Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
o kadar ağrı oluyor mu yaa

Canım belki de bir arkadaşımı söylemişti akşam magnezyum etkisini geç gösteriyor diye onunla alakalıdır Ben bugün bol bol dinleneceğim Sen de detaylıdan sonra güzel haberlerini ver mutlaka
Detaylıdan çıktım canım bebeğin gelişimi iyi ama amniyon suyu fazlaymış sancılarımı buna bağladı magnezyum yazdı bide 3 hafta sonra gel şeker testi yapalım dedi

Detaylıdan çıktım canım bebeğin gelişimi iyi ama amniyon suyu fazlaymış sancılarımı buna bağladı magnezyum yazdı bide 3 hafta sonra gel şeker testi yapalım dedi
Suyu fazla olan arkadaşlar şeker tüketimini sınırlayınca normale döndü canım endişelenme. Bebeğin sağlıklıymış çok sevindim

Geçmiş olsun canım sen de karpuz kavun Çok fazla tüketiyor musun burada bir arkadaşımız var Ona da suyu fazlaymış karpuz yediği için

Kızlar aranızda serklaj olan var mı? 14. haftanın sonuna geldim. 2-3 haftadır doktorum ve perinatolog karar vermeye çalışıyor ameliyat için. Sık sık ölçüm yapılıyor. Bugün artık karar verdi. Zeynep Kamil hastanesinde serklaj olan varsa lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi? Eğer olumsuz bir tecrübe yaşandıysa özelde yaptırmayı düşüneceğim.

Geçmiş olsun canım sen de karpuz kavun Çok fazla tüketiyor musun burada bir arkadaşımız var Ona da suyu fazlaymış karpuz yediği için
Teşekkür ederim canım evet havalar çok sıcak karpuz içimi serinletiyor diye fazla yiyordum çoğu zaman kahvaltıda bile sadece karpuz yiyorum

Teşekkür ederim canım evet havalar çok sıcak karpuz içimi serinletiyor diye fazla yiyordum çoğu zaman kahvaltıda bile sadece karpuz yiyorum
Evet canım karpuz yapabiliyormuş çok fazla yememek gerekiyormuş Biz de burada öğrenmiş olduk

Ben 22. Haftada yaptırdım, doktora da sormuştum yaptır dedi

Son düzenleme:
ayyy çok güzelll bu da

beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerinden
Hemşire bana 18. Haftada başlıyor demişti takvimde. Benim önceden iki dozum olduğu için böyle yaptık. Erken değildir endişe etme

Canım çok şükür bebeğin iyi buna sevindim
Sadece kavun karpuz değil aşkım, karbonhidrat tüketiminde dikkat edersen düzelir inşallah
Ay nasıl yapıcam bilmiyorum canımda hep tatlı şeyler istiyorken çok zor olucak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…