Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
ayyy olsun kuzu sağlıklılar yaa doğumda görürz artık hele benimki o kadar sürpriz olacak ki usg de de göremiyorz tam, ne çıkacağı belli değil

İyi demişsin kız helal sana ben de söyliycem taviz vermiycem artık
Verme tabi kuzum. Ben geçen seferden doluydum burda bilenler bilir belki hatırlar sinir olmuştum bugün de söyledim walla. Biz göbeğimizi istemeden masaya çarpalım azcık hemen üzülüyoruz acaba bişey olur mu diye endişe ediyoz bunlar paldır küldür bastırıyorlar doktor olsalar bişey demem ama görüntü de yok neye göre bu kadar bastırıyorlar bilmiyorum. Hepiniz söyleyin walla kızlar dikkat etsinler. Bize herkes hassas davranmalı öyle değil mi ama

evet katılıyorum yaa kasap gibiler valla, kız bir de benim baktı baktı bastırdı bulamadı kalp atışını, kilodan falan diyor sonra diğer ebe hemen tık diye buldu kalb
beceriksizliğine bahane arıyor

evet katılıyorum yaa kasap gibiler valla, kız bir de benim baktı baktı bastırdı bulamadı kalp atışını, kilodan falan diyor sonra diğer ebe hemen tık diye buldu kalb
beceriksizliğine bahane arıyor
Aaa aynısı geçende benim oldu benim ki bulamadı bastır Allah bastır sonra başkasını çağırdı ben bi panik oldum gelen kadın anında buldu onun bastırdığı yerle alakasız bi yerdeydi üstelik

Canim cok sevindim artık rahatla rahim agzina da takilma baska seyleri de düşünme
Bebisin iyi ya bu yeter. Cok sevindim

Teyzelerimizzz biz çıktık çok şükür her şey yolunda nasıl rahatladım anlatamam
guzel haberler icin sukurler olsun cok sevindim kızlar

Canımm çok sevindim çok şükür hadi geçmiş gitmiş olsun

ayyy olsun kuzu sağlıklılar yaa doğumda görürz artık hele benimki o kadar sürpriz olacak ki usg de de göremiyorz tam, ne çıkacağı belli değil
Öyle ya boşver sağlık haberi kadar güzeli yok ben iki boyutluda çok net görüyorum ama üç boyutlu yok bir dudak yarım burun o kadar

Canim cok sevindim artık rahatla rahim agzina da takilma baska seyleri de düşünme
Bebisin iyi ya bu yeter. Cok sevindim
Çok şükür kuzum 2 cm uzun bile çıktı çok sevindim. Aynı duruyor şekli de. Yapısaldır dedi doktor. Yine de 28. Haftaya kadar Progestan kullanalım dedi. Sonra baktık aynı duruyor bırakırız dedi. Sen ne zaman kontrole gidiyorsun

Öyle rahatladım ki anlatamam kızlar. Kanamamla illi bu doktor da artarsa görüşelim korkmana gerek yok dedi
Bazen oluyor kuzum böyle anlamıyorum hiç. Plasenta değil rahim ağzı değil hiçbir sorun yokken niye olur bilmiyorum. Korkmakta haklısın ama iyi olmana o kadar sevindim ki. Kendi haberimi yazdım. Sonra elim kalbimde senin yazmanı bekledim. Topluca rahatladık şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…