Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
ayyy çok güzelll bu da

beni bu hafta çağırdılar yaa erken mi ki 2 doz yaptırcam ama doktor da yaptırabilirsin demişti sorun olmaz heralde. çok korkuyorum şu aşı işlerinden
Ben 17 haftalıkken oldum aşımı iki gebeligimde iki doz yaptığım için bunda tek doz yaptı sadece

Hemşire bana 18. Haftada başlıyor demişti takvimde. Benim önceden iki dozum olduğu için böyle yaptık. Erken değildir endişe etme
Yine doktorların fikir ayrılığı yaşadığı konulardan biri iyi bari yaptırayım da olsun bitsin
Ben 17 haftalıkken oldum aşımı iki gebeligimde iki doz yaptığım için bunda tek doz yaptı sadece
19. haftalarda, haftaya yapalım demişti sağlık ocağı riske atmayalım dedi, seninki baya erken yapmış demek ki sorun olmuyor yaa değişiyor işte doktoruna göre.

Bu sıcaklarda bana iyi gelen tek şeydi mecbur yemicem artık
Eveet suyun fazlayla karpuzdandır bence de, bir doktor dinlemiştin karpuz tüketimine dikkat edin su fazlalığı olmaması için diyordu. Hem şşeker içeriği de var kuzu ben de çok seviyordum ama korkumdan yemiyorum

Kızlar tetanoz yaptırdım şuan bi ağrı yok ama sonradan oluyomuş sol koluma yaptırdım. Hafta olarak ta 18-24 hafta arası yapılıyormuş.

Beni 17 haftamda gebelik izlenimi için çağırmışlardı bebeğin hareketlerini tam hissediyorsan haftaya tetenoz için gel dedi bende tam hissediyorum diyince artık gelmişken yapalım demişti

Bu sıcaklarda bana iyi gelen tek şeydi mecbur yemicem artık
Canım hiç merak etme aynı şeyi yaşadım. asdaf benden bahsediyor 10 gün içinde düzene soktum ben çok şükür. Yapman gerekenler karpuzu kes. Hiç yeme. Beyaz ekmek yeme. Kepek yada tam buğday ekmeği ye. Hamur işleri yeme. Asitli içecekler içme. Canım ben bu şekilde dikkat ettim ve 2 gün önce detaylı ultrasonda suyu normal çıktı çok şükür. İnşallah Seninde kısa zamanda normale döner.

kalbini dinlerken acıttılar mı kız benim karnımı deşiyorlardı en son
Kuzum hatırlarsan benim de ilk gittiğimde canımı acıtmışlardı bidaha orda kalbini dinlemem demiştim hatta öyle sinir olmuştum. Bu sefer duyduğum gibi eğer canımı acıyatacaksan geçen sefer gibi hiç gerek yok kalsın günlerce acıdı karnım senin yüzünden kusura bakma dedim . Dikkat edeceğim dedi asla acıtmadı ve duyduk sesini. Canım bence bebeğimiz büyüdükçe bastırmalarına gerek kalmıyor . Seninde aklında olsun uyar yani dikkat etsinler kobay değiliz biz.

Kızlar haberlerim güzel. Bebeğim 463 gram olmuş. Anüs kaslarına bakicam demişti bu hafta bakılması gerekiyormuş. O da güzel gelişmiş. Kalp beyin tekrar baktı. Yine özet bir detaylı gibi oldu tekrar. Çok şükürler olsun. Ve serviks uzunluğu da 30 ölçtü zaten 1-2 mm uzama kısalma olması normal degişmemiş dedi. Yine ıkınmamı falan söyledi. Şekil değişimi kısalma yok. Asıl ondan korkuyordum. Artık çok rahatladım. Bebeğim çok güzeldi parmakları sürekli ağzında emip duruyor. Ama demet1374 aynı sorun var. Plasenta önde olduğu için 3 boyutlu fotoğraf yakalayamiyoruz yine. İki boyutlu paylaşıcam doktorum atınca birazdan

Canım çok sevindim çok şükür güzel haberler devam ediyor

İyi demişsin kız helal sana ben de söyliycem taviz vermiycem artık

Çok şükür canm sevindim güzel günlerini gör inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…