Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
3.hamileligim
ama benim ilk hamileligimde de karnim cok buyuktu bizde genetik galiba annemde oyleymis otobuse binince yer veriyolar artik bana
ama gobegi kucuk olanların sonra hızlı buyume oluyo sen 2 haftaya koca gobek atarsın bize

Kızlar çok şaşkınım. Arkadaşıma mesaj attım rüyamda hamile olduğunu gördüm diye. Gerçekten hamileymiş. Daha da şaşırdığım şey bebeği 21 haftalık. Yani Aralık'ta doğum yapacak. Aramizda olmasından şüpheleniyorum şu an Ama yine kızı olacakmış cinsiyeti tutmadı bir tek sosyal medyada falan da paylaşmamış. Acaba gördüm de bilinçaltımdan mi çıktı dicem o da değil

oo dogunca soyleseymis oda yakın arkadasınmıydı
bizde 3 arkadas cok yakındık 13 yıllık arkadaslıktan bahsediyorum
aramizdan birisi cok yogun caliisyordu o yuzden onunla disarida yada evlerdr gorustugumuz azdı ama whatsapptan grup vardi gecelere kadar konusuyoduk
5 aylık hamileymis sonra bize soyledi şoka girdik mazereti de ben düsük yapmstm o yuzden soylemek istememis
keske soyleseydin daha cok sevinirdim hatta dedim

Aşkım başka model bakmamıştım ahşap beşik olsun istedim park yatak tarzı istemedim, şimdi zara home bakacam online
2.çocuk rahatlıgı var bizde de
ana kucagı mama sandalyesi beşik salon icin ayri kucuk besik hersey var
Allah kolaylık versin sizlere de icinize sinecek sekilde bulursunuz insallah

3.hamileligim
ama benim ilk hamileligimde de karnim cok buyuktu bizde genetik galiba annemde oyleymis otobuse binince yer veriyolar artik bana
ama gobegi kucuk olanların sonra hızlı buyume oluyo sen 2 haftaya koca gobek atarsın bize
Aa olabilir canım belki genetiktir. Benim su an o kadar yok karnim. Bide hep yatiyorum ya cok var mi anlamiyorum da dedigin gibi 2 haftaya falan daha belieginlesir galiba. 24 ten sonra mi biraz daha yukari cikiyordu bebisler göbek deliği üstüne
Arkadasin ben miyim yoksa daha yeni ailem dışında 2 kisiye soyledim. Iste yaşanmış acı tecrubeler bu kararlara itiyor insanlari kuzum

Kızlar bence anne yanı ufak biseyler bakıyorsanız hemde ahşap bunu gördüm simdi tesadüfen. Fiyatı da baya bir uygun bir bakın isterseniz. Ahşap ve beyaz rengi var minnoş birsey cekmeceli falan

Eklentiler

• Screenshot_20250817-161720_Trendyol.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 39
Yok canım biz o kadar sık konuşmuyorduk. İzmir'den arkadaşım. Ben Balıkesire gelince araya mesafe girdi tabi. Arada telefonla hal hatır sormak dışında pek yakınlığımız kalmadı. O yüzden ikimizin de birbirimizden haberi yoktu. Ama çok severim arkadaşımı. Çok mutlu oldum o yüzden

Aslında ben de çok yadırgamiyorum ya. Ben de düşükten sonraki gebeliğimi çok uzun süre sakladım. Ailelere bile 16 haftalıkken söyledik

canım onun hic düşügü de olmams evlendigi gibi hamile kalms zaten sorunsuz gebelikte gecirdi sukur
ben düşük yaptm diye soylememis artik kıskanırm diye mi üzülürüm diyemi düşündü orasını bilmiyorum hic
benim hamileligimi sagır sultan bile duymustur simdi
herkez yaşadklarimi gördü herkez o kadar icten dua ediyolardi ki bana soyledm aglayanlar oldu o kadar dualar ediliyor ki arkamdan o yuzden dua almak icin soyledik herkeze
ama art niyetli kimse olmadigini bildigimz icin soyledik bizde
herkezin kendince haklı düsünceleri var tabi ki sende cevrene gore hareket etmissindir
onemli olan bebeklerimiz saglıgı onlar iyi olsunda bilen bilmeyen onemli degil

Ay ben yanlış anlamışım ilk okuyunca. Kız kendi düşük yaptı da sonraki gebeliğini söylemedi gibi anladım nedense

Aslında ben de çok yadırgamiyorum ya. Ben de düşükten sonraki gebeliğimi çok uzun süre sakladım. Ailelere bile 16 haftalıkken söyledik
Bende hic yadırgamıyorum gercekten. Çünkü her hamilelik kendine has sorunlar ile geciyor birde gecmis tecrubeler insanda yara bırakıyor kendi kendimize yaşayalım sag salim kucagimiza alalim derdine düşüyor insan. Yoksa bende ilk hamileligimde yine 12.haftalarin sonlarina falan söylemiştim uzaklara. Yakinlarim 2 aylikken falan duymustu.
Simdi daha sakin kendi kendimize gecirmek istedik sadece

Bende annabelica gibi kendi düşük yapti anladim ondan hak vermistim sorry
Dedigin gibi hem ilk hamileligi hem sorunsuz gebelik degisik olmus paylasmamasi.
Ben yakin arkadasima soyledigimde bana da soylemeseydin keske hic küsmezdik dedi hatta. O da beni destekledi söyleme bosver kimseye diye.

Niyetini bildigimiz kisilere soyledik bizde bir nevi öyle diyeyim canım. Duydugunda dua edeceklere. Akraba degil akbaba malum cogu

Kızlar bence anne yanı ufak biseyler bakıyorsanız hemde ahşap bunu gördüm simdi tesadüfen. Fiyatı da baya bir uygun bir bakın isterseniz. Ahşap ve beyaz rengi var minnoş birsey cekmeceli falan
Kanka sallanan mı alacan sallanmayan mı?

annabelica canım kıztoşun 6.aya kadar yattı ya beşikte, sallanma gereği duydumu? Çoğu kişi baştan neye alıştırırsan o oluyor demiş

Bence hamilelere malum oluyor
Geçen bende tüp bebek vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşımın hamile olduğunu hatta ikiz erkek bebek beklediğini gördüm rüyamda. Sabah kalktım dedim ki kahvaltıdan sonra mesaj atayım bakayım 2.transferini oldu da hamile mi yoksa diye. Ben kahvaltımı hazırlarken o mesaj attı. Bana dua et ben 3gün önce transfer oldum diye. Dedim böyle böyle rüya gördüm ben de güzel haberi alacaksın. Çift embriyo koyduracaktı ama çözülürken bozulmuş son kalan tek embriyosunu koyulmuş. Ben de dedim belki bölünür ve tek yumurta ikizleri olur dedim. Çok şükür hamile olduğunu öğrendik. Keseyi gördü. Ama ben hala rüyamda gördüm ikiz erkek olacak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…