Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar bir şey sormak istiyorum doğum şekli yaklaşık kaçıncı haftalarda belli oluyor sezeryan veya normal doğum

Kızlar bir şey sormak istiyorum doğum şekli yaklaşık kaçıncı haftalarda belli oluyor sezeryan veya normal doğum
Canım 38.haftada çatı muaynesi oluyorsun eger sorun yoksa normal dogumu bekliyorsun çatın darsa 39.hafta sezeryana gun veriliyor genelde
tabi onceden belirlenen sorunlar yoksa tabi
plesenta asagi da olması gibi

Kızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????

Allah yardımcın olsun canım zor durumlar bunlar iki aile aynı anda daha çok zor. Hele de senin zaten o sırada düşündüğün bir sürü şey olacak. Sen kendi ailene eşin de kendi ailesine biraz toparladıktan sonra sırayla gelin deseniz kırılırlar mı acaba? Kırılırlarsa da yapacak bir şey yok. O sırada senin düşüneceğin şeyler bunlar olmamalı. Ben mesela evde curcuna sevmem. Çok kişi demek sürekli yatak yorgan sermek, kahvaltı, yemek düşünmek demek. Sana maksimum yardım edecek bir kişi olsa senin için çok daha iyi olur. Sen kırılırlar mı diye düşünmeden önce kendi rahatını düşün. Umarım eşin de bu konuda ayıp olur diyen tarafta değil de sen nasıl rahat hissedeceksen diyen taraftadır

Bizimkiler de mesafeli dediğin gibi bide anneme güvenemiyorum ortalığı birbirine katacak potansiyeli var neyse ki kayınvalidemlerle aynı şehire taşındığımız için onlar evlerine dönerler bizimkiler bizde kalır diye düşünüyorum. Zaten annem çalışıyor gelebileceği bile muamma ama farklı şehirde olsaydıkta şöyle yapacaktım, bütün topu eşime atıp arayı onun bulmasını isteyip odama çekilecektim sjsjsj
Kızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
Doktorum 24. Haftadan sonra dedi bana canım daha yaptırmadım

Beni de aradılar canım. Özellikle şu hafta gelin demediler. Doktorunuza danışın ona göre gelin dediler. Bir de aşınız hiç görünmüyor doktorunuza sadece tetanoz mu karma aşı mı yapılsın diye de sorun dediler. Doktorum aşı için 24.hafta demişti. Yarın gideceğim doktoruma. 24+1olacağım. Sorarım ona göre giderim artık. Bir de şeker yüklemesi konuşacağız galiba.

Ben doktoruma sordum 5. Aydan sonra öneriyorum yaptır dedi

Gidiyorum yaptırmaya doktorum öyle deyince bende tamam dedim sağlık ocağına.Anlamadım neden acaba her doktor farklı söylüyor neyse zaten dışardaydım dedim çıksın aradan bidaha evden çıkmak çok zor geliyor kızlar havalar çok sıcak bunaldım.

Beni de az önce aradılar daha önce 4 doz (işimden dolayı) olduğum için şu gün gelin demediler hatırlatmak istemişler haftaya giderim büyük ihtimalle 23.haftaya denk geliyor

Canım 38.haftada çatı muaynesi oluyorsun eger sorun yoksa normal dogumu bekliyorsun çatın darsa 39.hafta sezeryana gun veriliyor genelde
tabi onceden belirlenen sorunlar yoksa tabi
plesenta asagi da olması gibi
İzlediğim bazı doktorlar çatı muayenesi yapmadıklarını çok ilkel bulduklarını, bazı bulgular hariç her kadının normal doğum yapabileceğini söylüyorlar kuzum.

Canım daha önce iş ya da yakın zamanlı gebelikten aşısı olanlara daha geç haftalarda tek doz yeter diyorlar. Ama benim gibi hiç aşısı olmayanlara bi 24.haflarda bir de daha sonraki haftalarda da ikinci doz öneriyorlar galiba

İzlediğim bazı doktorlar çatı muayenesi yapmadıklarını çok ilkel bulduklarını, bazı bulgular hariç her kadının normal doğum yapabileceğini söylüyorlar kuzum.
iste bu durum doktora gore degisir bence
yani olmasi gerekende o herseyi normal beklemek

Ayy ben mangoda bi model vardi onu cok begeniyorum, bu sezon daha gormedim ama buna benzer bisi alicam
Suni kürklü tulumEki Görüntüle 3631726
Suni kürklü tulum - Çocuk | MANGO Türkiye
ayyy çok güzelll bu da
beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerinden

ayyy çok güzelll bu da

beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerinden
Benim 1 doz olacak canım bende korkuyorum ama doktorum 5. Aydan sonra yaptırabilirsin dedi.

Benim 1 doz olacak canım bende korkuyorum ama doktorum 5. Aydan sonra yaptırabilirsin dedi.
Canım Korkulacak bir şey yok o an Hiç acımıyor ama benim 4-5 gün oldu yaptıralı hala Kolumu kaldıramıyorum maalesef Üstelik benim daha önce yapılmıştı sisteme işlenmediği için 2 doz olmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…