- 25 Şubat 2024
- 1.285
- 1.582
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.381
Hmm neyse güvenip yaptırcaz mecbur yaaBenim 1 doz olacak canım bende korkuyorum ama doktorum 5. Aydan sonra yaptırabilirsin dedi.
o kadar ağrı oluyor mu yaaCanım Korkulacak bir şey yok o an Hiç acımıyor ama benim 4-5 gün oldu yaptıralı hala Kolumu kaldıramıyorum maalesef Üstelik benim daha önce yapılmıştı sisteme işlenmediği için 2 doz olmak zorundayım
Detaylıdan çıktım canım bebeğin gelişimi iyi ama amniyon suyu fazlaymış sancılarımı buna bağladı magnezyum yazdı bide 3 hafta sonra gel şeker testi yapalım dediCanım belki de bir arkadaşımı söylemişti akşam magnezyum etkisini geç gösteriyor diye onunla alakalıdır Ben bugün bol bol dinleneceğim Sen de detaylıdan sonra güzel haberlerini ver mutlaka
Suyu fazla olan arkadaşlar şeker tüketimini sınırlayınca normale döndü canım endişelenme. Bebeğin sağlıklıymış çok sevindimDetaylıdan çıktım canım bebeğin gelişimi iyi ama amniyon suyu fazlaymış sancılarımı buna bağladı magnezyum yazdı bide 3 hafta sonra gel şeker testi yapalım dedi
Benım oldu canım ama cok kotu degıl yanı sol kol bı tık kullanım dısıo kadar ağrı oluyor mu yaa
Geçmiş olsun canım sen de karpuz kavun Çok fazla tüketiyor musun burada bir arkadaşımız var Ona da suyu fazlaymış karpuz yediği içinDetaylıdan çıktım canım bebeğin gelişimi iyi ama amniyon suyu fazlaymış sancılarımı buna bağladı magnezyum yazdı bide 3 hafta sonra gel şeker testi yapalım dedi
Bana doktorum 21den sonra ilk dozunu olabilirsin dedi kuzum, yarın olucam ben ilk dozuKızlar bişey sorcam sağlık ocağından aradılar tetanoz boğmaca aşısı için sizler kaçıncı haftada yaptırdınız ????
hadi yaa ben de sola yaptırayım o zaman nasıl çalışırm snraBenım oldu canım ama cok kotu degıl yanı sol kol bı tık kullanım dısı
Evet doktorda şeker konusunda dikkat etmemi söyledi inşallah geçici bir durumdurSuyu fazla olan arkadaşlar şeker tüketimini sınırlayınca normale döndü canım endişelenme. Bebeğin sağlıklıymış çok sevindim
Teşekkür ederim canım evet havalar çok sıcak karpuz içimi serinletiyor diye fazla yiyordumGeçmiş olsun canım sen de karpuz kavun Çok fazla tüketiyor musun burada bir arkadaşımız var Ona da suyu fazlaymış karpuz yediği için
Evet canım karpuz yapabiliyormuş çok fazla yememek gerekiyormuş Biz de burada öğrenmiş oldukTeşekkür ederim canım evet havalar çok sıcak karpuz içimi serinletiyor diye fazla yiyordumçoğu zaman kahvaltıda bile sadece karpuz yiyorum
Bende merak ettım ama yoldadır donuodur canım muhtemelenannabelica kuzuu kaçtaydı randevun meraktayızzz
Canım çok şükür bebeğin iyi buna sevindimEvet doktorda şeker konusunda dikkat etmemi söyledi inşallah geçici bir durumdur
Ben 22. Haftada yaptırdım, doktora da sormuştum yaptır dediGidiyorum yaptırmaya doktorum öyle deyince bende tamam dedim sağlık ocağına.Anlamadım neden acaba her doktor farklı söylüyor neyse zaten dışardaydım dedim çıksın aradan bidaha evden çıkmak çok zor geliyor kızlar havalar çok sıcak bunaldım.
Hemşire bana 18. Haftada başlıyor demişti takvimde. Benim önceden iki dozum olduğu için böyle yaptık. Erken değildir endişe etmeayyy çok güzelll bu da
beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerinden
Ay nasıl yapıcam bilmiyorum canımda hep tatlı şeyler istiyorkenCanım çok şükür bebeğin iyi buna sevindim
Sadece kavun karpuz değil aşkım, karbonhidrat tüketiminde dikkat edersen düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?