- 23 Haziran 2025
- 58
- 50
- 3
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.081
Ben de aynıyım canım, yalnız değilsinAnlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
6.750 gr canımKilo durumlarınızı alayım kızlar
inanırmısn sabaha kadar neler gordum neler berbat bi geceydi kalktm su ictim evi gezdim kafami yastıga koydugum an başka evrene geçiyodum sanki sabaha kadar hic uyumamış gibiyim yaniDün gece benim rüyalar alemi de cennet mahallesi kıvamındaydı kesin merkür mars filan bişeyler oldu
Canım ben de seninle aynıyım ama hiç öyle hissetmiyorum ya. Polyanna mıyım ben acabaAnlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Canım 10 gün sanırım çok değil. Doktorum zaten çok önemli bişey değil demişti senin doktorun da aynı şeyi söylediyse hızlıca düzene girer.Peki kaç günde düzeldi bebişin suyu
Canım çok zor isim seçmek şimdide eşim Ezgi mi olsa diyorCanım ben ipek diyorum
Canım bende de demir ilanından sonra durum bu ama zaten prospektüsünde bu yazıyor normal yaniKızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Benim doktorum doğumdan sonra da bir süre kullanacaksın dediEvet canım ben de grupta sorduktan sonra Demir ilacını araştırdım yapıyor Benimki koku yok ama rengi bildiğin katran yani neyse hamilelik bitene kadar devam zaten şurada 3ayımız kaldı
kız aynı almışız işte 6kg gayet idealAnlaşılan en çok ben aldım 66 ydım 72 yim off ama hiç sevmiyorum kendimi kızlar yaa oram buram şişti
Canım bende anne yanı beşik bakıyorum senin nasıl bahsettiğin bana atar mısın park beşik istemiyorum ben çok büyük onlar hoşuma gitmiyorEvet evet kuzu ama ben hem anne yanı olan hemde salona filan taşıyabileceğim boyutta bişey olsun istiyorum. Tabii fikrim değişebilir ama şuan için böyle bişey bakıyorum
bu nee yicemmm duygulaniom bukadar ilerledik mi biz yaBu da benim 24+5 bebeğim
maşallah cok güzel kız senin gbüşündeAy kızlar çok güzel görünmüyor mu göbüşlerimiz
Bu da benim 23+5 ikiz göbüşüm
Korkma canım benimde oluyor Demir ilacından doktor normal dedi için rahat olsunKızlar Demir ilacından sonra veya magnezyumdan sonra mı bilmiyorum tuvaletinizde herhangi bir değişiklik oldu mu yani Hayatımda ilk defa simsiyah yapıyorum biraz korkuttu ve kabızlık var
Ya bu hamilelik çok değişik birşeymiş gerçekten. Ben normalde aşırı tatlıya düşkün biriyim şerbetli tatlılara değil ama sütlü tatlılar, çikolata jelibon abur cubursuz günüm geçmezdi. Hatta diyordum hamile kalınca nasıl dayanıp yemicem diye, şimdi canım ne tatlı ne abur cubur hiçbir şey istemiyorBazen anormal olmak istersinözellikle doğum sonrasını düşündükçe
Dün gece bişey vardı ya kesin6.750 gr canım
inanırmısn sabaha kadar neler gordum neler berbat bi geceydi kalktm su ictim evi gezdim kafami yastıga koydugum an başka evrene geçiyodum sanki sabaha kadar hic uyumamış gibiyim yani
Canım benim listemde 3 tane var şimdilik. Huggy moon, prego carmela, maxi cosi lora. Bunlar kısa zamanlı kullanılıyor maks 6-8 ay. O yüzden temiz ikinci el bulursam almayı düşünüyorum.Canım bende anne yanı beşik bakıyorum senin nasıl bahsettiğin bana atar mısın park beşik istemiyorum ben çok büyük onlar hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?