ben çok büyük onlar hoşuma gitmiyor
Canım benim listemde 3 tane var şimdilik. Huggy moon, prego carmela, maxi cosi lora. Bunlar kısa zamanlı kullanılıyor maks 6-8 ay. O yüzden temiz ikinci el bulursam almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…