- 1 Nisan 2025
- 615
- 793
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.361
Canım 38.haftada çatı muaynesi oluyorsun eger sorun yoksa normal dogumu bekliyorsun çatın darsa 39.hafta sezeryana gun veriliyor geneldeKızlar bir şey sormak istiyorum doğum şekli yaklaşık kaçıncı haftalarda belli oluyor sezeryan veya normal doğum
bana tek doz yapılıcak 24.haftada gel dediKızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
Canım bana da tek doz çünkü Ocak ayında bikere yaptırdım ben.bana tek doz yapılıcak 24.haftada gel dedi
Allah yardımcın olsun canım zor durumlar bunlarAynı şehirde misiniz canım
Bende kara kara bunu düşünüyorum bana kalırsa yanımda bi ablam bi eşim olsun ama kendi ailem İstanbulda eşimin ki İzmir'de. Doğuma gelmek istiyorlar sezeryan olacağım için planlı olacak sabah doğum saatinde hastanede olun sonrada ordn gerisin geri 6 7 saat yol yapıp evinize dönün diyemiyorum . 2 aileyi eve alsam mesafeliler 10 yıllık evliyim düğünden beri görüşmediler sadece bayram seyran telefonlaşırlar öyle diyim :) rahat edemezler bende onları düşüncem diye rahat edemem ne yapacağımı bilemedim
Bizimkiler de mesafeli dediğin gibi bide anneme güvenemiyorum ortalığı birbirine katacak potansiyeli varAynı şehirde misiniz canım
Bende kara kara bunu düşünüyorum bana kalırsa yanımda bi ablam bi eşim olsun ama kendi ailem İstanbulda eşimin ki İzmir'de. Doğuma gelmek istiyorlar sezeryan olacağım için planlı olacak sabah doğum saatinde hastanede olun sonrada ordn gerisin geri 6 7 saat yol yapıp evinize dönün diyemiyorum . 2 aileyi eve alsam mesafeliler 10 yıllık evliyim düğünden beri görüşmediler sadece bayram seyran telefonlaşırlar öyle diyim :) rahat edemezler bende onları düşüncem diye rahat edemem ne yapacağımı bilemedim
Doktorum 24. Haftadan sonra dedi bana canım daha yaptırmadımKızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
Beni de aradılar canım. Özellikle şu hafta gelin demediler. Doktorunuza danışın ona göre gelin dediler. Bir de aşınız hiç görünmüyor doktorunuza sadece tetanoz mu karma aşı mı yapılsın diye de sorun dediler. Doktorum aşı için 24.hafta demişti. Yarın gideceğim doktoruma. 24+1olacağım. Sorarım ona göre giderim artık. Bir de şeker yüklemesi konuşacağız galiba.Kızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
Ben doktoruma sordum 5. Aydan sonra öneriyorum yaptır dediBeni de aradılar canım. Özellikle şu hafta gelin demediler. Doktorunuza danışın ona göre gelin dediler. Bir de aşınız hiç görünmüyor doktorunuza sadece tetanoz mu karma aşı mı yapılsın diye de sorun dediler. Doktorum aşı için 24.hafta demişti. Yarın gideceğim doktoruma. 24+1olacağım. Sorarım ona göre giderim artık. Bir de şeker yüklemesi konuşacağız galiba.
İzlediğim bazı doktorlar çatı muayenesi yapmadıklarını çok ilkel bulduklarını, bazı bulgular hariç her kadının normal doğum yapabileceğini söylüyorlar kuzum.Canım 38.haftada çatı muaynesi oluyorsun eger sorun yoksa normal dogumu bekliyorsun çatın darsa 39.hafta sezeryana gun veriliyor genelde
tabi onceden belirlenen sorunlar yoksa tabi
plesenta asagi da olması gibi
Canım daha önce iş ya da yakın zamanlı gebelikten aşısı olanlara daha geç haftalarda tek doz yeter diyorlar. Ama benim gibi hiç aşısı olmayanlara bi 24.haflarda bir de daha sonraki haftalarda da ikinci doz öneriyorlar galibaGidiyorum yaptırmaya doktorum öyle deyince bende tamam dedim sağlık ocağına.Anlamadım neden acaba her doktor farklı söylüyor neyse zaten dışardaydım dedim çıksın aradan bidaha evden çıkmak çok zor geliyor kızlar havalar çok sıcak bunaldım.
iste bu durum doktora gore degisir benceİzlediğim bazı doktorlar çatı muayenesi yapmadıklarını çok ilkel bulduklarını, bazı bulgular hariç her kadının normal doğum yapabileceğini söylüyorlar kuzum.
Evet kendi doktorumun fikrini bilmiyorum mesela.iste bu durum doktora gore degisir bence
yani olmasi gerekende o herseyi normal beklemek
ayyy çok güzelll bu daAyy ben mangoda bi model vardi onu cok begeniyorum, bu sezon daha gormedim ama buna benzer bisi alicam
Suni kürklü tulumEki Görüntüle 3631726
Suni kürklü tulum - Çocuk | MANGO Türkiye
beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerindenKızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
Teşekkür ederim canımCanım 38.haftada çatı muaynesi oluyorsun eger sorun yoksa normal dogumu bekliyorsun çatın darsa 39.hafta sezeryana gun veriliyor genelde
tabi onceden belirlenen sorunlar yoksa tabi
plesenta asagi da olması gibi
Benim 1 doz olacak canım bende korkuyorum ama doktorum 5. Aydan sonra yaptırabilirsin dedi.ayyy çok güzelll bu da
beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerinden
24 e girerken yapıldı canımKızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
Canım Korkulacak bir şey yok o an Hiç acımıyor ama benim 4-5 gün oldu yaptıralı hala Kolumu kaldıramıyorum maalesef Üstelik benim daha önce yapılmıştı sisteme işlenmediği için 2 doz olmak zorundayımBenim 1 doz olacak canım bende korkuyorum ama doktorum 5. Aydan sonra yaptırabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?