- 9 Ağustos 2025
- 140
- 171
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.101
Çocuk odası yapçak mısın ?Canım benim listemde 3 tane var şimdilik. Huggy moon, prego carmela, maxi cosi lora. Bunlar kısa zamanlı kullanılıyor maks 6-8 ay. O yüzden temiz ikinci el bulursam almayı düşünüyorum.
Vallahi canım evet çok zor o yüzden biz bulduk artık düşünmeyi bıraktım benCanım çok zor isim seçmek şimdide eşim Ezgi mi olsa diyor
Vallahi canım benim de Kan değerlerim inanılmaz düşük çıktı Hatta hamile olmasaydım Hastanede kan vereceklerdi öyle söyleyeyim günde 2 tane demir ilacı içiyorum Bir sabah bir akşam eğer yetmezse 3'ü çıkaracağız dedi doktorum o zaman doğumdan sonra ben de kullanmaya devam edebilirim :/Benim doktorum doğumdan sonra da bir süre kullanacaksın dedi
Canım ben ilk 3 ay ağzıma şeker dahi sürmedim şaka yapmıyorum gerçekten naneli şeker bile yemedim mide bulantısından Ben 23 haftadan sonra çikolata yemeye başladım gözümün önüne sadece çikolata geliyor şu an düşün yani çikolata da böyle ısırıp yemeli değil çikolatalı sütlü tatlı daha doğrusu browni vesaireYa bu hamilelik çok değişik birşeymiş gerçekten. Ben normalde aşırı tatlıya düşkün biriyim şerbetli tatlılara değil ama sütlü tatlılar, çikolata jelibon abur cubursuz günüm geçmezdi. Hatta diyordum hamile kalınca nasıl dayanıp yemicem diye, şimdi canım ne tatlı ne abur cubur hiçbir şey istemiyorilk 3 ayda iştahım çok kapandı bence midem küçüldü o yüzden yemekle de aram yok ama artık iştahım açılmaya başladı alınır kilolar
Dün gece bişey vardı ya kesin
Doktorunuzdan memnun musunuz peki? Biz dün gittik yaklaşımı çok hoştuD.ç Ünal isaoglu fiyat konusunda bilgim yok maalesef cnm benim doğum paketim var hastanede
Canım oda yapmayı düşünüyorum. Şifonyer ve dolap alırım diye düşünüyorum. Dediğin gibi oraya daha uzun vadeli kullanabileceğimiz bir yatak almak istiyorum. Gündüz uykularını da odasında yaptırırım diye düşünüyorum. Ama bunların hepsi düşünce tabii bebişin huyuna suyuna göre değişebilirÇocuk odası yapçak mısın ?
Ben çocuk odası yapacağım için zaten 6-8 aylık olana kadar anne yanı küçük bişey istiyorum odasına da yeni çıkan beyaz yataklar var açılıp kapanıyor onlardan alcam bide şifonyer alıcam gardropu özel ölçü yaptırmayı düşünüyorum biraz daha büyük olacak şekilde. Ama anne yanı şuan öncelik tabi rahat küçük ve sallanan model istiyorum seninkilere bakıcam şimdi canım teşekkür ederim
Çok şükür bu gunlerimize kuzumbu nee yicemmm duygulaniom bukadar ilerledik mi biz ya
Yazdığın beşik modellerine baktım tam da benim istediğim tarzda kuzum. Çok teşekkür ederimCanım oda yapmayı düşünüyorum. Şifonyer ve dolap alırım diye düşünüyorum. Dediğin gibi oraya daha uzun vadeli kullanabileceğimiz bir yatak almak istiyorum. Gündüz uykularını da odasında yaptırırım diye düşünüyorum. Ama bunların hepsi düşünce tabii bebişin huyuna suyuna göre değişebilir
Ahahah aynı kuzu aynıCanım ben ilk 3 ay ağzıma şeker dahi sürmedim şaka yapmıyorum gerçekten naneli şeker bile yemedim mide bulantısından Ben 23 haftadan sonra çikolata yemeye başladım gözümün önüne sadece çikolata geliyor şu an düşün yani çikolata da böyle ısırıp yemeli değil çikolatalı sütlü tatlı daha doğrusu browni vesaire
Kesinlikle katılıyorum canım ne kadar geç o kadar iyi Hatta ben maçı 24 haftalara kadar götürdüğümüzde bile seviniyorum zaten şurada 3 ay kaldıAhahah aynı kuzu aynıhatta detaylıya girmeden önce çikolata yedim. Sonra doktor bir çikolata daha ye biraz dolaş gel dedi. O 2. Çikolata bile fazla geldi yarısını bıraktım 21+3teyim hala gelmedi tatlı isteği şikayetçi değilim ne kadar geç o kadar iyi
Seninde aklına yatan başka modeller olursa yaz kuzuYazdığın beşik modellerine baktım tam da benim istediğim tarzda kuzum. Çok teşekkür ederim
Silivri’de büyük bi mağaza var bu tarz şeyler çok varmış oraya gidicez ama aklımda bi model olsun istiyorum. Prego carmela modelini sevdim.
Bende o zamana kadar idare ederim heraldeKesinlikle katılıyorum canım ne kadar geç o kadar iyi Hatta ben maçı 24 haftalara kadar götürdüğümüzde bile seviniyorum zaten şurada 3 ay kaldı
Tamam canım yazarım tabiSeninde aklına yatan başka modeller olursa yaz kuzu
Yaaa maşallah ilk hamilelik olmadigi icin galiba dimi belirginligi bu kadar
Yaa yerimmBu da benim 24+5 bebeğim
Oy miniklerimm senin göbüşte güzel ilerliyor canımAy kızlar çok güzel görünmüyor mu göbüşlerimiz
Bu da benim 23+5 ikiz göbüşüm
Memnundum canım ama biz çok kısa kullandık. 6 aylıkken bıraktı onda yatmayı. Emekleyince uykusunda çok hareket etmeye başladı. Çarptıkca gece uykusu çok bölünür oldu. O zamandan beri yerde uyuyorNasıl kullanışı kuzum memnun musun
Yatagini da aldım da yine de bakayım dediğine de teşekkürler kuzum benimMemnundum canım ama biz çok kısa kullandık. 6 aylıkken bıraktı onda yatmayı. Emekleyince uykusunda çok hareket etmeye başladı. Çarptıkca gece uykusu çok bölünür oldu. O zamandan beri yerde uyuyoriçine de Yataş twiny aldım tavsiye ederim
bacım sen yazmayınca dedim bu kız harbi kartı patlatmaya gittiGöbekleriniz içimi açtı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?